Sorry, item "offcanvas-col1" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col2" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col3" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col4" bestaat niet.

Reserveren: +49 2981 9320

Zo veel te doen

Faciliteiten

Vakantie betekent genieten en dat doet ieder op zijn eigen manier. Terwijl de een zich graag uitleeft in de fitnessruimte, duikt een ander liever met een goed boek weg in de bibliotheek. En terwijl de kinderen het prima naar hun zin hebben in Kinderland of op het speelveld, genieten papa en mama samen van een wijntje op het terras. 

Klik hier voor meer...

Entertainment

Natuurlijk hoeft u tijdens uw vakantie helemaal niets te doen. Maar ook wie graag bezig wordt gehouden is bij der Brabander aan het juiste adres. Dagelijks organiseert ons animatieteam leuke activiteiten en in de weekenden en schoolvakanties is er ook nog eens volop kinderanimatie.

Klik hier voor meer...

Winter

Met maar liefst 26 op elkaar aangesloten skiliften (waarvan maar liefst 11 stoeltjesliften) en 32 afdalingen vormt de Skiliftkarussell Winterberg het grootste skigebied ten noorden van de Alpen. En dat skigebied begint direct achter Der Brabander! Bovendien vindt u naast het hotel een grote skiverhuur en kunt u dagelijks van een sfeervolle après-ski in de Brabander Skihütte genieten. De meest ideale locatie voor uw wintersportvakantie dus!

Klik hier voor meer...

Winterberg en omgeving

Wie er op uit wil, vindt in Winterberg en omgeving tal van mogelijkheden. Of u kiest voor cultuur of natuur, passief of actief, winkelen of een stedenbezoek en of u met z’n tweetjes op pad gaat of met het hele gezin, de mogelijkheden zijn zeer divers! Bovendien trakteert der Brabander u van april tot eind oktober op de Sauerland Sommer Card, waarmee u op tal van excursies gratis entree ontvangt! 

Klik hier voor meer...

Dinnershow

Een unieke vakantiebeleving: genieten van een prachtige Dinnershow, waarbij u geniet van een show vol zang, muziek, dans en veelzijdige kostuums, terwijl onze koks u verwennen met een heerlijk 4-gangendiner.
U leest er hier alles over...

Copyright 2020 Vakantiehotel Der Brabander. All Rights Reserved.
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee analyseren we ons website gebruik om onze website nóg beter te maken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Meer informatie
Sluiten
^
Boek