Brabander Logo

Vier Pasen in Winterberg

#BRABANDER PAASARRANGEMENTEN

,Der Brabander´ in het land der 1000 bergen is de ideale vakantiebestemming voor wie een paar dagen wil uitrusten.
Geniet van een compleet andere wereld, met alles wat Der Brabander te bieden heeft. Een complete vakantie voor iedereen!

Ons aanbod voor u:

2, 3 of 7 overnachtingen in een comfortabele hotelkamer of luxe appartement naar keuze.
Geniet elke dag van een uitgebreid ontbijtbuffet (afhankelijk van het door u gekozen arrangement)
Elke avond een smakelijk 3- of 4-gangen keuzemenu (afhankelijk van het door u gekozen arrangement)
Gratis gebruik van zwembad en fitnessruimte
Gratis draadloos internet, gratis parkeren
Gratis toegang tot 45 attracties en excursies
Uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud en vele extra's


De prijzen voor 2025 zijn op dit moment nog niet bekend. U bent van harte welkom om een optie te nemen op  het door u gewenste appartement/hotelkamer.
Neemt u hiervoor contact met onze receptie op via 0049 2981 9320.

Voor ieder wat wils

#Brabander Entertainment

Naast ons vaste aanbod aan animatie kunnen de kinderen tijdens het Paasweekend eieren zoeken met de paashaas. Geen zorgen; iedereen heeft altijd prijs! Ook hebben we gezellige live-muziek 's avonds en kunt u meewandelen met een sfeervolle fakkeltocht of luister tijdens een interessante ochtendwandeling naar de verhalen die onze Nederlandstalige gids u over Winterberg en omgeving kan vertellen. En de kinderen vermaken zich uitstekend bij alle activiteiten die Fleur Kleur organiseert! 

De hele dag

#smakelijk genieten

Een goed begin is het halve werk. Daarom staat er iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet met o.a. warme broodjes, verse wafels en een veelzijdige sappen- en vers fruitbar voor u klaar. Onze kok bakt uw omelet naar wens en met zoveel soorten brood, zoet en hartig beleg en zuivelmogelijkheden begint u met een goed gevulde maag aan uw vakantiedag! Op zondagochtend is het éxtra smullen van de uitgebreide Paasbrunch met nóg meer lekkernijen!

’s Avonds serveren we u een heerlijk 3- of 4-gangendiner waarbij u de keuze uit maar liefst 5 verschillende hoofdgerechten heeft en onze koks graag rekening houden met eventuele allergieën, en op zondagavond geniet u van een heerlijk speciaal voor u voorbereid 4-gangen Paasmenu.

Actief of passief

#In en rondom Winterberg

Of u nou kiest voor actief of passief en voor natuur of cultuur: in het Sauerland vindt u het allemaal. Daarbij trakteert Der Brabander u van april tot oktober op gratis entree bij maar liefst 45 uitstapjes en excursies. Van musea tot pretparken, van een ritje op een van de rodelbanen tot een potje bowlen en van prachtige uitzichten tot actieve ervaringen, er is voor ieder wat wils!  

Neemt u graag een kijkje!

#aangename hotelkamers en
luxe appartementen!

U zult zich niet vervelen!

#activiteiten in en rondom...

Whatsapp

Hallo!
Wilt u ons gemakkelijk en snel een bericht sturen? Klik dan op de verzendknop en wij sturen u zo snel mogelijk een bericht terug!

Bericht verzenden