Brabander Logo

Wie zijn wij

Toen Rob en Marja Meurs in 1986 een klein hotelletje met acht kamertjes in Winterberg kochten, deden ze dat met de droom gasten een onvergetelijke vakantie te mogen bezorgen. Een vakantie waarbij niets moet, maar alles mag. Een vakantie waarbij je in een totaal andere (prachtige) omgeving tóch het gevoel hebt thuis te zijn en tegelijkertijd de hele wereld even kunt vergeten.

Dromen zijn er om uit te komen: inmiddels hebben talloze gasten der Brabander als hun vaste vakantieadres gekozen. De acht kamers zijn anno 2021 uitgegroeid naar 85 hotelkamers en 28 vakantieappartementen. Er is een veelzijdigheid aan faciliteiten en het animatieprogramma is zo uitgebreid dat iedereen zich weet te vermaken. Zoals Rob het telkens weer verwoordt: ´Gasten komen niet naar Der Brabander voor een bed, een biertje of een bord met eten. Gasten komen om verwend te worden, om er even uit te zijn, om het echte vakantiegevoel te ervaren. Mensen komen nooit terug omdat het goedkoop was, maar omdat het góed was´. En dat is Der Brabander, als we af mogen gaan op de vele lovende reacties en de ontelbare gasten die het niet bij één verblijf laten.

Dertig jaar geleden stonden Rob en Marja er nog met z´n tweetjes voor, inmiddels krijgen ze steun van een heel team Nederlandse toppers, waaronder hun eigen vier kinderen. Hardwerkende jonge mensen die er net als Rob en Marja iedere dag opnieuw weer alles aan doen om ú een fijne vakantie te bezorgen. Of u nu een weekendje of een hele week komt genieten, op een verblijf bij Der Brabander kijkt u terug als op een complete vakantie die helemaal naar wens was. Ook úw dromen komen uit!

Neemt u graag een kijkje!

#aangename hotelkamers en
luxe appartementen!

U zult zich niet vervelen!

#activiteiten in en rondom...