Brabander Logo
Compleet verzorgde vakantie
Voordeelarrangementen
Veelzijdigheid aan faciliteiten

Een gezellig familiehotel in Winterberg

Der Brabander is een gezellig en sfeervol familiehotel in Winterberg. Elk seizoen valt er meer dan genoeg te beleven voor jong en oud, zowel in het hotel zelf als in de omgeving. Of u nu jonge kinderen bij u heeft of kinderen die al wat ouder zijn: ons familiehotel in Winterberg heeft zeker een passende familiekamer. Ook zijn er diverse appartementen waar u met het hele gezin in kunt verblijven. Er is dus zeker een accommodatie die aan al uw wensen voldoet.

Boek uw verblijf in onze hotelkamers of appartementen!

Online Boeken

Activiteiten in en rondom ons familiehotel in Winterberg

Er zijn diverse faciliteiten in ons familiehotel in Winterberg waar u met het hele gezin gebruik van kunt maken. Zo beschikken we over een zwembad waar de kinderen en uzelf natuurlijk ook ’s zomers een heerlijk verfrissende duik nemen. Daarnaast zijn er in het zomerseizoen (van april tot oktober) diverse activiteiten en uitjes in de omgeving waarvoor u gratis toegang krijgt via ons hotel. Ook in het winterseizoen valt er genoeg te beleven. Het hotel is vlak bij de piste gelegen, waardoor u niet ver hoeft te lopen voordat de winterpret kan beginnen. Ook is er een animatieprogramma voor de kinderen, waardoor zij zich uitstekend vermaken tijdens de vakantie.

Een familiekamer of appartement boeken in Winterberg

U heeft verschillende opties om een familiekamer of appartement te boeken bij ons familiehotel in Winterberg. Zo kiest u onder andere uit:

  • Een Standaard kamer (voor 2 tot 3 personen)
  • Een Standaardplus kamer (voor 2 tot 4 personen)
  • Een Standaardplus familiekamer met tweede slaapvertrek (voor 3 tot 5 personen)
  • Een Eenkamerappartement (voor 2 tot 4 personen)
  • Een Tweekamerappartement (voor 2 tot 4 personen)
  • Een Driekamerappartement (voor 4 of 6 personen)
  • Een Driekamerappartement (voor 4 tot 8 personen)
  • Een Vierkamerappartement ( naast het hotel - tot 10 personen)

Of u nu een familiekamer of ander type accommodatie boekt in ons familiehotel in Winterberg: we doen er hoe dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat u zich thuis voelt en een heerlijke vakantie beleeft.

Reserveer online of neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u een familiekamer boeken bij ons gezellige familiehotel in Winterberg? Dan reserveert u de kamer eenvoudig en snel online. Hetzelfde geldt uiteraard voor onze appartementen. Wilt u eerst meer informatie, bijvoorbeeld over ons hotel of over de diverse arrangementen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +49 2981 9320 of een e-mail te sturen naar info(at)brabander.nl.

Karte anzeigen

Door gebruik te maken van de OpenStreetMap kaartenservice worden onder andere uw IP-adres en andere informatie over uw gedrag op deze website doorgegeven aan de Open-StreetMap Foundation.

Als u de kaart wilt bekijken, moet u toestemming geven voor het gebruik van externe media.

Meer hierover in het privacybeleid.

Neem hier contact met ons op

Contactformulier

Contactformulier
Alle velden met een * (asterisk) zijn verplicht.

Neemt u graag een kijkje!

#aangename hotelkamers en
luxe appartementen!

U zult zich niet vervelen!

#activiteiten in en rondom...

Whatsapp

Hallo!
Wilt u ons gemakkelijk en snel een bericht sturen? Klik dan op de verzendknop en wij sturen u zo snel mogelijk een bericht terug!

Bericht verzenden