Brabander Logo

De prachtigste

#Fietspaden en mountainbiketrails

Het Sauerland wordt steeds populairder onder fietsers. Het maakt niet uit of u comfortabel met het hele gezin gaat fietsen, op een racefiets, mountainbike of crossfiets, of u op en neer door het landschap of de bossen fietst of op relatief makkelijke fietspaden - het Sauerland biedt een grote verscheidenheid aan routes van alle moeilijkheidsgraden, waarvan sommige direct langs ons hotel lopen. Bijzonder interessant voor mountainbikers is het Trailpark Winterberg, dat over 14 verschillende trails over een afstand van 40 km beschikt. 

Alles paraat

#voor fietsfans

Als u met uw eigen fiets aankomt, kunt u deze tijdens uw verblijf veilig in onze garage stallen, waar ook een waterslang beschikbaar is om uw fiets af te spuiten na een avontuurlijke route. Uw kleding kunt u te drogen hangen in onze speciaal daarvoor ingerichte droogruimte. Wij verhuren ook e-bikes op aanvraag.  

Erlebnisberg Kappe

#Bikepark

Een van de grootste hoogtepunten in Winterberg is het bikepark bij de Erlebnisberg Kappe, dat beschouwd wordt als het meest veelzijdige mountainbikepark van Duitsland. Hier komt de nationale mountainbike scene samen om hun vaardigheden te laten zien op elf verschillende trails. Als u een van de beginnerspaden wilt uitproberen, verhuren we ook graag de dirt-bike die u hiervoor nodig heeft.

Neemt u graag een kijkje!

#aangename hotelkamers en
luxe appartementen!

U zult zich niet vervelen!

#activiteiten in en rondom...