Brabander Logo
Compleet verzorgde vakantie
Voordeelarrangementen
Veelzijdigheid aan faciliteiten

Wellness in Winterberg

In de wellness van hotel Der Brabander in Winterberg kunt u uzelf eens heerlijk verwennen door te ontspannen in een van de 5 sauna´s of een van de aromawhirlpools. Uiteraard zijn er ook diverse andere faciliteiten te vinden. Een dagje wellness is eenvoudig te reserveren bij uw verblijf. In verschillende arrangementen is dit zelfs inbegrepen. Het is echter altijd verstandig om van tevoren een dagje wellness te reserveren bij ons hotel met sauna in Winterberg.

Boek uw verblijf in onze hotelkamers of appartementen!

Online Boeken

De faciliteiten van de wellness met sauna van ons hotel in Winterberg

In de whirlpools geniet u van een heerlijk bubbelbad met een aroma naar keuze. Er zijn namelijk diverse essentiële oliën die u aan het bruisende water toe laat voegen. Ook zijn er verschillende ruimtes met open haard waar u heerlijk uitrust. Er is zelfs een Balinese tuin met stoelen en ligbedden waar u echt tot rust komt. Uiteraard is er naast de sauna´s ook een luxe stoomcabine in de wellness van ons hotel in Winterberg en boekt u diverse soorten massages. Daarnaast ontspant u heerlijk in het verwarmde buitenzwembad. Heeft u ondertussen honger gekregen? Dan geniet u van een heerlijke maaltijd in ons wellnessrestaurant.

Boek een dagje wellness bij uw verblijf in ons hotel

Of u nu een weekend, een midweek of een week in ons hotel in Winterberg verblijft: u doet er zeker goed aan om een dagje wellness bij te boeken en te genieten van de sauna en andere faciliteiten. Wilt u meer weten over onze wellness of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +49 2981 9320 of een e-mail te sturen naar info(at)brabander.nl.

Karte anzeigen

Door gebruik te maken van de OpenStreetMap kaartenservice worden onder andere uw IP-adres en andere informatie over uw gedrag op deze website doorgegeven aan de Open-StreetMap Foundation.

Als u de kaart wilt bekijken, moet u toestemming geven voor het gebruik van externe media.

Meer hierover in het privacybeleid.

Neem hier contact met ons op

Contactformulier

Contactformulier
Alle velden met een * (asterisk) zijn verplicht.

Neemt u graag een kijkje!

#aangename hotelkamers en
luxe appartementen!

U zult zich niet vervelen!

#activiteiten in en rondom...

Whatsapp

Hallo!
Wilt u ons gemakkelijk en snel een bericht sturen? Klik dan op de verzendknop en wij sturen u zo snel mogelijk een bericht terug!

Bericht verzenden