Sorry, item "offcanvas-col1" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col2" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col3" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col4" bestaat niet.

Reserveren: +49 2981 9320

Veilig op vakantie

Veilig op Vakantie! Lees onder de richtlijnen van Der Brabander:

Hieronder geven wij u graag uitleg over de maatregelen die wij hebben moeten nemen omtrent de huidige situatie, stand  18 september 2020.

Der Brabander staat bekend om de goede verzorging, het zeer uitgebreide ontbijtbuffet, heerlijke diners met altijd keuze uit 5 hoofdgerechten. Ook om de vele extra´s, meerdere faciliteiten zoals het 30°c verwarmde zwembad, het prachtige saunalandschap, de fitness, het mooie terras maar ook het leuke entertainmentprogramma voor alle leeftijden.

  • Omdat het dinerbuffet nog niet is toegestaan serveren we nu elke avond een heerlijk 3 of 4-gangen diner met keuze uit 5 verschillende hoofdgerechten.
  • Het zwembad is geopend, met een maximum van 5 volwassen personen tegelijk. 
  • De gezellige hotelbar is gewoon open. Natuurlijk met afstandregels in acht te nemen.
  • De bekende gezellige avonden met livemuziek en quiz zijn aangepast en vinden plaats in het restaurant waar we voor meer gasten de 1,5 meter afstand kunnen waarborgen. Dansen is helaas niet toegestaan.
  • Wandelingen en fakkeltochten vinden gewoon plaats waarbij we het aanbod van wandelingen zelfs groter nog groter maken. Frank, onze 'hoofd wandelgids' heeft de sluitingsperiode gebruikt om nieuwe, mooie en interessante wandelingen uit te zetten die we u graag laten zien.
  • Dinnershow: deze zal in de eerste tijd, door de afstand regels nog niet mogen maar ook hiervoor staan we in de startblokken. Het heerlijke en luxe diner (en bij voldoende gasten ook de passende liedjes, verhaallijn en decoratie) onthouden we u niet.
  • De sauna is ook weer open voor hotelgasten met de benodigde maatregelingen. Reserveert u wel even van te voren?
  • Bij het inchecken ontvangt u van ons een infoblaadje met daarop alle ''regels'' die op de dag van aankomst actueel zijn betreffende de Corona maatregelen.
  • Om contactbesmetting tussen kamers en bij ons Housekeeping-team zoveel mogelijk te voorkomen en op aanraden van de Duitse DEHOGA worden hotelkamers tijdens uw verblijf niet elke dag gereinigd. Handdoeken wisselen wij graag dagelijks voor u. Appartementen worden sowieso standaard enkel bij vertrek door ons volledig schoongemaakt. Als appartementgast kunt u bij de receptie kunt u handdoeken wisselen voor nieuwe.

Ons team zal voorlopig met mondkapjes moeten werken en uiteraard verhogen we de dagelijkse reiniging van alle contact oppervlakken. Bij de receptie zijn plexiglas schermen geplaatst en met tape loopwegen en afstandregels aangegeven. Wij zorgen er ook voor, dat op strategische plekken in het hotel desinfectie staat zodat iedereen regelmatig zijn handen kan desinfecteren. Onze gasten moeten bij het verplaatsen in het hotel een mondkapje op. Aan tafel mogen deze wel afgedaan worden. Op verzoek stellen wij een mondkapje kosteloos ter beschikking.

Veel uitstapjes met GRATIS entree van de Sauerland Sommercard zijn geopend. 
Enkele mogen dit niet i.v.m. afstand- of andere regels. Het aanbod is zo enorm en hier heeft u dus geen of minimaal last van. Als nieuwste topper van deze uitstapjes noemen we graag de nieuwe Adventure Golf met herkenbare onderdelen uit heel het Sauerland. Ook deze is gratis waar normaal € 11,50 p.p. entree betaald moet worden. Bovendien zijn we trots op nieuwe attracties zoals een rit met de gondel in Willingen én een uur waterski op een meer vlakbij Winterberg. 

Voor de rest is iedereen zoals altijd hartstikke vriendelijk, gastvrij en behulpzaam en doet zijn of haar uiterste best om uw vakantie tot een geslaagd en zorgeloos verblijf te maken.


Familie Meurs & team Der Brabander.

Voor de meest gestelde vragen omtrent de Corona maatregelen in Duitsland klikt u hier.

<< Ga terug

Copyright 2020 Vakantiehotel Der Brabander. All Rights Reserved.
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee analyseren we ons website gebruik om onze website nóg beter te maken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Meer informatie
Sluiten
^
Boek