Sorry, item "offcanvas-col1" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col2" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col3" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col4" bestaat niet.

Reserveren: +49 2981 9320

Rob's blog: Alles over het reilen en zeilen bij Der Brabander!
  • Brabander
  • Actueel
  • Rob's blog: Alles over het reilen en zeilen bij Der Brabander!

Hartje winter update – modern Winterberg! – Skihütte nieuw en groot succes – Pasen in zicht

Na de hele fijne Feestdagen zijn we 2020 goed begonnen! Fijn team mensen, net de verbouwing achter de rug dus alle kamers nu klaar, restaurant  inclusief  de nieuwe buffetten voltooid en iedereen zin in de winter.

Zoals veel mensen weten hebben we achter het hotel het grootste skicaroussel van het Sauerland  en het grootste aaneengesloten skigebied ten noorden van de Alpen. 28 liften, 35 piste´s en 370(!) sneeuwkanonnen. Aber... Maar... daar hebben we wel minstens 2 graden vorst voor nodig, en die hadden we soms té weinig. Gelukkig hebben we wel 16 “snowfactory´s” (dit zijn kleine ijsfabriekjes die sneeuw kunnen maken bij temperaturen tot 12°C). En zo hebben we gewoon steeds skimogelijkheden gehad. Op de minste dagen 5 liften geopend, op de meeste rond de 10-12 en vaak 15 tot 18 liften. Dat laatste ook wel omdat we tussendoor vaker koude nachten hadden en dus de sneeuwkanonnen hun werk wél konden doen. Dus ondanks te hoge temperaturen kunnen we de skiliefhebbers toch tevreden stellen.  

Vernieuwde Skihütte

De vernieuwde Skihütte valt zeer goed in de smaak. Grote verbouwing gehad. Stuk bijgebouwd met helemaal nieuw sanitair, flinke ruimte erbij en 2 nieuwe bars gecreëerd. Met de deels nieuwe meubels, beplanting en deco een nóg gezelliger geheel. En daar is alweer menig feestje  gebouwd dit jaar. Naast de gezelligste Aprés Ski in de winter hebben we hier regelmatig feestavonden tijdens onze muziekarrangementen (www.brabander.nl/muziek) en steeds vaker plaatselijke bruiloften en jubileafeestjes.

Nieuwe plannen

Deze week post gehad van de gemeente Winterberg. Eindelijk is de “Bplan-änderung” (het veranderen van het bebouwingsplan) goed gekeurd. We mogen dus aan de voorkant op het parkeerterrein het restaurant vergroten, op het platdak nieuwe kamers maken én de Skihütte (weliswaar niet aan de voorkant maar) aan de achterkant uitbreiden. Dus kunnen we komende jaren weer vooruit met de expansie-ideeën. De voorkant van het restaurant staat deze herfst op het wenslijstje, de rest voor later...

Voorbereiding voorjaar/zomer

Dan ben ik al weer druk met de voorbereidingen van het voorjaar/zomer. Correctie van de Sauerland-Sommer-Card katalogus waar we weer verschillende nieuwe (gratis) uitstapjes hebben. (o.a. gratis entree bij de glasblazerij in Willingen). In het busreizen programma hebben we weer de lunch opgenomen bij de Möhnesee. Hier huren we een houten blokhut aan het water waar de de busgasten trakteren op een lekkere lunch. Alle contracten en aanverwande dingen zijn altijd veel werk maar wel leuk om nu al die dingen te kunnen vastzetten.

Laatste winter mogelijkheden

Komende week nog een paar gaatjes.  En die komen ook vast vol omdat er weer volop sneeuw onderweg is. Eerst de storm doorstaan. Daarna 2 weken erg druk met de krokusvakanties. (de eerste week met 121 en de tweede met 134 kinderen in huis).  Super leuk want wij zorgen natuurlijk dat ze volop bezig gehouden worden. Naast de winterpret gaan we knutselen/koekjes bakken/disco dansen etc. Daarna nog 3 weken en de winter is al weer voorbij.

Voorjaar bij Der Brabander

Het voorjaar begint bij ons al op 6 april met op 10 april het onvangst van de Paasgasten. Dit bijzondere weekend is altijd speciaal bij Der Brabander. Ontvangst met lekker hapjes, 4 dagen / 3 nachten heerlijk genieten van alle leuke dingen die we in petto hebben. Zo gaan we de gasten weer verwennen met het voorjaarsmenu, gezellige avond met livemuziek, een uitgebreide paasbrunch en de nieuwe Dinnershow! Reeds bij de premiere van “Toetje”, want zo heet deze show, wisten we dat ook deze heel veel gasten een super leuke, vrolijke, gezellige en zoete avond gaan bezorgen.  Natuurlijk gaan we met de kinderen eieren zoeken en geniet u van de 50 gratis uitstapjes met de Sauerland Sommercard. Wij hebben er nu al zin in! U ook? Er zijn hotelkamers en appartementen en een Paasarrangement compleet voor 4 dagen en 3 nachten is er al vanaf  € 219,- en een kort arrangement van vrijdag tot zondag al vanaf € 169,-. (Prijzen p.p. op basis van een standaardkamer. Vanaf de 3e persoon op de kamer geldt een aantrekkelijke kortingsprijs!)

Zo, wij gaan nog even de laatste dingen binnen halen voordat ze wegvliegen, hoewel het in Winterberg veel minder ernstig is als aan de Nederlandse kust. Daarna gaan we nog 6 weken genieten van deze bijzondere maar ook weer leuke winter! 

Graag tot de volgende BLOG!

Uw Gastheer,

Rob Meurs

Nu alle kamers en het restaurant klaar – muziek - Team der Brabander nerveus - drukke voorbereidingen, fijne Kerst in het vooruitzicht en .... sneeuw !

Half december.  12 dagen dicht geweest waar er weer flink gerenoveerd is. Nu zijn alle kamers vernieuwd en ook het restaurant  is klaar. Vanaf Kerst heeft een deel van de buffetten een nieuwe locatie zodat we wat meer zitplaatsen in het restaurant hebben.  Ook de café ingang met bijbehorend  trappenhuis in het gebouw 200 is nu vernieuwd.  
Zo hebben we in één jaar Der Brabander een geheel nieuw gezicht gegeven.  Hotelbar, lounge, restaurant, bibliotheek, geheel nieuwe keuken en vernieuwde Skihütte. Natuurlijk met de hoofdbestanddelen:  nieuw, modern, efficient, trendy en het belangrijkste sfeer & gezelligheid!
De vele vele complimenten die we dagelijks ontvangen bewijzen dat we ook dit heel goed gedaan hebben. Alle eer gaat hier naar Marja die met haar goede smaak en enorme inzet,  heel veel tijd  en zweet en tranen in gestoken heeft.  Het resultaat mag er zijn !!

Muziekarrangementen weer een groot succes

Net het 6de muziekarrangement (binnen 3 weken) uitgezwaaid. Wat een gezelligheid en een veelzijdigheid. Country, Schots en zeemansweekend en tussendoor de vele bekende artiesten die onze gasten weer onvergetelijke dagen bezorgd hebben.

Een nieuwe Dinnershow

Nu 3 dagen rustig waar team Der Brabander volop aan het oefenen is voor de 1e Try-Out van de nieuwe dinnershow. “Toetje” wordt een vrolijk, kleurrijk en gezellige show waar alles draait om de  opname´s van een wedstrijd wie het lekkerste dessert maakt voor de gasten van Der Brabander.
Muziek, dans, veel lekkere gerechten en een verrassend toetje! Ondanks de meeste van het team toch al fink wat ervaring heeft met onze dinnershows is iedereen gezond nerveus voor de eerste presentatie op 18 december.

Sneeuw in Winterberg

Buiten ligt weer een mooi laagje sneeuw. Ook de mensen van onze skischool zijn al druk bezig met de voorbereidingen. De kindertuin met skilft is opgebouwd en vandaag is de nieuwe software geinstalleerd. Gasten die online geboekt hebben kunnen voortaan zelf inchecken waar dan alle info die nodig is wordt uitgeprint. Dit gaat heel veel wachttijden besparen en blije gezichten opbrengen.
De eerste liften zijn al open! Ons skischoolteam gaat hier meteen gebruik van maken want dan staat er voor 21 leraren een pittige training op het programma. Zo werken we met een eigen concept zodat iedereen op dezelfde manier en volgens een vast programma les geeft. Doel:
onze leerlingen (van 4 tot 88 jaar) ontspannen, snel en volgens de laatste methode les geven waar ze hun hele leven plezier van hebben. Op de hoogte blijven van het laatste wintersportnieuws? Kijk op www.skiplezier.nl.

De laatste mogelijkheden in de Kerstvakantie

Met de prachtige kerstdecoratie in het hotel en de skihütte en de sneeuw die gevallen is krijgen we ook zelf helemaal zin in de Kerst. De Kerstarrangement van 22 dec. tot 3 januari zijn volgeboekt.
Het “Mini-Kerstarrangement “ van 20 tot 22 december heeft nog wel enkele kamers vrij. Super leuk weekend met de Wintermarkt in het centrum, livemuziek en de 2e TRY OUT van de dinnershow op zaterdag! Klik hier voor de beschikbaarheid en geef bij de opmerkingen aan dat u lezer van de blog bent. Dan krijgt u bij aankomst € 25,- korting op uw reservering van dit arrangement. Telefonisch boeken? Bel dan 004929819320 en vermeldt dat u de blog gelezen heeft  om de korting te ontvangen. Voor alle gasten hebben we dat weekend natuurlijk een Kerstpresentje .

Ook wij vieren Kerst

Zelf vieren we Kerst op de 19de. Het hele gezin is dat weer bijelkaar want Jeffrey komt deze week terug van zijn wereldreis met  14 landen in 6 maanden. Ook is Sandy met haar vriendje van de partij. Verheug me enorm op een fijne familie-Kerstavond met kinderen en kleinkinderen om daarna samen met het gezin en ons top-team de gasten heerlijke feestdagen en daarna een fantastisch winterverblijf te gaan bezorgen.

Via deze weg wil ik graag u bedanken voor het (misschien wel vaker) lezen van mijn blog en hele fijne feestdagen wensen met nu vast de allerbeste wensen zoals gezondheid, geluk en veel vakantiedagen voor het jaar 2020. Ik hoop dat u vaker deze rubriek gaat lezen om op de hoogte te blijven wat er in Der Brabander voor en achter de schermen gebeurt. Het gaat u goed en nogmaals dankjewel,

Uw Gastheer Rob Meurs in trotse samenwerking  met Marja, de drie zonen Roy, Danny en Jeffrey en bijna 150 toppers van het team “Der Brabander”.

Toch weer een mooie oktober – Laatste loodjes en marja wéér druk met verbouwingen – Muziek in het vooruit – Nieuwe Dinnershow

Ondanks oktober begonnen is met wat mindere dagen en zelfs flink wat regen kijken we nu terug op een mooie maand. Veel zonnige dagen waar de gasten konden genieten van de geweldige kleuren die de natuur in het prachtige Sauerland weergeeft. Beide herfstvakantieweken een groot succes mede door de inzet van onze “Fleur Kleur” die een leuk kinderpogramma had én de vele gratis uitstapjes.

Laatste loodjes, Marja wéér druk met verbouwingen

Laatste loodjes, nog een paar daagjes en dan gaan we heel even dicht. In tegenstelling van ruim 4 weken in 2018 sluiten we nu slechts 12 dagen. Waar we vorig jaar een compleet nieuw restaurant en keuken neergezet hebben, worden nu de laatste 9 kamers gerenoveerd, de ingang van 400 gebouw en het trappenhuis van het 200 gebouw onder handen genomen. Daarnaast worden 3 personeels-appartementen in het dorp vernieuwd en de hele Kerstversiering aangebracht. Werk genoeg en dan is het even fijn als er geen gasten zijn. Alles weer onder leiding van Marja (die bijna een bouwbedrijf kan beginnen) en fantastisch wordt ondersteund door de technische dienst o.l.v. Wilco (die al ruim 22 jaar in dienst is). Hiermee zijn we voorlopig aan het einde van de verbouwingen. Pas eind 2020 staat de volgende op het programma en dat zal dan (eindelijk) het restaurant aan de voorkant zijn. Later meer hierover.

Rustige week, iederen een gratis upgrade & muzikale arrangementen

Na de paar dagen dicht hebben we een heerlijk rustige week. Elke avond minstens 4 gangen diner,  rustige avonden, voor iedereen gratis entree in het saunalandschap  en een gratis upgrade. (18 tot 22 nov.) Hierna beginnen de muzikale weken met start op 22 november met het befaamde Countryweekend met Savannah, gevolgd door de “Hart voor Muziekreis” met artiesten als Manfred Jongenelis, Sieneke, Jaman, Wesly Brockhorst, Stef Ekkel ´, Marc Hoogkamer en Jan van Est dan het super gezellige Schotse Weekend met Ogham. Ook bijzonder dit jaar is het minikerstweekend met het befaamde zeemanskoor Nijkerks Welvaren. Verschillende optredens, kerstdiner op proef (mét de Kerstman) en veel gezelligheid. Meer info over al deze vrolijke arrangementen vindt u op www.brabander.nl/muziek.

Nieuwe Dinnershow

Met weemoed nemen we deze week afscheid van de prachtige dinnershow “van Waswater naar Theater”. 92 keer bezorgde we gemiddeld 140 gasten een geweldige avond met het verhaal waar naaister Sophie uitgroeit naar een theaterster. Hoofdrollen door Roy (Sam klusjesman) & Danny (de krantenman) maar ook vaste namen zoals Danielle (Sophie) en Maartje (die de meeste stand-inn rollen heeft) en vele andere toppers.
Maarrrr... de nieuwe Dinnershow: er is al heel hard gewerkt door het theaterbureau, de dansacademie, de regisseur en door team DerBrabander afgelopen week. De eerste 4 pittige dagen zitten erop en er volgen nog vele. Maar nu al weten we dat ook deze show zeer hoge ogen zal gooien oftewel gegarandeerd in de “smaak” zal vallen bij de gasten.

Vanuit Winterberg voor iedereen nog prachtige herfstdagen gewenst! Zolang het nog duurt, want hier in Winterberg is de sneeuw alweer op de weerkaarten te zien. Hartelijk dank voor het lezen en graag weer tot de volgende blog!

Uw Gastheer,

Rob Meurs

De mooiste Herfst in het Sauerland – Ook wij hebben een fijne vakantie gehad - succesvolle 50+ beurs - Restaurant klaar - Busbrochure klaar - Nieuwe nieuwsletter – Nieuwe site in aantocht

Eind september, terugkijkend op een maand met heerlijk weer terwijl het buiten al volop herfst aan het worden is. Prachtige kleuren verschijn aan de vele verschillende bomen en struiken. Een kunstschilder heeft me ooit verteld dat Sauerland 1500 kleuren groen heeft. Dan kunt u zich voorstellen hoe mooi de herfstkleuren zijn in ons land der 1000 Bergen. Wist u dat er naast de wandelingen die wij op het programma hebben staan óók het VVV elke dinsdag en donderdag wandelingen met gids aanbiedt?  Ook deze zijn voor u, als Brabandergast kosteloos!

Ook wij hebben een fijne vakantie gehad!

Marja en ik hebben ook een fantastische vakantie gehad. “35 jaar getrouwd” vonden we een mooie reden om Marja´s droomreis te maken en daarom waren we op een cruiseschip langs de kust van Alaska en Canada. Geweldig! We hebben beren, walvissen, zeeotters, arenden, krab  en heel veel zalm gezien. Genoten van de prachtige natuur, het weer en alle mooie momenten. En, omdat het ons vak is: hier en daar ons laten inspireren hoe we bepaalde dingen nóg beter kunnen doen!

50 plus beurs

Direct daarna was de 50+ beurs waar Gerben heeft opgebouwd en waar we ondersteuning van een zeer trou we gast Harry hebben gehad en ik do/vrij/zat acte de présense mocht geven.  Altijd leuk om trouwe gasten tegen te komen maar ook om nieuwe te winnen. Groot succes dus volgend jaar weer!

Busbrochure & Duurzaam

Zoals elk jaar is de busbrochure weer klaar en wordt nu, opgemaakt in de nieuwe huisstijl ingepakt om te versturen. Hierbij het nieuwe logo waar u kunt zien dat de kleur oranje verandert in een beetje koper, mooier warmer beetje chiquer maar wel sfeervol en gezellig. Het groene blaadje geeft aan dat we volop op de duurzame toer zijn. Iedere dag vertellen we in het ochtend ”brabander”courantje een stukje over: “Wat wij doen met groen”. Bijvoorbeeld dat we zelf stroom maken en op veel afdelingen met afbreekbare materialen werken. Reacties van de gasten zijn heel positief!  

Nieuwe tafels & stoelen in het restaurant

Eindelijk zijn de nieuwe stoelen ook binnen. Hele mooie, stapelbare, fijn zittende,passend bij de huisstijl, aangename stoelen waar we, en u natuurlijk, veel plezier van gaan beleven. 

Langer en eerder open dit najaar

In tegenstelling van vorig jaar, toen we een hele grote verbouwing voor hadden, zijn we dit jaar slechts een paar daagjes dicht: van 3 tot 15 november. Vanaf de 15de november is heel Der Brabander al in Kerstsfeer. Overal prachtige decoratie en iedere kamer zijn eigen boompje. Regelmatig verschijnt de Kerstman en laten we de gasten gerechten proeven van het Kerstdiner. De “echte” Kerstdagen zijn volgeboekt maar van 15/11 tot 22/12 is het ook erg leuk, en betaalbaar om van deze bijzondere sfeer te proeven en uw tripje naar Winterberg te combineren met uw Kerstinkopen.  Op de heen- en terugweg een bezoek aan Center O waar 150 marktkraampjes  en 300 Kerstbomen een gezellige Kerstmarkt vormen en u al vanaf 15/11 de meeste dagen van 11.00 tot 22.00 uur terecht kunt.  Een week later gaat in de meeste grote steden de grote Kerstmarkten open.

Tot slot

We wensen u een hele fijne herfst en hopen dat het bij u net zo´n mooie dagen zijn als we hier vaak hebben. Misschien begroeten we elkaar in een van de voor-de-kerstdagen en in de volgende blog vertel ik u graag meer over de nieuw website die gaat komen en onze Jeffrey die voor de Kerst weer thuis is van zijn wereldreis!

Uw Gastheer Rob Meurs 

Iets koeler, nog steeds gezellig / Druk met de reserveringen / Druk met de busbrochure / Bijna 35 jaar getrouwd (droomreisje) / Geen aanbouw, wel verbouwing / Muzikale weekenden

Half augustus. Niet alleen bij u wisselvallig maar ook in het Sauerland afwisselend weer.  De ene dag heerlijk terrasweer, de volgende dag weer een stuk koeler. Gelukkig hebben we hier ook heel veel dingen te zien, doen en beleven als het mooie weer even wat minder is. Denk aan de druipsteen-grotten, de ertsmijnen, wintersport- en rariteitenmuseum en de overdekte rondvaarten.  Maar ook gezellig winkelen, kasteel bezoeken, subtropisch zwembad, karten, bowling  en nog veel meer leuks.

Nieuwe busbrochure

Op de receptie is het merkbaar dat de eerste (school- en bouwvak-) vakanties voorbij zijn. Ontzettend druk met telefonische en online reserveringen. En achter de schermen zijn we weer volop bezig met de nieuwe busbrochure 2020. Nieuwe excursies, leuke uitstapjes, overal prijzen aan het binnen halen en het organiseren van de “Buskoffie/Busreunie” waar we elk jaar ruim 800 senioren ontvangen.

Feest!

Lang geleden...

Nog een dikke week dan is het weer feest in huize Meurs. Roy & Wendy zijn dan 1 jaar, en wij maar liefst 35 jaar getrouwd! 35 jaar lief en leed waarvan ruim 33 jaar samen gewerkt, 4 prachtige kinderen en 2 beeldjes van kleinkinderen. Wat een voorrecht en wat een trots! Dit gaan we dan ook vieren met een mooie cruisevakantie.

Wel/geen nieuwe aanbouw...

Aanbouw wel, aanbouw niet, steeds weer anders..... Tja soms loopt niet alles zoals we willen.
Al 2 jaar staat een aanbouw aan de voorkant op het verlanglijstje. Uitbreiding van 14 tafels (56 zitplaatsen) en meer ruimte voor de bestaande tafels. Vorig jaar bleek 4 meter grondstuk voor de deur eigendom van de gemeente. Daar kunnen wij natuurlijk niet op bouwen.  Afijn, parkeerterein wat we al jaren huurden hebben we mogen aankopen. Dan moet nog het bestemmingsplan verandert worden want bouwen op een parkeerterrein mag niet. Als we dan toch het bestemmings-plan laten wijzigen dan maar meteen aan de voorkant van de Skihütte een stukje erbij. Hele operatie met als gevolg dat het net niet op tijd (eind maart) bij de raadszitting was en de volgende pas in oktober is. Dat bouwen lukt dit jaar dus niet meer. Wordt dus een plannetje voor 2020. Wat we wel doen, als we even dicht zijn in november is: het trappenhuis van gebouw 200 vernieuwen, het wifi-netwerk sterker maken, nog 4 kamers updaten (dan zijn ze allemaal vernieuwd afgelopen 2 jaar),
de nieuwe gym (fitness) afmaken met sfeerdecoratie en sport-tv én het buffet afmaken met een bakkerij-uitstraling waar we elke ochtend de verse broodjes  bakken.

Muzikaal

Nog even dan is het weer muziek, muziek & muziek. In oktober presenteren we natuurlijk weer hét oktoberfest,  in november het bekende Countryweekend met Savannah, het Schotse Weekend met Ogham en de “Hart voor Muziekreis” met artiesten als Manfred Jongenelis, Sieneke, Jaman, Wesly Brockhorst, Stef Ekkel e.a. (24 tot 27 november v.a. € 299,-) meer info:  www.brabander.nl/muziek

Kermis in Winterberg!

Maar eerst gaan we alle augustus- en septembergasten weer een hele fijne vakantie bezorgen.
Dit weekend is het Kermis in Winterberg. Jaarlijks terugkerend typisch Duits festijn. Naast de vele attracties staan er heel veel bier- en braadworststandjes maar ook een grote braderie en de kermis eindigt met vuurwerk. Er zijn nog enkele kamers vrij dus heeft u interesse?

Dank voor het weer lezen van het reilen & zeilen in Winterberg en graag tot de volgende Blog !

Uw Gastheer Rob Meurs 

Zin in de zomer - de hotelbar nog mooier – 119de Duitse Wandeldag in Winterberg - lekker met de bus mee - Voor- en achter de schermen...

De zomer in volle gang

Ook in Winterberg is de zomer in volle gang. Veel gasten waren blij met ons heerlijke klimaat tijdens  de “te hete” weken. In Winterberg op 700 meter hoogte is het altijd iets koeler en nooit  zo benauwd terwijl het toch heerlijk genieten is op het terras. Zeker aan het zwembad en met de buitenbar die nu dagelijks open is. Het lekkere ijsje wat ik met regelmaat uitdeel vanuit mijn eigen ijscokar is dan helemaal een aangename traktatie. Zo ook komende weken met het mooie weer....

Druk in Winterberg!

Dit weekend is het extra druk in Winterberg. Duitse wandeldag met verwachte 30.000 bezoekers zorgt ervoor dat Winterberg & Schmallenberg gezellig gevuld zijn. Allerlei aktiviteiten op het plein waar ook Der Brabander een stand heeft met heerlijke Mexicaanse gerechten. In Der Brabander is het super gezellig want de muziekgroep “Di is ´t “ onder leiding van Harry Verbeek uit Veghel is weer te gast.
Evenals vorige keer en evenals andere  muziekgroepen verzorgen ze twee leuke avonden met gezellige muziek en waar iedereen weer erg van gaat genieten.

Nog even een verbouwing tussendoor

Voor de schermen is deze week het laatste gedeelte van de hotelbar gebouwd. Op de foto kunt u zien hoe mooi dit is geworden. Moderne materialen, warme kleuren, prachtige deco en dus nog sfeervoller. Ook de livemuzikant op vrijdag heeft een nieuw plekje waardoor veel meer mensen “hem” kunnen zien. Twee open haardjes tussen de bar en het restaurant maakt het geheel af.

Vernieuwde Newsletter

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een nieuw concept betreft de nieuwsbrief die we elk maand verzorgen. Abonnees worden als eerste op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes, krijgen als eerste de scherpe aanbiedingen en maken elke keer kans op een weekendje Winterberg twv € 250,-.  In mijn volgende blog vertel ik meer over de nieuwe aanmeldmogelijkheden, dus nog héél eventjes geduld!

Een van die scherpe aanbiedingen is dat kinderen gratis met de 8 daagse busreis van 15 juli meemogen. Op de kamers van de ouders betalen ze maar € 169,- (2-5 jaar) voor een hele week incl. overnachting/ontbijt/diner/aktiviteitenprogramma en entree bij heel veel attrakties in en rond Winterberg. (€ 239,- tot 11 jaar en € 339,- tot 15 jaar).  Meer info? klik hier
Genoemde kinderprijzen zijn ook altijd geldig bij autoreizen.

50+ Beurs

De aanmelding van de 50+ beurs in Utrecht is van de week binnengekomen. Hier zijn we weer present van 17 tot 21 september in de jaarbeurs in Utrecht. Komt u ook gezellig een kijkje nemen?

Wat kan je nou eigenlijk doen in de zomer?

Zomervakantie in Winterberg: Nog niet bij iedereen bekend wat het prachtige land der 1000 bergen, zoals Sauerland ook wel genoemd wordt, te bieden heeft en dat alle leeftijden en alle interesses zich optimaal kunnen vermaken. En daarvan zijn zelfs 50 attracties gratis met de Sauerland Sommer Card die de Brabandergasten (vanaf 2 overnachtingen) ontvangen.  Ook in het hotel staat elke dag wat leuks voor jong en oud, groot en klein op het programma! Lekker lui? Met een boek en een strohoed aan het zwembad. Liever actief: met de moutainbike op het mooiste park van Duitsland! Maar ook rodelen op 3 banen in Winterberg, golf, de langste tokkelbaan van Europa naar beneden suizen, 250 km wandelpaden, bergskelters, karten, veel zwembaden, meren met surf- zwem- en duikmogelijkheden. En en en. Teveel om op te noemen, genoeg om van te genieten!  Dus nog geen vakantie geboekt deze zomer? Wij hebben hier en daar nog kamers vrij en garanderen u een onvergetelijke, gezellige en fijne vakantie.

We wensen u een hele fijne zomer en graag tot ziens in Winterberg of tot bij de volgende blog.

Uw Gastheer Rob Meurs

Copyright 2020 Vakantiehotel Der Brabander. All Rights Reserved.
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee analyseren we ons website gebruik om onze website nóg beter te maken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Meer informatie
Sluiten
^
Boek