Brabander Logo

Alles in één!

#een volle week vakantie

Wilt u een weekje weg in Winterberg? Wie van een weekarrangement bij Der Brabander geniet, hoeft niets te missen. Naast alle mogelijkheden in en om het hotel is er tijd genoeg om ook de omgeving te verkennen. Ons keukenteam verrast u iedere dag met heerlijke keuzemenu’s en ook het animatieprogramma heeft van alles te bieden. U geniet dus van een zeer volledige vakantie als u voor een weekje Winterberg bij Der Brabander kiest! 

Inbegrepen bij ieder voordeelarrangement voor een weekje Winterberg

Tijdens uw weekje weg brengt u zeven nachten door in een prettige hotelkamer of luxe appartement omvat ons arrangement voor een midweek in Winterberg, in het Sauerland:

  • Dagelijks genieten van het zeer uitgebreide ontbijtbuffet (bij hotelkamers inbegrepen, bij appartementen afhankelijk van het door u gekozen arrangement)
  • Iedere avond het smakelijke drie- of viergangen keuzediner (afhankelijk van het door u gekozen arrangement)
  • Gratis gebruikmaken van het zwembad en de fitnessruimte
  • Kosteloos parkeren en gebruikmaken van de wifi
  • Gratis toegang verkrijgen tot 45 attracties en uitstapjes (April - Oktober)

Er zijn dus meer dan genoeg faciliteiten voor een topvakantie in Winterberg wanneer u voor een weekje weg in Winterberg kiest bij Der Brabander. Uiteraard stellen we alles in het werk om u een onvergetelijke en zo compleet mogelijke vakantie te bezorgen. Dit doen we zowel in de zomer als in de winter.

Boek nu een accommodatie voor uw vakantie in Winterberg

Wilt u ook onbezorgd genieten tijdens een weekje weg in Winterberg? Boek dan nu een verblijf in ons familiehotel. De beschikbaarheid vindt u eenvoudig terug door op een van de onderstaande buttons te klikken. Een hotelkamer of appartement reserveren gaat ook heel gemakkelijk online. Heeft u toch hulp nodig of wilt u meer informatie over ons hotel? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +49 2981 9320 of een e-mail te sturen naar info(at)brabander.nl.

Week - 7 nachten (aankomst zo, ma of vr)

Bekijk beschikbaarheid

Voor ieder wat wils

#Brabander Entertainment

Wandel mee met een sfeervolle fakkeltocht of luister tijdens een interessante ochtendwandeling naar de verhalen die onze Nederlandstalige gids u over Winterberg en omgeving kan vertellen. ’s Avonds geniet u van live-muziek of speelt u mee tijdens een spannende quiz of bingo. En de kinderen? Die vermaken zich uitstekend bij alle activiteiten die Fleur Kleur organiseert! 

De hele dag

#smakelijk genieten

Een goed begin is het halve werk. Daarom staat er iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet met o.a. warme broodjes, verse wafels en een uitgebreide sappen- en vers fruitbar voor u klaar. Onze kok bakt uw omelet naar wens en met zoveel soorten brood, zoet en hartig beleg en zuivelmogelijkheden begint u met een goed gevulde maag aan uw vakantiedag!

’s Avonds serveren we u een heerlijk 3- of 4-gangendiner waarbij u de keuze uit maar liefst 5 verschillende hoofdgerechten heeft en onze koks graag rekening houden met eventuele allergieën. 

Actief of passief

#In en rondom Winterberg

Of u nou kiest voor actief of passief en voor natuur of cultuur: in het Sauerland vindt u het allemaal. Daarbij trakteert Der Brabander u van april tot oktober op gratis entree bij maar liefst 45 uitstapjes en excursies. Van musea tot pretparken, van een ritje op een van de rodelbanen tot een potje bowlen en van prachtige uitzichten tot actieve ervaringen, er is voor ieder wat wils!

Neemt u graag een kijkje!

#aangename hotelkamers en
luxe appartementen!

U zult zich niet vervelen!

#activiteiten in en rondom...

Whatsapp

Hallo!
Wilt u ons gemakkelijk en snel een bericht sturen? Klik dan op de verzendknop en wij sturen u zo snel mogelijk een bericht terug!

Bericht verzenden