Wanneer u een verblijf in een van onze luxe appartementen heeft gereserveerd, is het mogelijk om tijdens uw verblijf het ontbijt en/of diner voor uw gehele arrangement bij te boeken. Zo bent u direct verzekerd van een tafeltje in ons restaurant. Geniet iedere dag van een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd tussen 08.00 tot 10.30 uur. 's Avonds bieden we u iedere dag een 3- of 4-gangen diner aan met iedere dag keuze uit 5 verschillende hoofdgerechten, u kunt tussen 18.00 en 20.00 uur aan tafel plaatsnemen.
De prijzen voor ontbijt, diner of half pension vindt u hier onder. Boeken kunt u direct via het reserveringssysteem hier. Heeft u het appartement reeds geboekt dan kunt u dit alsnog gemakkelijk per e-mail of telefonisch vooraf bij ons reserveren.
Mee-eet voordeel arrangementen
Arrangement | aantal nachten | 2 tot 5 jaar | 6 tot 11 jaar | Vanaf 12 jaar |
---|---|---|---|---|
Kort weekend | 2 nachten | 32,50 | 47,50 | 79,50 |
Lang weekend | 3 nachten | 47,50 | 69,50 | 119,00 |
Midweek | 4 nachten | 59,90 | 89,00 | 157,50 |
Midweek+ | 5 nachten | 79,90 | 119,00 | 195,00 |
Week | 7 nachten | 109,00 | 155,00 | 269,00 |
Arrangement | aantal nachten | 2 tot 5 jaar | 6 tot 11 jaar | Vanaf 12 jaar |
---|---|---|---|---|
Kort weekend | 2 nachten | 12,90 | 17,90 | 29,90 |
Lang weekend | 3 nachten | 17,90 | 27,90 | 44,90 |
Midweek | 4 nachten | 24,90 | 37,00 | 59,00 |
Midweek+ | 5 nachten | 31,00 | 44,90 | 72,00 |
Week | 7 nachten | 41,90 | 62,90 | 99,90 |
Arrangement | Aantal nachten | 2 tot 5 jaar | 6 tot 11 jaar | Vanaf 12 jaar |
---|---|---|---|---|
Kort weekend | 2 nachten | 22,50 | 31,90 | 49,90 |
Lang weekend | 3 nachten | 29,90 | 47,50 | 79,00 |
Midweek | 4 nachten | 39,90 | 64,00 | 99,00 |
Midweek+ | 5 nachten | 52,00 | 79,00 | 129,90 |
Week | 7 nachten | 69,00 | 99,00 | 179,00 |
2 tot 5 jaar | 6 tot 11 jaar | Vanaf 12 jaar | |
1x ontbijtbuffet | 6,90 | 9,90 | 15,90 |
1x 3-gangen diner | 11,50 | 16,90 | 27,50 |
1x 4-gangen diner | 11,50 | 17,50 | 31,50 |
Mee-eet voordeel arrangementen - dagMenu´s zomer 2023
Maandag 3-gangen keuzemenu |
---|
Voorgerecht: |
Tomatensoep of Knoflooksoep |
........................................................... |
Hoofdgerecht: |
Kip cordon bleu - confituur van veenbessen - |
Varkensprocureur - aardappelpuree | jus | gebakken ui en champignon - |
Doradefilet - tomatensalsa | saffraan kroepoek - |
Vegetarische quiche - tomaat | feta | spinazie | balsamico siroop - |
Maaltijdsalade - rode kool | serranoham | pecan noten - |
Bij deze gerechten serveren wij - frites | sperziebonen - |
........................................................... |
Nagerecht: |
Limoncello tartufo |
Dinsdag 4-gangen keuzemenu |
---|
Voorgerecht: |
Vitello tonato - Dun gesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise- |
........................................................... |
Tussengerecht: |
Mosterdsoep -Met spekjes of gerookte zalm- |
........................................................... |
Hoofdgerecht: |
Varkenshaas - Jus van eigen tuinkruiden - |
Parelhoen - parelcouscous | pompoenpitten |gepekelde citroen - |
Tonijnsteak - teriyakisaus | wasabi chips - |
Gnocchi - gorgonzola | spinazie - |
Maaltijdsalade gerookte zalm - avocado | rode ui | Sesam-Soja dressing - |
Bij deze gerechten serveren wij - aardappelgratin | bospeen - |
........................................................... |
Nagerecht: |
Rum gemarineerde ananas - crème van mascarpone | preiselbeeren | honeycress - |
Woensdag 3-gangen keuzemenu |
---|
Voorgerecht: |
Ossenstaartsoep of Kokos-limoensoep |
........................................................... |
Hoofdgerecht: |
Rundersukade - jus van cantharellen - |
Piepkuiken - tijm | rozemarijn | knoflook | fregula pasta - |
Kabeljauw - chorizoworst | paprikasaus - |
Vegetarische Burrito - vegan gehakt | crème fraîche | tomatensalsa - |
Griekse Maaltijdsalade - tomaat | komkommer | feta kaas | olijven - |
Bij deze gerechten serveren wij - pommes Dauphine | mix van bloemkool en romanesco - |
........................................................... |
Nagerecht: |
Warm chocoladetaartje - vanille ijs - |
of |
Kaasbuffet - diversiteit aan kazen | port | kletsbrood | vijgenmosterd - |
Donderdag 4-gangen keuzemenu |
Voorgerecht: |
Carpaccio - truffelmayonaise | parmezaanse kaas | pijnboompitten | zongedroogde tomaatjes - |
........................................................... |
Tussengerecht: |
Uiensoep - met kaascrouton |
.......................................................... |
Hoofdgerecht: |
Lamsbout - Ras el Hanout gekruid - |
Kipsaté - pindasaus l gefrituurde uitjes - |
Sauerlandse Forel - citroen | knoflook l peterselie |
Vegatarische ravioli - paddestoelen | parmezaanse kaas | pijnboompitten | zongedroogde tomaten - |
Pokébowl - kipreepjes | avocado | sojabonen | wakame - |
Bij deze gerechten serveren wij - gebakken aardappelen | snijbonen met lente ui en kokos - |
........................................................... |
Nagerecht: |
Cheesecake - dadels | walnoten | honing | pistache | framboos kletskop - |
Vrijdag 3-gangen keuzemenu |
Voorgerecht: |
Groentesoep - gehaktballetjes - of Paprikasoep |
........................................................... |
Hoofdgerecht: |
Schnitzel - Champignonroomsaus - |
Mediterraanse kipfilet - tomatensaus | overbakken met parmazaanse kaas - |
Heekfilet - Zuid-Amerikaanse cajun kruiden - |
Tellerrösti - paddestoelen | kaas - |
Thaise maaltijdsalade - Thais gemarineerde kipreepjes - |
Bij deze gerechten serveren wij - friet | gegrilde groenten - |
........................................................... |
Nagerecht: |
Karamel taartje |
Zaterdag 3-gangen keuzemenu |
Voorgerecht: |
Venkelroomsoep of Bospaddenstoelensoep |
........................................................... |
Hoofdgerecht: |
Ierse beefstew in Guinness bier - aardappelpuree - |
Huisgerookte kippendij - Jack Daniels barbeque glacé - |
Zeewolffilet - romige vissaus - |
Vegetarische rendang - stoofpotje van Jackfruit | jasmijnrijst - |
Maaltijdsalade - courgette linten | feta | rode biet - |
Bij deze gerechten serveren wij - aardappelwedges | broccoli - |
........................................................... |
Nagerecht: |
Rode vruchten met vanille crème - prosecco-abrikozen ijs l merengue - |
Zondag 4-gangen keuzemenu |
Voorgerecht: |
Anti pasti - huisgerookte zalm | bruschetta | gerookte eend met tomaten chutney |
........................................................... |
Tussengerecht: |
Duo van kippenbouillon en Javaanse kerriesoep |
........................................................... |
Hoofdgerecht: |
Ribeye Steak - romige saus van Blue de Wolvega kaas - |
Mini beenham - mosterdsaus - |
Tagliatelle met zalmfilet - spinazie | Parmezaanse kaas | gepofte cherrytomaatjes - |
Gevulde puntpaprika - cashewnoten | feta | vegetarisch gehakt - |
Vegan poké bowl - Een poké is net als sushi, vanuit de Hawaiaanse cultuur afkomstig koud gerecht met avocado | radijs | tofu | wakame - |
Bij deze gerechten serveren wij - gemengde groenten | krielaardappeltjes met provencaalse kruiden - |
........................................................... |
Nagerecht: |
Crème Brûlée |
of |
Kaasbuffet - diversiteit aan kazen | port | kletsbrood | vijgenmosterd - |