Brabander Logo

#Der brabander skihütte

Onze Brabander Skihütte bevindt zich direct naast het hotel, en door de jaren heen zijn hier steeds meer functies aan verbonden.

Niet alleen in de winter kan hier gefeest worden, ook in de andere seizoenen maken we graag gebruik van deze mooie locatie. De Skihütte is prachtige rustikaal ingericht. Men proeft hier een modern-Duitse sfeer.

De Skihütte is ook dé locatie voor uw (bedrijfs- of vereniging-) feest of partij(tje) of grote verjaardag; bij ons kan het allemaal!

Veelzijdig

We organiseren in de Skihütte regelmatig diverse activiteiten; in de winter natuurlijk onze gezellige en in de wijde omtrek bekende aprés ski, en in de andere seizoenen genieten we van optredens van de meeste uiteenlopende artiesten tijdens een van onze muzikale weekenden. Bij het EK en WK voetbal wordt deze prachtige locatie omgetoverd tot het Winterberger Holland House. Hiermee blijft het in de Hotelbar gewoon gezellig voor de gasten die rustig een drankje willen doen.

In de zomer is er aan de achterkant van de Skihütte vaak een extra terras aan de voet van de piste waar door het dal geraasd wordt met de flyline en de rodelbaan.

"Super ligging aan de piste! Geweldige après ski met dj roy"
Susanne H. 
31 januari 2020 op Zoover

#après-ski In der brabander skihütte

Na een lange dag op de piste kunt u 5 avonden in de week heerlijk feesten in onze Skihütte. Deze ligt, hoe kan het ook anders, op ons eigen hotelterrein vlak naast de skischool. Met kleine hapjes, lekkere drankjes en goede muziek van onze eigen DJ's kunt u hier de dag afsluiten. Puur après-ski-gevoel! 

In de winter

De bekendste Skihut van Winterberg en omstreken!

Onze prachtige grote feestzaal met een authentieke duitse ambiance in een modern jasje. Met onze eigen huis-DJ's is het elke dag weer een groot feest in het winterseizoen.

Naast een lekker warm drankje om op te warmen tussen het skieen door, of een verfrissend biertje tijdens het dansen en sjansen op de dansvloer, is het ook mogelijk ook een kleine snack te bestellen in de “wintersnacks” hoek! Voor ieder wat wils!

Ook wordt er tijdens de Après ski regelmatig door bekende artiesten opgetreden, zoals de Gebroeders Ko, Immer Hansi, de Partyfriex, Wilbert Pigmans en de Alpenzusjes.

Feest mee met het leukste team van Winterberg!

Avonden

#in ons winterseizoen

In het hoofdseizoen zijn wij zes dagen in de week (dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag) ook s'avonds geopend vanaf 21:00. Deze avonden zijn met de bekende Winterbergse DJ Danny Meurs. Met thema's als Aprés Ski 2.0 en Clubnight is dit ook met recht een Feest om nooit te vergeten. Ben je hierna nóg niet uitgefeest? Taxi's staan klaar om je naar het centrum van Winterberg te brengen, waar je tot in de echt late uurtjes terecht kan.

Openingstijden

#in het winterseizoen

Maandag: 11.00 tot 18.30
Dinsdag: 11.00 tot 18.30 + 21.00 - 00.00
Woensdag: 11.00 tot 18.30 + 21.00 - 00.00
Donderdag: 11.00 tot 18.30 + 21.00 - 00.00
Vrijdag: 11.00 tot 18.30 + 21.00 - 00.00
Zaterdag: 11.00 tot 18.30 + 21.00 - 00.00
Zondag: 11.00 tot 18.30 + 21.00 - 00.00

(openingstijden  altijd onder voorbehoud)

Het winterseizoen 23/24 is ten einde, heel graag tot volgend seizoen!

Het winterseizoen van 2024/2025 loopt van 06.12.2024 t/m 16.03.2025

Een feestelijk geschenk

Online Waardebonnen

Neemt u graag een kijkje!

#aangename hotelkamers en
luxe appartementen!

U zult zich niet vervelen!

#activiteiten in en rondom...

Whatsapp

Hallo!
Wilt u ons gemakkelijk en snel een bericht sturen? Klik dan op de verzendknop en wij sturen u zo snel mogelijk een bericht terug!

Bericht verzenden