Wanneer u een verblijf zonder ontbijt en/ of diner geboekt heeft is het mogelijk om alsnog het ontbijt en/of diner voor uw gehele arrangement bij te boeken. Zo bent u direct verzekerd van een tafeltje in ons restaurant. Geniet iedere dag van een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd tussen 08.00 tot 10.30 uur. 's Avonds bieden we u iedere dag een 3- of 4-gangen diner aan met iedere dag keuze uit 5 verschillende hoofdgerechten, u kunt tussen 18.00 en 20.00 uur aan tafel plaatsnemen. De prijzen voor zowel ontbijt en diner los als ook onze voordeelarrangementen vindt u hier onder.
Een hotelkamer of appartement reserveren kunt u eenvoudig via het reserveringssysteem hier. Heeft u reeds geboekt dan kunt u onze voordeelarrangementen alsnog gemakkelijk per e-mail of telefonisch bij ons reserveren.
Heeft u geboekt zonder diner en kiest u liever van de à la carte-menukaart? Dit is ook mogelijk!
Hiervoor kunt u eenvoudig via de volgende link reserveren: www.brabander.nl/tafel-reserveren . Is er via de link geen beschikbaarheid? Dan vragen wij u de tafel via onze receptie te reserveren.
Mee eten tijdens uw vakantie in Winterberg, ook als u niet bij ons verblijft!
Geniet van het uitgebreide, complete ontbijtbuffet of kiest u voor een sfeervol diner met keuze uit onze à la carte-menukaart of het dagelijks wisselende 3- of 4-gangen menu welke u hieronder vindt.
Reserveren, op basis van beschikbaarheid, via: www.brabander.nl/tafel-reserveren
LOSSE ONTBIJT EN DINERPRIJZEN:
2 tot 5 jaar | 6 tot 11 jaar | Vanaf 12 jaar | |
1x ontbijtbuffet | 7,90 | 11,50 | 17,50 |
1x feestdagen brunch | 9,90 | 13,50 | 19,50 |
1x 3-gangen diner | 12,90 | 18,90 | 29,90 |
1x 4-gangen diner | 12,90 | 19,90 | 34,90 |
Dagelijks wisselend 3- of 4-gangen menu - dagMenu´s winter 23/24
Maandag 3-gangen keuzemenu |
---|
Voorgerecht: |
Tomatensoep of Knoflooksoep |
........................................................... |
Hoofdgerecht: |
Kip cordon bleu met confituur van veenbessen |
Varkensprocureur van de barbeque met whiskeysaus |
Doradefilet met tomatensalsa | sepia kroepoek |
Vegetarische quiche met Bleu d’Auvergne kaas | peer | amandel |
Maaltijdsalade met gerookte zalm | avocado | rode ui | croutons |
Bij deze gerechten serveren wij - frites | sperziebonen |
........................................................... |
Nagerecht: |
Panna cotta met stoofpeertjes en speculaas crumble |
Dinsdag 4-gangen keuzemenu |
---|
Voorgerecht: |
Vitello tonato - Dun gesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise |
........................................................... |
Tussengerecht: |
Pompoensoep |
of |
Thaise kippensoep |
........................................................... |
Hoofdgerecht: |
Varkenshaas met saus van bospaddenstoelen |
Parelhoen met couscous | pompoenpitten |gepekelde citroen |
Schelvisfilet met schaaldierensaus |
Gnocchi met gorgonzola | spinazie |
Maaltijdsalade met serranoham rolletjes met roomkaas |
Bij deze gerechten serveren wij - aardappelgratin | mix van bloemkool en romanesco |
........................................................... |
Nagerecht: |
Warm chocoladetaartje met vanille ijs |
Woensdag 3-gangen keuzemenu |
---|
Voorgerecht: |
Ossenstaartsoep of bloemkool-kerrie soep |
........................................................... |
Hoofdgerecht: |
Rundersukade met jus van gekarameliseerde rode ui |
Kippendij van de smoker afgelakt met honing | sesam |
Heekfilet met Thaise kokossaus |
Burrito met vegan gehakt | crème fraîche | tomatensalsa |
Griekse maaltijdsalade met tomaat | komkommer | feta kaas | olijven |
Bij deze gerechten serveren wij aardappelkroketjes gevuld met roomkaas | bospeen |
........................................................... |
Nagerecht: |
Rum gemarineerde ananas met mascarpone | vanille ijs | preiselbeeren |
of |
Kaasbuffet - diversiteit aan kazen | port | kletsbrood | vijgenmosterd |
Donderdag 4-gangen keuzemenu |
Voorgerecht: |
Huisgerookte runder entrecôte |
........................................................... |
Tussengerecht: |
Uiensoep met kaascrouton |
.......................................................... |
Hoofdgerecht: |
Kipsaté met pindasaus l gefrituurde uitjes |
Lamscurry met rijst |
Sauerlandse Forel met citroen | knoflook l peterselie |
Vegatarische ravioli met paddestoelen | parmezaanse kaas | pijnboompitten | zongedroogde tomaten |
Pokébowl met kipreepjes | avocado | sojabonen | wakame |
Bij deze gerechten serveren wij - gebakken aardappelen | gegrilde spitskool met knoflookboter |
........................................................... |
Nagerecht: |
Chocolademousse taartje met eierlikeur |
Vrijdag 3-gangen keuzemenu |
Voorgerecht: |
Groentesoep met gehaktballetjes of Spaanse paprika-tomatensoep |
........................................................... |
Hoofdgerecht: |
Schnitzel met champignonroomsaus - |
Runder shortribs van de smoker met barbequesaus |
Kabeljauw met saffraan-limoensaus |
Vegetarische rendang - stoofpotje van jackfruit met jasmijnrijst |
Maaltijdsalade met kalfsrosbief | pesto | parmezaanse kaas | zongedroogde tomaat |
Bij deze gerechten serveren wij - friet | gegrilde groenten |
........................................................... |
Nagerecht: |
Mascarpone vanille crème met ijs van pure chocolade | saus van passievrucht |
Zaterdag 3-gangen keuzemenu |
Voorgerecht: |
Venkelroomsoep of bospaddenstoelensoep |
........................................................... |
Hoofdgerecht: |
Kipfilet piccata met kappertjes | citroen |
Wildgoulash met rode kool | aardappelpuree |
Zeewolffilet omwikkeld met serranoham | romige vissaus |
Tellerrösti met paddestoelen | kaas |
Maaltijdsalade met warm gerookte zalm | ingelegde komkommer |
Bij deze gerechten serveren wij - aardappelwedges | broccoli |
........................................................... |
Nagerecht: |
Cheese cake met kaneel | dadels | walnoten | honing | kletskop van framboos |
Zondag 4-gangen keuzemenu |
Voorgerecht: |
Japans gemarineerde zalm | soja glaze |
........................................................... |
Tussengerecht: |
Duo van kruidige kippenbouillon en Javaanse kerriesoep |
........................................................... |
Hoofdgerecht: |
Mini beenham met mosterdsaus |
Runder entrecôte met saus van Blue d´Auvergne kaas |
Tagliatelle met zalmfilet en een saus van spinazie | Parmezaanse kaas | gepofte cherrytomaatjes |
Vegetarische moussaka - Griekse ovenschotel met gehakt I aardappel I romige bechamelsaus- |
Vegan poké bowl - Een poké is net als sushi, vanuit de Hawaiaanse cultuur afkomstig koud gerecht met avocado | radijs | tofu | wakame |
Bij deze gerechten serveren wij - gemengde groenten | pommes dauphine |
........................................................... |
Nagerecht: |
Crème Brûlée |
of |
Kaasbuffet - diversiteit aan kazen | port | kletsbrood | vijgenmosterd - |
Mee-eet voordeel arrangementen
hotel & appartementgasten
Arrangement | aantal nachten | 2 tot 5 jaar | 6 tot 11 jaar | Vanaf 12 jaar |
---|---|---|---|---|
Kort weekend | 2 nachten | 35,90 | 53,50 | 88,50 |
Lang weekend | 3 nachten | 52,50 | 79,90 | 129,00 |
Midweek | 4 nachten | 69,00 | 99,00 | 175,00 |
Midweek+ | 5 nachten | 89,00 | 135,00 | 219,00 |
Week | 7 nachten | 119,00 | 169,00 | 299,00 |
Arrangement | aantal nachten | 2 tot 5 jaar | 6 tot 11 jaar | Vanaf 12 jaar |
---|---|---|---|---|
Kort weekend | 2 nachten | 14,50 | 21,50 | 33,90 |
Lang weekend | 3 nachten | 19,90 | 31,90 | 49,90 |
Midweek | 4 nachten | 29,50 | 42,50 | 67,50 |
Midweek+ | 5 nachten | 35,00 | 49,50 | 82,50 |
Week | 7 nachten | 46,50 | 72,50 | 115,00 |
Arrangement | Aantal nachten | 2 tot 5 jaar | 6 tot 11 jaar | Vanaf 12 jaar |
---|---|---|---|---|
Kort weekend | 2 nachten | 24,90 | 35,50 | 55,50 |
Lang weekend | 3 nachten | 32,90 | 53,50 | 89,50 |
Midweek | 4 nachten | 47,50 | 72,50 | 109,00 |
Midweek+ | 5 nachten | 59,00 | 89,00 | 145,00 |
Week | 7 nachten | 79,00 | 115,00 | 199,00 |