Brabander Logo

Lekker lunchen en dineren

#In de Hotelbar, het restaurant
op het prachtige zonneterras
óf in ons pannenkoekenhuis

Hapjes en drankjes

#De hotelbar

Voor een lekkere lunch, een kleine snack, een kopje koffie of een slaapmutsje in de avond - er zijn veel goede redenen om een uurtje (of meer) naar onze hotelbar te komen. Hier kunt u genieten van verschillende koffiespecialiteiten of uzelf trakteren op een drankje in een gezellige sfeer: of het nu gaat om een gin-tonic of een andere cocktail, een koel biertje, een van de 8 soorten grappa of iets heel anders - de keuze is aan u!  

Natuurlijk zenden we ook belangrijke sportevenementen uit in de bar, zoals voetbal of Formule 1, organiseren we regelmatig livemuziek in verschillende stijlen en organiseren we onze populaire quizavonden.   

# Lunchen in de zomer (april t/m november)
In de zomer hebben wij een uitgebreide lunchkaart met zowel warme als koude gerechten.

# Lunchen in de winter (december t/m maart)
In de winter kunt u voor de lunch terecht bij ons zelfbedieningsbuffet, welke dagelijks van 11.30 tot 16.00 uur geopend is met zowel warme als koude gerechten.

 

Traditioneel gebakken naar grootmoeders recept

#het pannenkoekenhuis

Wie tijdens de vakantie van heerlijke pannenkoeken wil genieten, vindt direct naast het Vakantiehotel het gezellige pannenkoekenhuis van Der Brabander. De sfeervolle Nederlandse aankleding maakt, dat u zich er meteen thuis voelt. Geniet met z’n tweetjes van een heerlijke maaltijd of reserveer een tafel voor de hele familie. Vanwege zeer grote drukte nemen we in de winter géén reserveringen aan. 

Met maar liefst 85 specialiteiten op de kaart is er voor ieder wat wils. Of u nu komt om te lunchen of te dineren en of u kiest voor hartig of zoet, de keuze is enorm. Voor de kinderen is er zelfs een unieke knuffelpannenkoek, waarbij ze na het smullen een knuffeldier mee naar huis nemen.

Het bakken van de pannenkoeken gebeurt op grootmoeders wijze: met verse eieren, volgens traditioneel recept en op een ouderwets vuur. Vers en met veel liefde bereid door een kok die van zijn vak houdt.

Eet smakelijk!

Meer informatie over ons Pannenkoekenhuis

Neemt u graag een kijkje!

#aangename hotelkamers en
luxe appartementen!

U zult zich niet vervelen!

#activiteiten in en rondom...