Brabander Logo

De prachtigste

#Fietspaden en mountainbiketrails rondom Winterberg

Het Sauerland wordt steeds populairder onder fietsers en dat is niet voor niets, want u kunt heerlijk fietsen in de omgeving van Der Brabander in Winterberg. Het maakt niet uit of u comfortabel met het hele gezin gaat fietsen, op een racefiets, mountainbike of crossfiets. Of u op en neer door het landschap of de bossen fietst of op relatief makkelijke fietspaden: het Sauerland biedt tijdens uw fietsvakantie een grote verscheidenheid aan routes van alle moeilijkheidsgraden, waarvan sommige direct langs ons hotel lopen. Bijzonder interessant voor mountainbikers is het Trailpark Winterberg, dat over 14 verschillende trails over een afstand van 40 km beschikt. Wat voor fietser u ook bent: u kunt hoe dan ook heerlijk fietsen in de omgeving van Winterberg als u een fietsvakantie boekt bij ons in het Sauerland!

Alles paraat

#voor fietsfans

Als u met uw eigen fiets aankomt, kunt u deze tijdens uw fietsvakantie in Sauerland veilig in onze garage stallen, waar ook een waterslang beschikbaar is om uw fiets af te spuiten na een avontuurlijke route. Uw kleding kunt u te drogen hangen in onze speciaal daarvoor ingerichte droogruimte. Direct naast het hotel is een e-bikeverhuur. Zo kost het nog minder moeite om door Winterberg en omstreken te fietsen tijdens uw vakantie.

Erlebnisberg Kappe

#Bikepark

Een van de grootste hoogtepunten op het gebied van fietsen in Winterberg is het bikepark bij de Erlebnisberg Kappe, dat beschouwd wordt als het meest veelzijdige mountainbikepark van Duitsland. Hier komt de nationale mountainbikescene samen om hun vaardigheden te laten zien op elf verschillende trails. Als u een van de beginnerspaden wilt uitproberen tijdens uw fietsvakantie in Sauerland, verhuurt de bikeverhuur naast het hotel ook graag de dirtbike die u hiervoor nodig heeft.

Bekijk hier de website.

Verken de omgeving op de fiets

Tijdens uw fietsvakantie in hotel Der Brabander in het Sauerland kunt u dus heerlijk fietsen in Winterberg en omgeving. De prachtige natuur en het nabijgelegen mountainbikepark lenen zich hier uitstekend voor. Maar er zijn ook genoeg andere activiteiten om te ondernemen in de omgeving of in het hotel zelf tijdens uw fietsvakantie in Sauerland. Geniet bijvoorbeeld van een relaxte dag in onze wellness of geniet van allerlei uitstapjes die zijn inbegrepen. Boek uw hotelkamer bij ons hotel online! Wilt u meer weten over de mogelijkheden om te fietsen in Winterberg? Bel dan naar +49 2981 9320 of stuur een e-mail naar info(at)brabander.nl.

Neemt u graag een kijkje!

#aangename hotelkamers en
luxe appartementen!

U zult zich niet vervelen!

#activiteiten in en rondom...

Whatsapp

Hallo!
Wilt u ons gemakkelijk en snel een bericht sturen? Klik dan op de verzendknop en wij sturen u zo snel mogelijk een bericht terug!

Bericht verzenden