Brabander Logo

Groepsreizen

#voor verenigingen en bedrijven

Al vele jaren verwelkomen wij bij der Brabander reisgroepen van 20 tot 300 leden. Of het nu gaat om koren, muziekverenigingen, bedrijfsuitjes of iets heel anders: we hebben ervaring met de meest uiteenlopende groepen en personen en weten precies wat er goed bevalt bij welk publiek.

Bedrijfsjubileum? Gouden bruiloft vieren? De omgeving verkennen met de wandelgroep? Gezamelijke reis met het hele koor?

Bij ons is het het allemaal mogelijk! Wij zorgen samen met u voor een programma op maat, alles is mogelijk! Hier onder vindt u de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

 

Groot aanbod

#en goede organisatie

Dat ons hotel zo'n breed publiek aanspreekt is waarschijnlijk te danken aan het brede aanbod en de goede organisatie: wij bieden onze kamers aan in veel verschillende categorieën en prijsklassen, grote groepstafels in het restaurant zijn geen probleem en de mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding in en rond de Brabander zijn zeer divers.  

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we ook ons vrijetijdsprogramma, de excursies die we organiseren en de live muziek die we elk weekend aanbieden aan te passen aan de meest uiteenlopende groepen en mensen.

Neemt u graag een kijkje!

#aangename hotelkamers en
luxe appartementen!

U zult zich niet vervelen!

#activiteiten in en rondom...