Brabander Logo
Compleet verzorgde vakantie
Voordeelarrangementen
Veelzijdigheid aan faciliteiten

Een luxe hotel in Winterberg

Der Brabander is een luxe hotel in Winterberg, in het Sauerland, waar u onbezorgd van een heerlijke vakantie geniet. U boekt uw vakantie zo compleet als u zelf wilt. Naast een overnachting met ontbijt reserveert u bij ons namelijk ook heerlijke drie- of viergangendiners bij ons. Ook wat entertainment betreft zal het u aan niets ontbreken. In en rondom ons luxe hotel in Winterberg, in het Sauerland, valt namelijk genoeg te beleven.

Boek uw verblijf in onze hotelkamers of appartementen!

Online Boeken

Een luxe hotel in Winterberg met een breed scala aan faciliteiten

Ons luxe hotel in Winterberg heeft meer dan genoeg faciliteiten voor een compleet verzorgde vakantie in het Sauerland, waarbij u uzelf echt laat verwennen. Zo ontspant u zich in onze wellness met maar liefst 5 sauna´s en verschillende whirlpools. Ook beschikken we over een verwarmd buitenzwembad met prachtig uitzicht. Bovendien vindt u in ons luxe hotel in het Sauerland diverse bijzondere kamers als wellness-suites, die beschikken over een privébruisbad.

Laat uzelf verwennen met heerlijk eten

Ook wat eten betreft geniet u van luxe bij ons hotel in Winterberg, in het Sauerland. Boek bijvoorbeeld een arrangement waarbij u elke ochtend van ons uitgebreide ontbijtbuffet geniet en uzelf elke avond laat verwennen met een drie- of viergangenkeuzediner. Voor de lunch kunt u terecht in ons gezellige pannenkoekenhuis en restaurant, maar in Winterberg zelf zijn uiteraard ook diverse sfeervolle restaurants te vinden.

 

Boek een luxe vakantie bij ons sfeervolle hotel

Geniet van een heerlijk weekend weg, een midweek of een langer verblijf in ons luxe hotel in Winterberg, in het Sauerland. Boek een van onze 85 kamers of een van de 28 appartementen. Dit doet u eenvoudig online of door contact met ons op te nemen. U bereikt ons door te bellen naar +49 2981 9320 of een e-mail te sturen naar info(at)brabander.nl. Wij heten u graag van harte welkom in ons gezellige viersterrenhotel, waar we het beste van twee culturen combineren voor een heerlijke vakantiesfeer.

Karte anzeigen

Door gebruik te maken van de OpenStreetMap kaartenservice worden onder andere uw IP-adres en andere informatie over uw gedrag op deze website doorgegeven aan de Open-StreetMap Foundation.

Als u de kaart wilt bekijken, moet u toestemming geven voor het gebruik van externe media.

Meer hierover in het privacybeleid.

Neem hier contact met ons op

Contactformulier

Contactformulier
Alle velden met een * (asterisk) zijn verplicht.

Neemt u graag een kijkje!

#aangename hotelkamers en
luxe appartementen!

U zult zich niet vervelen!

#activiteiten in en rondom...