Brabander Logo

Senioren

#Reizen houdt je fit

Ook op je oude dag moet je het reizen niet opgeven, want reizen houdt je fit, maakt nieuwe kennissen mogelijk, verbreedt je horizon en is gewoon leuk. Met de juiste planning en voorbereiding is alles mogelijk!

Bij der Brabander zijn we afgestemd op de speciale behoeften van senioren. Zo zijn alle douches voorzien van een beugel en zijn veel van onze kamers bereikbaar met een lift; geef het graag bij de reservering aan wanneer u een lift nodig heeft.  

Ook bieden wij ieder jaar weer een breed scala aan georganiseerde busreizen aan.

Bekijk meer informatie, data en prijzen van onze busreizen hier.

Speciale

#wensen & behoeftes

Mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel kunnen ook hun vakantie bij ons doorbrengen: Twee van onze kamers zijn speciaal toegankelijk voor rolstoelgebruikers en we verhuren ook rolstoelen, scootmobiels en rollators op aanvraag.

Voor gasten die volgens een bepaald dieet eten, bereidt onze chef-kok graag zelf een maaltijd voor u voor. Vermeld gewoon uw wensen en behoeften bij de boeking, of wanneer u bij ons aan reist. Als u over het algemeen niet veel eet, is dat ook geen probleem: als u het wenst, kunt u gewoon een senioren portie van het gewone menu bestellen, dat is de helft van een normale portie.

Verveling?

#niet bij Der Brabander!

U hoeft niet bang te zijn voor verveling of eenzaamheid op vakantie: ons animatieprogramma heeft voor iedere smaak en elke leeftijd iets te bieden! U zult veel plezier beleven aan onze gezellige muziek- of bingo-avonden en snel nieuwe vakantiekennissen maken.  

Winterbergse verpleegdienst

#volledig verzorgd

Zelfs mensen die zorg nodig hebben, kunnen een heerlijke vakantie bij ons doorbrengen. Wij werken nauw samen met de Winterbergse verpleegdienst Vita Aktiv. Zo bent u verzekerd van professionele ondersteuning, zelfs ver weg van huis.  

Voor al onze gasten geldt sowieso:
wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Als er een probleem is, of als u hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!  

 

Neemt u graag een kijkje!

#aangename hotelkamers en
luxe appartementen!

U zult zich niet vervelen!

#activiteiten in en rondom...