Login
Pannenkoekenhuis

Traditioneel gebakken naar grootmoeders recept

Wie tijdens de vakantie van heerlijke pannenkoeken wil genieten, vindt direct naast het Vakantiehotel het gezellige pannenkoekenhuis van Der Brabander. De sfeervolle Nederlandse aankleding maakt, dat u zich er meteen thuis voelt. Geniet met z’n tweetjes van een heerlijke maaltijd of reserveer een tafel voor de hele familie. Vanwege zeer grote drukte nemen we in de winter géén reserveringen aan. 

Met maar liefst 85 specialiteiten op de kaart is er voor elk wat wils. Of u nu komt om te lunchen of te dineren en of u kiest voor hartig of zoet, de keuze is enorm. Voor de kinderen is er zelfs een unieke knuffelpannenkoek, waarbij ze na het smullen een knuffeldier mee naar huis nemen.

Het bakken van de pannenkoeken gebeurt op grootmoeders wijze: met verse eieren, volgens traditioneel recept en op een ouderwets vuur. Vers en met veel liefde bereid door een kok die van zijn vak houdt.

Eet smakelijk!

Openingstijden: woensdag t/m zondag van 12.00 tot 20.00 uur. (Van januari tot half maart dagelijks geopend en vanaf 11.30 uur.)

Uitzonderingen:

Van 25 maart tot 11 april zijn wij gesloten voor onze bedrijfsvakantie. Vanaf 12 april zijn wij weer geopend voor een heerlijke pannenkoek.

Telefoonnummer: 0049 2981 932 219

© 2019 Hotel Der Brabander
x

Wij adviseren u graag in onze Livechat!

^
Boek
Live Chat
Rondleiding