Brabander Logo

In en rond

#Der Brabander

iets te doen voor iedere smaak!

Als u wilt, hoeft u tijdens uw vakantie niet eens ons hotelterrein te verlaten. Groot of klein, jong of oud, voor elke leeftijd en voor elke doelgroep bieden wij in en rond de Brabander de meest uiteenlopende mogelijkheden om te ontspannen of iets te beleven. Er is gewoon zoveel te doen!  

Gezelligheid

#Restaurant, Bar & Bibliotheek

Het hart van ons hotel is het restaurant met de aangrenzende hotelbar, de bibliotheek en de lounge met open haard. Hier geniet u niet alleen van heerlijke gerechten van het buffet en onze dagelijks wisselende menu's, maar brengt u ook vele gezellige uurtjes met uw reisgezelschap én de andere gasten door. 

Nieuwe lievelingsplek

#Terras & Sauna & Spa

Grenzend aan ons restaurant ligt het zonneterras met veel verschillende zitjes. Direct hiernaast ligt het tot 30°C verwarmde buitenzwembad met aangrenzende zonneweide. Het zwembad is dagelijks geopend tot minstens 21.00 uur. In de zomer zal dit zeker ieders favoriete plek zijn! 

Een paar stappen verder en u bevindt zich in onze door Zuidoost-Aziatisch geïnspireerde Sauna & Spa. Het saunalandschap bestaat uit verschillende sauna's (waar regelmatig opgietingen plaatsvinden) en verschillende rustruimtes met open haard waar u kunt ontspannen. In onze balinese tuin kunt u afkoelen en in de zomer van het zonnetje genieten. Zonnen onder onze zonnebank is ook mogelijk! Geniet van de voetenbaden, aroma-whirlpools en belevenisdouches.
U mag graag iets te eten of te drinken bestellen in ons wellness restaurant. Ook kunt u hier naar wens een van de talrijke massages of schoonheidsbehandelingen boeken. 

Naar de Sauna & Spa

Sport & Spel

#Ook op vakantie actief zijn

Als u tijdens uw vakantie wilt sporten, vindt u in onze fitnessruimte of in ons buitensportgebied met voetbalveld, volleybalveld, tafeltennistafels en jeu de boulesbaan volop mogelijkheden om te sporten. Wij verhuren ook e-scooters bij onze receptie, ideaal voor de route naar verschillende uitstapjes in de omgeving! 

Het hele jaar door verwarmd

#Buitenzwembad

Zwemmen kunt u overal, maar u zult bijna nergens zo'n bijzondere buitenzwembadervaring vinden als bij ons. Geniet van het tot 30°C verwarmde water, het prachtige uitzicht op de skischans achter het hotel en de unieke sfeer. Ga voor het ontbijt zwemmen of ontspan later met een boek en een heerlijke cocktail op een van de ligstoelen rond het zwembad.

's Avonds is de sfeer magisch, met verlichting, warmtelampen onder de parasols en 3 open haarden. In de winter loopt u via een verwarmde gang naar het zwembad, waar u kunt ontspannen in het warme water met uitzicht op de skipiste.

Het zwembad is alleen openbaar voor alle hotel- en appartementsgasten. Zo kunnen we altijd genoeg ruimte voor u garanderen.
Openingstijden: Het zwembad is elke dag geopend van 8 uur 's morgens tot minstens 21 uur 's avonds.

"Was top georganiseerd en super locatie
om Winterberg te verkennen"

Viola
6 augustus 2020 op Booking.com

Voor de kleine Brabander-gasten

#Kinderland & Co

Speelplezier in

#Kinderland

Voor gezinnen met kinderen van kleuter- en basisschoolleeftijd hebben we een kinderland ingericht met diverse speelstations en kinder-pc's in de buurt van onze lounge. Hier kunnen de kleintjes zich lang bezighouden
terwijl hun ouders genieten van een kopje koffie
of een praatje maken met andere gasten.   

Bij mooi weer zullen uw kinderen echter zeker liever in onze speeltuin spelen. Naast de klassieke zandbak met klimkasteel hebben we ook een springkussen, een trampoline en een voetbalkooi, dus er is genoeg ruimte om te ravotten! En als dit alles nog niet genoeg is, dan is er ook nog ons verwarmde buitenzwembad direct naast de deur.
Welk kind zou nee zeggen?  

Plezier met

#FLEUR KLEUR

Soms hebben mama en papa wat tijd voor zichzelf nodig tijdens hun vakantie. Daarom biedt ons kinderanimatie typetje Fleur Kleur elke dag in het weekend en tijdens de schoolvakanties leuke en gevarieerde activiteiten voor de kleintjes: Op het programma staan o.a. knutselen, schminken, koekjes bakken, Nintendo- en Wii-toernooien, spelletjes spelen, speurtochten, theater, minidisco en nog veel meer.  

Geen verveling

#Voor de jeugd

Natuurlijk hebben we ook aan onze tiener gasten gedacht. In onze kelder hebben we een jeugdruimte ingericht met darts, poolbiljart en een heuse greenscreen om bijvoorbeeld zélf je TikTok filmpjes op te nemen, waar uw kinderen hun tijd graag spelend en kletsend door zullen brengen met hun leeftijdsgenoten.   

Voor de momenten dat uw kroost liever alleen is, biedt onze receptie ook gratis spelletjes aan voor de Playstation, die in elk vakantieappartement beschikbaar is.  

Voor jong & oud!

#wekelijks animatieprogramma

Sommige van onze gasten genieten het liefst op zichzelf van hun vakantie, anderen laten zich graag vermaken door ons animatieteam en nemen samen met andere vakantiegangers deel aan diverse vrijetijdsactiviteiten.  

Hieronder ziet u ons wekelijks animatieprogramma, welke altijd onder voorbehoud is: 

Maandag: Fakkeltocht bij zonsondergang  
Dinsdag: Ochtendwandeling, bingoavond(in de zomer)  
Woensdag: Live muziek
Donderdag: Quizavond  
Vrijdag: Fakkeltocht
Zaterdag: Ochtendwandeling, Live muziek 
Zondag: Quizavond 

Impressies

Neemt u graag een kijkje!

#aangename hotelkamers en
luxe appartementen!

U zult zich niet vervelen!

#activiteiten in en rondom...