Sorry, item "offcanvas-col1" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col2" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col3" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col4" bestaat niet.

Reserveren: +49 2981 9320

Skihut der Brabander, dé leukste aprés ski van Winterberg!

Vanaf seizoen 2021/2022: de gezelligste après ski bij der Brabander, voor iedere wintersporter in Winterberg!

  • Het grootste Feest van Winterberg en omgeving
  • Een gratis busparkeerplaats direkt aan de grootste skicarrousel van het Sauerland
  • Grote ski-, snowboard- en langlaufverhuur
  • De mooiste kunstmatig besneeuwde oefenweide van het gebied
  • De enige Nederlandse skischool buiten Nederland
  • Een mooie piste rechtstreeks naar de 6-zits stoeltjeslift
  • Aansluiting op het grootste kunstmatig besneeuwde skigebied van Duitsland
  • Voor de liefhebbers: een kunstmatig besneeuwde sleetjespiste met lift!
  • De gezelligste après-ski van Winterberg: Skihütte
  • Buffet-restaurant met zeer grote capaciteit in Der Brabander

In onze aprés skihut vindt je gegarandeerd het leukste feest van Winterberg. Rond 16 uur begint het feest met de sfeervolle verlichting en de bekende aprés ski muziek. Met hits van de Gebroeders Ko, het Feestteam, de Zware Jongens, DJ Ötzi en nog veel meer is dit Feest met een hoofdletter. Feest jij ook mee?

Avonden

In het hoofdseizoen zijn wij vijf dagen in de week (dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag) ook s'avonds geopend vanaf 21:00. Deze avonden zijn met de bekende Winterbergse DJ Danny Meurs. Met thema's als Aprés Ski 2.0 en Clubnight is dit ook met recht een Feest om nooit te vergeten. Ben je hierna nóg niet uitgefeest? Taxi's staan klaar om je naar het centrum van Winterberg te brengen, waar je tot in de echt late uurtjes terecht kan.

Door de perfecte locatie direct aan de piste ski je bijna naar binnen. Je vindt ons aan de voet van de Herrloh piste, met uitzicht op de beroemde springschans. Ook zijn hier mogelijkheden om te parkeren, ook voor bussen! (op aanvraag)

Skies en snowboards zijn makkelijk bij de ingang neer te zetten, hotelgasten kunnen zelfs slotjes krijgen om skies en snowboards op slot te zetten. Zo kan je pas echt zorgeloos van het feest genieten!

 

Buiten zitten kan op ons verwarmde en overdekte terras. Met uitzicht op de piste en de St. Georg Sprungschanze is ook dit een unieke beleving. Zo goed heeft een biertje of gluhwein nog niet gesmaakt.

Copyright 2021 Vakantiehotel Der Brabander. All Rights Reserved.
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee analyseren we ons website gebruik om onze website nóg beter te maken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Meer informatie
Sluiten
^
Boek