Brabander Logo
Compleet verzorgde vakantie
Voordeelarrangementen
Veelzijdigheid aan faciliteiten

Viersterrenhotel in Winterberg

Wilt u uw vakantie doorbrengen in een viersterrenhotel in Winterberg? Boek uw vakantie dan bij Der Brabander. In dit hotel vindt u alles wat u nodig heeft op vakantie, ongeacht of u houdt van een ontspannen of een actieve vakantie. Bovendien kiest u zelf uit een van onze 85 hotelkamers en 28 vakantieappartementen. Er zijn verschillende soorten hotelkamers beschikbaar.

Boek uw verblijf in onze hotelkamers of appartementen!

Online Boeken

Een kamer reserveren in ons viersterrenhotel in Winterberg

In ons viersterrenhotel in Winterberg voelt u zich zeker op uw gemak. U heeft de keuze uit diverse activiteiten in en rondom het hotel. Zo is het mogelijk om heerlijk te ontspannen in onze welness en ons zwembad. Daarnaast is het mogelijk om uw wandelvakantie in het Sauerland vanuit ons viersterrenhotel te starten. In de winter kunt u hier tevens terecht als u een skihotel zoekt dat vlak bij de Skiliftcarrousel Winterberg ligt. Tijdens uw wintersportvakantie kunt u bij ons terecht voor het eten, skilessen, skiverhuur én de après-ski.

Beleef Winterberg op uw manier

Zoals u hierboven leest, kunt u Winterberg vanuit ons viersterrenhotel op verschillende manieren ontdekken. Weet u niet precies welke activiteiten het meest geschikt zijn voor uw gezelschap? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +49 2981 9320 of een e-mail te sturen naar info(at)brabander.nl. Wij helpen u graag.

Karte anzeigen

Door gebruik te maken van de OpenStreetMap kaartenservice worden onder andere uw IP-adres en andere informatie over uw gedrag op deze website doorgegeven aan de Open-StreetMap Foundation.

Als u de kaart wilt bekijken, moet u toestemming geven voor het gebruik van externe media.

Meer hierover in het privacybeleid.

Neem hier contact met ons op

Contactformulier

Contactformulier
Alle velden met een * (asterisk) zijn verplicht.

Neemt u graag een kijkje!

#aangename hotelkamers en
luxe appartementen!

U zult zich niet vervelen!

#activiteiten in en rondom...