Sorry, item "offcanvas-col1" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col2" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col3" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col4" bestaat niet.

Reserveren: +49 2981 9320

zwembad

Geniet het hele jaar door van ons verwarmde buitenzwembad

Buitenzwembad der brabander in winterberg

Zwemmen kunt u op veel plaatsen, maar zo’n prachtige buitenbadbeleving als bij Der Brabander vindt u nergens. Dat horen we ook terug van onze gasten, want de reacties zijn de overtreffende trap van enthousiast.

Geen wonder: Het water is, afhankelijk van de buitentemperatuur, tot maar liefst 32 graden verwarmd, het uitzicht op de schans prachtig en de sfeer uniek. Of u nou voor het ontbijt al baantjes komt trekken of met een goed boek en een heerlijke cocktail wilt ontspannen op de fijne ligbedden rondom het bad, hier weet iedereen zich te vermaken!

Zwembad hotel winterberg der Brabander bij avond

In de avonden wordt de sfeer helemaal magisch, compleet met prachtige verlichting, warmte stralers in iedere parasol én 3 openhaarden. 

Ook in de winter vindt u nergens zo'n beleving. U loopt door de verwarmde gang naar het zwembad, waar u met uitzicht op de skipiste kan ontspannen in het tot 32 graden warme water, terwijl de sneeuw om u heen naar beneden dwarrelt.

Het zwembad is openbaar voor alle hotel- & appartementsgasten, trekt u even uw bikini of zwembroek aan?
Om te zorgen dat er altijd een plekje is voor onze huisgasten, is het zwembad exclusief voor hotelgasten gereserveerd.

Openingstijden

Het zwembad is iedere dag geopend van 8.00 tot 21.00 uur, op woensdag en zaterdag zelfs tot 22.00 uur! 's Avonds maken we het extra speciaal en geniet u extra met sfeervolle openhaardjes, muziek en verlichting.

Zwemmen terwijl de sneeuwkanonnen op de achtergrond hun werk doen.

Copyright 2020 Vakantiehotel Der Brabander. All Rights Reserved.
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee analyseren we ons website gebruik om onze website nóg beter te maken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Meer informatie
Sluiten
^
Boek