Brabander Logo

Lekker ontbijten, lunchen, borrelen en dineren

#In de Hotelbar, het restaurant
op het prachtige zonneterras
óf in ons pannenkoekenhuis

ONTBIJTBUFFET | dagelijks van 08.00 - 10.30 uur

Geniet iedere dag van een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd tussen 08.00 tot 10.30 uur. Klik hier voor meer informatie. 

3- OF 4-GANGEN DINER | dagelijks van 18.00 - 20.00 uur

Dagelijks bieden wij een heerlijk wisselend 3- of 4-gangen diner aan, klik hier voor meer informatie. 

Tafeltje reserveren

#in ons restaurant

Geniet van het uitgebreide, complete ontbijtbuffet of kiest u voor een sfeervol diner met keuze uit onze à la carte-menukaart of het dagelijks wisselende 3- of 4-gangen menu.

Reserveren kunt u hieronder. Vul eenvoudig het aantal personen, de gewenste datum en tijd in (voor het ontbijt is de tafel standaard van 08.45 tot 10.30 voor u gereserveerd). U krijgt dan de beschikbaarheid te zien en kunt meteen reserveren. Bovendien ontvangt u direct na uw reservering een bevestigingsmail.

We kijken uit naar uw bezoek!

(Groepen vanaf 13 personen op aanvraag via info(at)brabander.de)

Traditioneel gebakken naar grootmoeders recept

#het pannenkoekenhuis

Wie tijdens de vakantie van heerlijke pannenkoeken wil genieten, vindt direct naast het Vakantiehotel het gezellige pannenkoekenhuis van Der Brabander. De sfeervolle Nederlandse aankleding maakt, dat u zich er meteen thuis voelt. Geniet met z’n tweetjes van een heerlijke maaltijd of reserveer een tafel voor de hele familie. Vanwege zeer grote drukte nemen we in de winter géén reserveringen aan. 

Met maar liefst 65 specialiteiten op de kaart is er voor ieder wat wils. Of u nu komt om te lunchen of te dineren en of u kiest voor hartig of zoet, de keuze is enorm. Voor de kinderen is er zelfs een unieke knuffelpannenkoek, waarbij ze na het smullen een knuffeldier mee naar huis nemen.

Het bakken van de pannenkoeken gebeurt op grootmoeders wijze: met verse eieren, volgens traditioneel recept en op een ouderwets vuur. Vers en met veel liefde bereid door een kok die van zijn vak houdt.

Eet smakelijk!

Meer informatie over ons Pannenkoekenhuis

Neemt u graag een kijkje!

#aangename hotelkamers en
luxe appartementen!

U zult zich niet vervelen!

#activiteiten in en rondom...

Whatsapp

Hallo!
Wilt u ons gemakkelijk en snel een bericht sturen? Klik dan op de verzendknop en wij sturen u zo snel mogelijk een bericht terug!

Bericht verzenden