Sorry, item "offcanvas-col1" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col2" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col3" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col4" bestaat niet.

Reserveren: +49 2981 9320

Veilig op vakantie

Veilig op Vakantie! Lees onder de richtlijnen van Der Brabander:

Hieronder geven wij u graag uitleg over de maatregelen die wij hebben moeten nemen omtrent de huidige situatie, stand  16.11.2020.

Der Brabander staat bekend om de goede verzorging, het zeer uitgebreide ontbijtbuffet, heerlijke diners met altijd keuze uit 5 hoofdgerechten. Ook om de vele extra´s, meerdere faciliteiten zoals het 30°c verwarmde zwembad, het prachtige saunalandschap, de fitness, het mooie terras maar ook het leuke entertainmentprogramma voor alle leeftijden.

 • Omdat het dinerbuffet wordt afgeraden serveren we nu elke avond een heerlijk
  3 of 4-gangen diner met keuze uit 5 verschillende hoofdgerechten.
 • Het 30 C verwarmde zwembad is gewoon geopend, met een maximum van 5 volwassen personen tegelijk. 
 • De kinderspeeltuin met springkussen, trampoline etc zijn evenals het binnen gelegen kinderland ook normaal geopend. Kinder-activiteiten met Fleur Kleur zijn beetje aangepast maar nog steeds erg leuk.
 • Ook de gezellige hotelbar is gewoon open voor een hapje, drankje of heerlijke lunch. Natuurlijk met afstandregels in acht te nemen.
 • De bekende gezellige avonden met livemuziek, bingo en quiz zijn aangepast en vinden plaats in het restaurant waar we voor meer gasten de 1,5 meter afstand kunnen waarborgen. Dansen is helaas niet toegestaan, genieten des te meer.
 • Wandelingen en fakkeltochten (di/za en ma/vrij) vinden gewoon plaats.
 • Dinnershow: door de afstand regels mogen we deze helaas niet uitvoeren, maar ook hiervoor staan we in de startblokken. Het heerlijke en luxe diner (en bij voldoende gasten ook de passende liedjes, verhaallijn en decoratie) onthouden we u niet.
 • Ons mooie saunalandschap is ook open voor hotelgasten met de benodigde maatregelingen. Reserveert u wel even van tevoren?
 • Bij het inchecken ontvangt u van ons een infoblaadje met daarop alle ''regels'' die op de dag van aankomst actueel zijn betreffende de Corona maatregelen.
 • Om contactbesmetting tussen kamers en bij ons Housekeeping-team zoveel mogelijk te voorkomen en op aanraden van de Duitse DEHOGA worden hotelkamers tijdens uw verblijf niet elke dag maar om de dag gereinigd. Handdoeken wisselen wij graag dagelijks voor u. Appartementen worden sowieso standaard enkel bij vertrek door ons volledig schoongemaakt. Als appartement-gast kunt u bij de receptie kunt u handdoeken kosteloos wisselen voor nieuwe.

Ons team werkt met mondkapjes en uiteraard verhogen we de dagelijkse reiniging van alle contact oppervlakken. Bij de receptie, in de bar en het restaurant zijn plexiglas schermen geplaatst en met tape loopwegen en afstandregels aangegeven. Wij zorgen er ook voor, dat op strategische plekken in het hotel desinfectie staat zodat iedereen regelmatig zijn handen kan desinfecteren. Onze gasten moeten bij het verplaatsen in het hotel een mondkapje op. Dus alleen van de kamer naar het restaurant wat in de regel niet meer dan 7 tot 10 minuutjes per dag is. Aan tafel mogen deze weer afgedaan worden. Op verzoek stellen wij een mondkapje kosteloos ter beschikking.

Voor de rest is iedereen zoals altijd hartstikke vriendelijk, gastvrij en behulpzaam en doet zijn of haar uiterste best om uw vakantie tot een geslaagd en zorgeloos verblijf te maken.

Copyright 2020 Vakantiehotel Der Brabander. All Rights Reserved.
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee analyseren we ons website gebruik om onze website nóg beter te maken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Meer informatie
Sluiten
^
Boek