Brabander Logo

Wanneer kinderharten

#sneller kloppen

"Mama, papa, ik verveel me zooooo!" Deze zin wordt door ouders het meest gevreesd op vakantie. Want wie kan er nu ontspannen en genieten van de beste tijd van het jaar als hun kroost alleen maar zeurt en zeurt? Gelukkig hoor je zoiets niet in Brabander, want hier vind je alles wat het hart van kinderen sneller doet kloppen.  

Wanneer de ouders in de lounge of het restaurant "lekker aan het kletsen" zijn, zullen uw kinderen graag hun tijd doorbrengen in Kinderland; onze kinderruimte met speelcomputers en playstations.  

Stoom afblazen

#Brabander Kinderplezier

Maar de kids kunnen bij ons ook zeker stoom afblazen! Naast ons zonneterras is er een speeltuin met een groot springkussen, een klimkasteel, een voetbalkooi en natuurlijk ons buitenzwembad dat verwarmd is tot 30 °C - voor uw kinderen zeker de allerbeste plek in het hele hotel!  

Wellness

#ook voor kinderen

Als uw kinderen al wat ouder zijn of gewoon graag in de watten worden gelegd, dan is onze kinderwellness een heel bijzonder hoogtepunt. Wees eens een prinses of superster en geniet van een rug-, hand- of voetmassage, laat je haar vlechten of laat je nagels professioneel lakken. Dat is pure kinderluxe!  

Kinderanimatie met

#Fleur Kleur

Mochten de jonge dames en heren zich niet kunnen bezighouden, dan heeft Fleur Kleur altijd goede ideeën. In het weekend en zelfs dagelijks tijdens de schoolvakanties biedt ons kinderanimatie typetje een gevarieerd programma voor kinderen. Van Playstation-toernooien tot knutseluurtjes en kleine theatervoorstellingen, we bieden vrijetijdsactiviteiten voor iedere smaak. 

Heerlijke

#Kindermenu's

En niet te vergeten: het eten. Veel kinderen zijn hier erg kieskeurig, vooral als ze iets niet kennen. Daarom hebben we een speciaal kindermenu, dat wordt geserveerd op een speciaal buffet op kinderhoogte. Dit maakt het rammelende maagje van ieder kind zeker gelukkig,
hoe kritisch het ook is.   

En als er niks geschikts tussen zit, is er altijd ons pannenkoekenhuis naast de deur, met 85 verschillende
zoete en hartige pannenkoeken.   

Onze laatste troef op het gebied van voeding is de kinderkaart. Hiermee kunnen alle kinderen 4 drankjes en 4 keer snoep zélf bestellen aan de bar. En als klap op de vuurpijl is er ook nog een klein cadeautje te grabbelen als de kaart vol is. Zo blijft er niets meer te wensen over! 

Neemt u graag een kijkje!

#aangename hotelkamers en
luxe appartementen!

U zult zich niet vervelen!

#activiteiten in en rondom...

Whatsapp

Hallo!
Wilt u ons gemakkelijk en snel een bericht sturen? Klik dan op de verzendknop en wij sturen u zo snel mogelijk een bericht terug!

Bericht verzenden