Brabander Logo
Compleet verzorgde vakantie
Voordeelarrangementen
Veelzijdigheid aan faciliteiten

Wandelvakantie in het Sauerland

Wilt u dit jaar in de zomer op wandelvakantie in het Sauerland? Dan is hotel Der Brabander in Winterberg een goed uitgangspunt. Vanaf deze locatie kunt u heerlijk wandelen door het skigebied van Winterberg. Vervolgens is er na uw wandeling tijd om te ontspannen in een van onze sauna’s, stoomcabine, ons verwarmd buitenzwembad of tijdens een massage. 

Boek uw verblijf in onze hotelkamers of appartementen!

Online Boeken

Een wandelvakantie plannen in het Sauerland met overnachtingen in ons hotel

Wilt u na het wandelen terugkomen in een luxe hotel waar u kunt genieten van heerlijk eten? Boek uw wandelvakantie in het Sauerland dan bij ons. Naast dat u bij ons een arrangement boekt met ontbijt, is het tevens mogelijk om tijdens uw vakantie in Winterberg onze drie- of viergangenkeuzediners bij te boeken. Zo hoeft u zich na een lange wandeling niet meer druk te maken over het zoeken van een restaurant.

Kom wandelen in de mooie omgeving van Winterberg

Uw wandelvakantie in het Sauerland is niet compleet zonder een fijn overnachtingshotel. Boek uw hotelkamer of vakantieappartement daarom bij Der Brabander. Wij denken bovendien graag met u mee als u speciale wensen heeft voor uw verblijf. Stuur ons een e-mail via info(at)brabander.nl of bel ons op +49 2981 9320 als u vragen heeft.

Karte anzeigen

Door gebruik te maken van de OpenStreetMap kaartenservice worden onder andere uw IP-adres en andere informatie over uw gedrag op deze website doorgegeven aan de Open-StreetMap Foundation.

Als u de kaart wilt bekijken, moet u toestemming geven voor het gebruik van externe media.

Meer hierover in het privacybeleid.

Neem hier contact met ons op

Contactformulier

Contactformulier
Alle velden met een * (asterisk) zijn verplicht.

Neemt u graag een kijkje!

#aangename hotelkamers en
luxe appartementen!

U zult zich niet vervelen!

#activiteiten in en rondom...