Brabander Logo

Aankomst op maandag, woensdag of zondag

#ontspannen in der Brabander

Een midweek bij Der Brabander kent vele varianten. Naast het bekende arrangement van maandag tot vrijdag is het ook mogelijk om al op zondag aan te komen en van een nacht extra te genieten. Voor wie er slechts een paar dagen tussenuit wil, is er de mini-midweek van 2 of 3 nachten. Volop keuze dus tussen zondag en vrijdag!

Inbegrepen bij ieder midweekarrangement:

2,3,4 of 5 overnachtingen in een prettige hotelkamer of luxe appartement 
dagelijks genieten van het zeer uitgebreide ontbijtbuffet 
iedere avond het smakelijke 3- of 4-gangen keuzediner
op donderdagavond de unieke Dinnershow (April - Oktober)
gratis gebruik van het zwembad en de fitnessruimte
gratis wifi, gratis parkeren
gratis entree bij 45 attracties en uitstapjes (April - Oktober)

controleer beschikbaarheid hotelkamers   controleer beschikbaarheid appartementen

Voor ieder wat wils

#Brabander Entertainment

Wandel mee met een sfeervolle fakkeltocht of luister tijdens een interessante ochtendwandeling naar de verhalen die onze Nederlandstalige gids u over Winterberg en omgeving kan vertellen. ’s Avonds geniet u van live-muziek of speelt u mee tijdens een spannende quiz of bingo. En de kinderen? Die vermaken zich uitstekend bij alle activiteiten die Fleur Kleur organiseert! 

De hele dag

#smakelijk genieten

Een goed begin is het halve werk. Daarom staat er iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet met o.a. warme broodjes, verse wafels en een uitgebreide sappen- en vers fruitbar voor u klaar. Onze kok bakt uw omelet naar wens en met zoveel soorten brood, zoet en hartig beleg en zuivelmogelijkheden begint u met een goed gevulde maag aan uw vakantiedag!

’s Avonds serveren we u een heerlijk 3- of 4-gangendiner waarbij u de keuze uit maar liefst 5 verschillende hoofdgerechten heeft en onze koks graag rekening houden met eventuele allergieën. 

Actief of passief

#In en rondom Winterberg

Of u nou kiest voor actief of passief en voor natuur of cultuur: in het Sauerland vindt u het allemaal. Daarbij trakteert Der Brabander u van april tot oktober op gratis entree bij maar liefst 45 uitstapjes en excursies. Van musea tot pretparken, van een ritje op een van de rodelbanen tot een potje bowlen en van prachtige uitzichten tot actieve ervaringen, er is voor ieder wat wils!  

Onze unieke dinnershow!

#Showtime

Uniek is de Brabander Dinnershow die we u iedere donderdagavond van april tot oktober presenteren. Geniet van een prachtige show vol zang, muziek en dans, sfeervolle kostuums en prachtige decoraties, terwijl onze koks u ondertussen een verrassend 4-gangendiner presenteren. Een beleving waar u nog lang over na zult praten!  

Vanaf 9 april tot eind oktober iedere donderdagavond te zien! (Onder voorbehoud; alleen wanneer het mogelijk is)

Neemt u graag een kijkje!

#aangename hotelkamers en
luxe appartementen!

U zult zich niet vervelen!

#activiteiten in en rondom...