Brabander Logo

Eindelijk winter!

#Ski- en sleeplezier

Als er één ding is waar Winterberg buiten de grenzen van Duitsland bekend om is, dan is het wel de wintersport en het skitoerisme. Met de skiliftcarrousel heeft Winterberg het grootste aaneengesloten skigebied ten noorden van de Alpen - en het begint allemaal direct in onze achtertuin: Stap de deur uit en u staat direct naast de Herrloh-lift!

Skiplezier

#voor groot & klein

Als u uw eigen ski-uitrusting meeneemt, kunt u deze veilig laten staan in onze skiberging. U kunt ook ski's, skischoenen, helmen en alles wat u verder nog nodig heeft ter plaatse huren. Alleen al in onze directe omgeving zijn er drie verschillende skiverhuurbedrijven.   

Een vakantie bij der Brabander is ook de perfecte gelegenheid om een eerste kennismaking met de wintersport te krijgen. Ook direct achter het hotel ligt onze skischool, waar wij cursussen voor alle niveau’s voor volwassenen en kinderen aanbieden.  

Aprés Ski Party

#in Der Brabander Skihütte

Na een lange dag op de piste kunt u heerlijk feesten in onze Skihütte. Deze ligt, hoe kan het ook anders, op ons eigen hotelterrein vlak naast de skischool. Met kleine hapjes, lekkere drankjes en goede muziek van onze eigen DJ's kunt u hier de dag afsluiten. Puur après-ski-gevoel! 

"Super ligging aan de piste! Geweldige après ski met dj roy"
Susanne H. 
31 januari 2020 op Zoover

Winterimpressie

Neemt u graag een kijkje!

#aangename hotelkamers en
luxe appartementen!

U zult zich niet vervelen!

#activiteiten in en rondom...