Sorry, item "offcanvas-col1" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col2" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col3" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col4" bestaat niet.

Reserveren: +49 2981 9320

Groepen

Met de hele groep naar Winterberg? Der Brabander is geschikt voor alle soorten groepen!

Bedrijfsjubileum?

Gouden bruiloft vieren?

De omgeving verkennen met de wandelgroep?

Gezamelijke reis met het hele koor?

Bij ons is het het allemaal mogelijk! Wij zorgen samen met u voor een programma op maat, alles is mogelijk! Onder aan deze pagina vindt u de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Met kinderen en kleinkinderen uw gouden bruiloft vieren

Het ideale adres voor uw (gouden) bruiloft. Groot en klein zullen zich optimaal vermaken. Terwijl de kinderen met Fleur Kleur koekjes bakken, geniet moeders van een massage en loopt vader heerlijk met de natuurwandeling mee. ’s Avonds kan iedereen van sfeervolle avonden genieten, terwijl de huisbabyfoon van Der Brabander z´n werk doet. Gezellig met z´n allen aan een lange tafel, versierde stoelen en voor het bruidspaar natuurlijk een (ijs)taartje met vuurwerk terwijl team Der Brabander uit volle borst “Lang zullen ze leven” zingt. Gegarandeerd een onvergetelijk weekend!

 

 

Personeelsfeest of bedrijfsuitje?

Bij Der Brabander met zekerheid geslaagd met o.a. een fakkeltocht, live-muziekavond, wandeling met Ned. gids, feestelijke avond, muziek voor elk wat wils en een verrassings- optreden. We maken graag een (excursie)programma op maat waar niets te gek is en alles kan. Wilt u een eigen (feest)ruimte? Mogelijk! Een huifkartocht voor 80 personen? Vanzelfsprekend! Excursies bespreken? Doen we voor u! Laat ons uw gewenste aan- en afreisdatum, het aantal personen weten en uw programmawensen weten en u ontvangt binnen enkele dagen een scherpe offerte. Naar wens ook met busvervoer!

 

 

Vrolijke Noot Arrangement!

Speciaal voor koren, fanfares, blaaskapellen, dweilorkesten, shantykoren en andere muziekmakers. Naast het uitgebreide programma dat Der Brabander zelf biedt, bestaat tevens de mogelijkheid tot een optreden op het marktplein, in de kerk, op een rondvaartboort of samen met een (Duits) collegakoor. Ook tijdens onze feestavond en op het zomerterras kunt u graag uw vrolijke noten laten horen. Brengt u uw eigen fanclub mee? In onze Skihütte is plaats voor maar liefst 250 personen. Tijd voor een feestje, dus!

 

Seniorenuitstapje? Der Brabander!

Met meer dan 20 jaar ervaring en meer dan 25 eigen busreizen per jaar is Der Brabander de favoriete vakantiebestemming van vele senioren! Terwijl de groep ontvangen wordt, brengen wij de koffers al naar de kamer. Veel van die kamers zijn per lift bereikbaar, alle badkamers zijn voorzien van een extra beugel, alle dieëten zijn mogelijk, in geval van nood zijn we dag en nacht bereikbaar en zelfs hulp in de zorg kan dankzij onze zorgpartner in Winterberg geregeld worden. Graag helpen we u bij het samenstellen van een excursieprogramma op maat en bovendien biedt Der Brabander vele gezellige avonden met o.a. bingo, dans en quiz. Komt u met een eigen bus of wilt u met een kleinere groep instappen in een van onze busreizen? Alles is mogelijk. Bel ons en wij staan u met raad en daad bij voor een onvergetelijke midweek, weekend of week!  

 

 

Muzikale Arrangementen

Het aanbod muzikale arrangementen bij Der Brabander is groot. Zo staat er jaarlijks een Rock ’n Roll Weekend met The Shakin’ Arrows op het programma, verzorgt Savannah al jarenlang een succesvol countryweekend en geniet u tijdens themaweekenden van Schotse, Brabantse en Limburgse sferen. Ook het traditionele Oktoberfest wordt vanzelfsprekend groots gevierd. Wilt u ook met uw band een weekend in sfeer verzorgen? Wij maken graag een offerte voor u. Na een gezamenlijke brainstormsessie in onze feestelijke Skihütte is de vakantiestemming met zekerheid aanwezig en zijn er plannen in overvloed om ook voor uw groep een onvergetelijk verblijf te organiseren!

 

 

Motor- of fiets- of wandelclub?

De prachtige natuur van het Sauerland is een absolute aanrader voor wie er graag met de motor of fiets op uit trekt, maar ook voor de wandelliefhebbers. Met Der Brabander als thuisbasis zal ook uw groep een onvergetelijk weekend in een fantastische omgeving beleven. Maak gratis gebruik van onze overdekte motor- en fietsenstalling, afspuitmogelijkheden en, indien nodig, wasmachine en droger. Ook helpen we u graag aan routekaarten en/of een gids. Na een actieve dag is het heerlijk nagenieten in de sauna terwijl u ‘s avonds lekker kunt bijpraten rond de open haard of in de rustige bibliotheek. Liever genieten van livemuziek of met de voetjes van de vloer? De mogelijkheden zijn zeer divers!

 

 

Bedrijfsjubileum? FEEST!

Laat u door ons enthousiasme en 30 jaar ervaring verrassen en maak een afspraak om samen tot een onvergetelijk weekend weg te komen, waar nog lang over na wordt gepraat. Of het nou gaat om een (bekende) artiest, DJ, barbecue of uw excursieprogramma: wij helpen u graag!

Offerte aanvragen

 
Heeft u interesse in een offerte voor busvervoer?*
 
Copyright 2020 Vakantiehotel Der Brabander. All Rights Reserved.
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee analyseren we ons website gebruik om onze website nóg beter te maken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Meer informatie
Sluiten
^
Boek