Brabander Logo
Compleet verzorgde vakantie
Voordeelarrangementen
Veelzijdigheid aan faciliteiten

Een hotel aan de piste in Winterberg

Zoekt u een hotel in Winterberg dat praktisch op de piste ligt voor een onbezorgde wintersportvakantie? Boek dan een van de hotelkamers of appartementen bij Der Brabander en geniet van een compleet verzorgde vakantie. U geniet bij ons van heerlijk eten, meer dan genoeg faciliteiten en uitstekende service. Zo doen we er alles aan om u een onvergetelijke wintersportvakantie te bezorgen.

Boek uw verblijf in onze hotelkamers of appartementen!

Online Boeken

Een gezellig hotel in Winterberg met een ligging aan de piste

Het hotel ligt niet alleen aan de piste in Winterberg, maar heeft werkelijk alles om u een onbezorgde vakantie te bezorgen. Zo is er een berging voor uw ski’s, hebben we een eigen skischool en is er een animatieprogramma voor de kids. U vindt naast ons hotel zelfs een gezellige aprèsskihut. Ook kunt u na het skiën of snowboarden even fijn ontspannen in de wellness. Er valt dus genoeg te beleven voor jong en oud tijdens een wintersportvakantie bij ons kindvriendelijke hotel aan de piste in Winterberg. Na een dag sporten kunt u bovendien weer op krachten komen in ons gezellige restaurant en genieten van heerlijk eten. Daarna rust u fijn uit in een luxe ingerichte hotelkamer of een ruim appartement.

Boek een vakantie voor het hele gezin

Of u nu met uw partner, het hele gezin of zelfs de hele familie op vakantie wilt: ons hotel aan de piste in Winterberg is hier de ideale locatie voor. Reserveer nu een kamer of appartement in ons hotel. Dit doet u eenvoudig online. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de faciliteiten in ons hotel? Bel dan naar +49 2981 9320 of stuur een e-mail naar info(at)brabander.nl.

Neem hier contact met ons op

Contactformulier

Contactformulier
Alle velden met een * (asterisk) zijn verplicht.

Neemt u graag een kijkje!

#aangename hotelkamers en
luxe appartementen!

U zult zich niet vervelen!

#activiteiten in en rondom...