Brabander Logo

Aankomst op maandag, woensdag of zondag

#ontspannen in der Brabander

Een midweek bij Der Brabander in Winterberg, in het Sauerland, kent vele varianten. Naast het bekende arrangement van maandag tot vrijdag is het ook mogelijk om al op zondag aan te komen en van een nacht extra te genieten. Voor wie er slechts een paar dagen tussenuit wil, is er de mini-midweek van twee of drie nachten. Volop keuze dus voor een heerlijke midweek in Winterberg!

 

Inbegrepen bij ieder voordeelarrangement voor een midweek in Winterberg

Naast 2,3,4 of 5 overnachtingen in een prettige hotelkamer of luxe appartement omvat ons arrangement voor een midweek in Winterberg, in het Sauerland:

  • Dagelijks genieten van het zeer uitgebreide ontbijtbuffet (bij hotelkamers inbegrepen, bij appartementen afhankelijk van het door u gekozen arrangement)
  • Iedere avond het smakelijke drie- of viergangen keuzediner (afhankelijk van het door u gekozen arrangement)
  • Gratis gebruik van het zwembad en de fitnessruimte
  • Gratis wifi en gratis parkeren
  • Gratis entree bij 45 attracties en uitstapjes (April - Oktober)
  • Elke dag leuke dingen op het entertainmentprogramma zoals fakkel- en wandeltocht en leuke avonden met quiz, bingo of livemuziek.

U geniet dus van een breed scala aan faciliteiten en meer dan genoeg activiteiten in en rondom het hotel in het Sauerland tijdens uw midweek in het prachtige Winterberg.

 

Reserveer nu een appartement of hotelkamer voor uw midweek weg

Wilt u graag een midweek op vakantie in Winterberg? Boek een van onze arrangementen en geniet van een compleet verzorgde vakantie. De beschikbaarheid en prijzen van een midweek in het Sauerland vindt u eenvoudig online. U kunt desgewenst meteen een hotelkamer of appartement reserveren voor uw verblijf. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over wat er te doen is in de omgeving van ons hotel? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +49 2981 9320 of een e-mail te sturen naar info(at)brabander.nl. Onze vriendelijke medewerkers zijn u graag van dienst.

Mini midweek - 2 nachten (Ma. tot wo. of wo. tot vr.)

Bekijk beschikbaarheid

Mini midweek plus - 3 nachten (zondag tot woensdag)

Bekijk beschikbaarheid

Midweek - 4 nachten (maandag tot vrijdag)

Bekijk beschikbaarheid

Midweek plus - 5 nachten (zondag tot vrijdag)

Bekijk beschikbaarheid

Voor ieder wat wils

#Brabander Entertainment

Wandel mee met een sfeervolle fakkeltocht of luister tijdens een interessante ochtendwandeling naar de verhalen die onze Nederlandstalige gids u over Winterberg en omgeving kan vertellen. ’s Avonds geniet u van live-muziek of speelt u mee tijdens een spannende quiz of bingo. En de kinderen? Die vermaken zich uitstekend bij alle activiteiten die Fleur Kleur organiseert! 

De hele dag

#smakelijk genieten

Een goed begin is het halve werk. Daarom staat er iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet met o.a. warme broodjes, verse wafels en een uitgebreide sappen- en vers fruitbar voor u klaar. Onze kok bakt uw omelet naar wens en met zoveel soorten brood, zoet en hartig beleg en zuivelmogelijkheden begint u met een goed gevulde maag aan uw vakantiedag!

’s Avonds serveren we u een heerlijk 3- of 4-gangendiner waarbij u de keuze uit maar liefst 5 verschillende hoofdgerechten heeft en onze koks graag rekening houden met eventuele allergieën. 

Actief of passief

#In en rondom Winterberg

Of u nou kiest voor actief of passief en voor natuur of cultuur: in het Sauerland vindt u het allemaal. Daarbij trakteert Der Brabander u van april tot oktober op gratis entree bij maar liefst 45 uitstapjes en excursies. Van musea tot pretparken, van een ritje op een van de rodelbanen tot een potje bowlen en van prachtige uitzichten tot actieve ervaringen, er is voor ieder wat wils!  

Neemt u graag een kijkje!

#aangename hotelkamers en
luxe appartementen!

U zult zich niet vervelen!

#activiteiten in en rondom...