Brabander Logo
Compleet verzorgde vakantie
Voordeelarrangementen
Veelzijdigheid aan faciliteiten

Een kindvriendelijk hotel in het Sauerland

Der Brabander in Winterberg is een kindvriendelijk hotel in het Sauerland waar jong en oud een onvergetelijke vakantie beleven. In het hotel zelf en de omgeving valt voor het hele gezin zowel ’s zomers als ’s winters meer dan genoeg te beleven. U ontvangt als u tussen april en oktober komt bijvoorbeeld de Sauerland SommerCard in ons kindvriendelijke hotel in Winterberg. Hiermee krijgt u gratis toegang tot maar liefst 45 uitjes.

Boek uw verblijf in onze hotelkamers of appartementen!

Online Boeken

Een kindvriendelijk hotel in het Sauerland met meer dan genoeg entertainment

Als kindvriendelijk hotel in Winterberg, in het Sauerland, zorgen we ervoor dat het u en uw kinderen aan niets ontbreekt. Dat geldt ook voor het entertainment tijdens uw vakantie. Hiervoor bieden we onder andere de volgende faciliteiten:

  • Een verwarmd buitenzwembad;
  • Een kinderland met speeltoestellen voor kleuters en kinderen in de basisschoolleeftijd;
  • Een buitensportgebied met een springkussen, speeltuin met zandbak, trampoline voetbalkooi, een tafeltennistafel en jeu-de-boules baan.

Ook staat er in het zomerseizoen een animatieteam voor uw kinderen klaar om hen te vermaken. Zo beleven ze zeker een onvergetelijke vakantie. Wilt u een compleet verzorgde vakantie met meerdere excursies in een kindvriendelijk hotel in Winterberg? Dan maakt u het best gebruik van een van de busreizen die wij organiseren.

Keuze uit diverse activiteiten in de omgeving van het hotel

Uiteraard is er rondom een kindvriendelijk hotel als Der Brabander in Winterberg ook meer dan genoeg te beleven in het Sauerland. Zo zijn er rodelbanen vlak bij het hotel, is er een midgetgolfbaan, een mountainbikepark en een klimbos. Ook kunt u in de natuurrijke omgeving heerlijk fietsen of wandelen. Na uw uitstapjes kunt u fijn ontspannen in een van onze 85 hotelkamers of 28 appartementen. Er zijn onder andere luxe familiekamers beschikbaar met ruimte voor het hele gezin.

 

Boek nu een vakantie bij ons familiehotel

Zoekt u nog een kindvriendelijk hotel in Winterberg voor uw vakantie in het prachtige Sauerland? Boek dan een vakantie bij ons. Doordat we complete arrangementen bieden, geniet u echt zorgeloos, wetende dat aan alles gedacht is. Boek eenvoudig online een hotelkamer of appartement. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar +49 2981 9320 of een e-mail te sturen naar info(at)brabander.nl.

Neem hier contact met ons op

Contactformulier

Contactformulier
Alle velden met een * (asterisk) zijn verplicht.

Neemt u graag een kijkje!

#aangename hotelkamers en
luxe appartementen!

U zult zich niet vervelen!

#activiteiten in en rondom...