Brabander Logo

Een prachtig weekend in Winterberg

#Brabander Weekend arrangement

Der Brabander vormt de ideale locatie voor wie er een paar dagen tussenuit wil tijdens een weekendje weg in Winterberg, in het Sauerland. Op slechts twee uur rijden van de grens geniet u van een totaal andere wereld. Met alles wat hotel Der Brabander in het Sauerland te bieden heeft, wordt het een zeer compleet weekendje weg in Winterberg voor iedereen!

 

Inbegrepen bij ieder voordeelarrangement voor een weekendje weg in Winterberg

Naast twee of drie overnachtingen in een prettige hotelkamer of luxe appartement omvat ons arrangement voor een weekend in Winterberg, in het Sauerland:

  • Dagelijks genieten van het zeer uitgebreide ontbijtbuffet (bij hotelkamers inbegrepen, bij appartementen afhankelijk van het door u gekozen arrangement)
  • Iedere avond het smakelijke drie- of viergangen keuzediner (afhankelijk van het door u gekozen arrangement)
  • Gratis gebruik van het zwembad en de fitnessruimte
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
  • Gratis toegang tot 45 uitstapjes en activiteiten in de omgeving (April - Oktober)

Er is tijdens uw weekendje weg in Winterberg dus genoeg te beleven voor jong en oud. Uiteraard kunt u desgewenst ook langer of korter blijven door gebruik te maken van een van onze andere arrangementen. Kies bijvoorbeeld voor een midweek of een enkele nacht (alleen zondag).

 

Boek online een weekend weg in ons hotel

Bent u van plan om een weekendje weg te gaan in het prachtige Winterberg, in het Sauerland? Boek dan een hotelkamer of een appartement in ons hotel. Bekijk de beschikbaarheid en reserveer uw weekendje weg in het Sauerland eenvoudig online. Heeft u hulp nodig bij het boeken of reserveert u liever telefonisch of per e-mail? Dan bereikt u ons ook via +49 2981 9320 of info(at)brabander.nl. We zorgen graag voor een onvergetelijke vakantie waarbij aan alles is gedacht.

Weekend - 2 nachten (vrijdag tot zondag)

Bekijk beschikbaarheid

Weekend - 3 nachten (vrijdag tot maandag)

Bekijk beschikbaarheid

Voor ieder wat wils

#Brabander Entertainment

Wandel mee met een sfeervolle fakkeltocht of luister tijdens een interessante ochtendwandeling naar de verhalen die onze Nederlandstalige gids u over Winterberg en omgeving kan vertellen. ’s Avonds geniet u regelmatig van live-muziek en op zondag organiseren we een spannende quizavond. En de kinderen? Die vermaken zich uitstekend bij alle activiteiten die Fleur Kleur organiseert! 

De hele dag

#smakelijk genieten

Een goed begin is het halve werk. Daarom staat er iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet met o.a. warme broodjes, verse wafels en een uitgebreide sappen- en vers fruitbar voor u klaar. Onze kok bakt uw omelet naar wens en met zoveel soorten brood, zoet en hartig beleg en zuivelmogelijkheden begint u met een goed gevulde maag aan uw vakantiedag!

’s Avonds serveren we u een heerlijk 3- of 4 gangendiner waarbij u de keuze uit maar liefst 5 verschillende hoofdgerechten heeft en onze koks graag rekening houden met eventuele allergieën. 

Actief of passief

#In en rondom Winterberg

Of u nou kiest voor actief of passief en voor natuur of cultuur: in het Sauerland vindt u het allemaal. Daarbij trakteert Der Brabander u van april tot oktober op gratis entree bij maar liefst 45 uitstapjes en excursies. Van musea tot pretparken, van een ritje op een van de rodelbanen tot een potje bowlen en van prachtige uitzichten tot actieve ervaringen, er is voor ieder wat wils!  

Neemt u graag een kijkje!

#aangename hotelkamers en
luxe appartementen!

U zult zich niet vervelen!

#activiteiten in en rondom...

Whatsapp

Hallo!
Wilt u ons gemakkelijk en snel een bericht sturen? Klik dan op de verzendknop en wij sturen u zo snel mogelijk een bericht terug!

Bericht verzenden