Brabander Logo
Compleet verzorgde vakantie
Voordeelarrangementen
Veelzijdigheid aan faciliteiten

Vakantie in Winterberg

Uw vakantie in Winterberg wordt super als u verblijft bij het hotel Der Brabander. Ons hotel, gelegen aan de piste van deze skibestemming, heeft 85 hotelkamers en 28 vakantieappartementen waar u uit kunt kiezen. Dit vakantiehotel is kindvriendelijk en heeft een verwarmd buitenzwembad. Bovendien kunt u heerlijk ontspannen in onze sauna en spa.

Boek uw verblijf in onze hotelkamers of appartementen!

Online Boeken

Vier uw vakantie bij ons in Winterberg

Er zijn vele manieren waarop u uw vakantie in Winterberg kunt inrichten. In de zomer is een wandelvakantie in het Sauerland een mogelijkheid. Daarnaast bieden wij vele andere activiteiten die u vanuit ons kunt beleven. In de winter is dit skihotel uitermate geschikt als u wilt gaan skiën tijdens uw vakantie in Winterberg. U huurt hier ook uw skimateriaal en bij onze skischool kunt u zowel lessen voor uzelf als uw kinderen reserveren. Daarnaast is het mogelijk om bij Der Brabander te après-skiën.

Boek uw verblijf online

Wilt u een kamer of appartement reserveren bij dit hotel in het Sauerland? Dit doet u eenvoudig online. Als u een hotelkamer boekt, heeft u keuze uit diverse kamers en suites. U kiest zelf de kamer die het best bij uw vakantie in Winterberg past. Als u vragen heeft, neemt u contact met ons op door te bellen naar +49 2981 9320 of een e-mail te sturen naar info(at)brabander.nl. Wij staan u graag te woord.

Neem hier contact met ons op

Contactformulier

Contactformulier
Alle velden met een * (asterisk) zijn verplicht.

Neemt u graag een kijkje!

#aangename hotelkamers en
luxe appartementen!

U zult zich niet vervelen!

#activiteiten in en rondom...