Brabander Logo

Meivakantie in Winterberg

#Der Brabander meivakantie arrangementen

'Der Brabander' in het land der 1000 bergen is de ideale vakantiebestemming voor wie een paar dagen wil uitrusten.
Geniet van een heerlijk ontspannende meivakantie, met alles wat Der Brabander te bieden heeft. Geniet in het heerlijke verwarmde zwembad of op de vele aangename ligbedjes. Drink een cocktail of bestel een lekkere snack op ons prachtige zonneterras. Laat de kinderen mee gaan met Fleur Kleur en een van haar vele toffe activiteiten of laat ze zich vermaken op het toffe springkussen of de trampoline. Daarnaast bieden we voor ieder wat wils in ons uitgebreide entertainmentprogramma. Of kies voor één van de vele leuke uitstapjes in de omgeving met de Sauerland SommerCard. Kortom; Een complete midweek, weekend of week geschikt voor iedereen!

Ons aanbod voor u:

2, 3, 4 of 7 overnachtingen in een comfortabele hotelkamer of luxe appartement
Dagelijks genieten van het zeer uitgebreide ontbijtbuffet (bij hotelkamers inbegrepen, bij appartementen afhankelijk van het door u gekozen arrangement)
Iedere avond het smakelijke drie- of viergangen keuzediner (afhankelijk van het door u gekozen arrangement)
Gratis gebruik van zwembad en fitnessruimte
Gratis draadloos internet, gratis parkeren
Gratis toegang tot 45 attracties en excursies
Uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud en vele extra's

De prijzen voor 2025 zijn op dit moment nog niet bekend. U bent van harte welkom om een optie te nemen op  het door u gewenste appartement/hotelkamer.
Neemt u hiervoor contact met onze receptie op via 0049 2981 9320.

 

Voor ieder wat wils

#Brabander Entertainment

Wandel mee met een sfeervolle fakkeltocht of luister tijdens een interessante ochtendwandeling naar de verhalen die onze Nederlandstalige gids u over Winterberg en omgeving kan vertellen. ’s Avonds geniet u regelmatig van live-muziek en op zondag organiseren we een spannende quizavond. En de kinderen? Die vermaken zich uitstekend bij alle activiteiten die Fleur Kleur organiseert! 

De hele dag

#smakelijk genieten

Een goed begin is het halve werk. Daarom staat er iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet met o.a. warme broodjes, verse wafels en een uitgebreide sappen- en vers fruitbar voor u klaar. Onze kok bakt uw omelet naar wens en met zoveel soorten brood, zoet en hartig beleg en zuivelmogelijkheden begint u met een goed gevulde maag aan uw vakantiedag!

’s Avonds serveren we u een heerlijk 3- of 4 gangendiner waarbij u de keuze uit maar liefst 5 verschillende hoofdgerechten heeft en onze koks graag rekening houden met eventuele allergieën. 

Actief of passief

#In en rondom Winterberg

Of u nou kiest voor actief of passief en voor natuur of cultuur: in het Sauerland vindt u het allemaal. Daarbij trakteert Der Brabander u van april tot oktober op gratis entree bij maar liefst 45 uitstapjes en excursies. Van musea tot pretparken, van een ritje op een van de rodelbanen tot een potje bowlen en van prachtige uitzichten tot actieve ervaringen, er is voor ieder wat wils!  

Neemt u graag een kijkje!

#aangename hotelkamers en
luxe appartementen!

U zult zich niet vervelen!

#activiteiten in en rondom...

Whatsapp

Hallo!
Wilt u ons gemakkelijk en snel een bericht sturen? Klik dan op de verzendknop en wij sturen u zo snel mogelijk een bericht terug!

Bericht verzenden