Login
Werken bij

Het leukste adres voor een jaartje (of langer) buitenlandervaring!

Team der Brabander
Team der Brabander in Disneyland Parijs

Zoek je een baan in het buitenland? Wil je een tijdje wat anders?

Team Der Brabander bestaat uit zo´n ruim 30 jonge Nederlandse mensen met allemaal hetzelfde doel: de gasten een onvergetelijke vakantie bezorgen. En zelf daarbij buitenlandervaring opdoen in een Nederlands hotel terwijl je je thuis voelt.

Het is nóg drukker dan verwacht, daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega´s die samen met ons voor dat échte vakantiegevoel bij de gasten willen zorgen. We hebben verschillende vacatures, zowel voor het (zomer)seizoen als voor minimaal een jaar.

Kan je (nog) geen Duits? Geen zorgen! Een groot deel van het Team heeft het Duits beetje bij beetje opgepakt. Omdat je directe collega's én de gasten bijna allemaal Nederlands zijn hoef je dus niet bang te zijn voor een taalbarriere. 

Buitenlandervaring in het Nederlands dus! Wonen en werken waar anderen vakantie vieren!

Staat jouw droombaan er (nog) niet bij? Je mag altijd een open sollicitatie sturen! Klik hier om direct naar het formulier te gaan.


Wonen, werken én leven in Winterberg? Hoe werkt dat dan?

Als je bij ons komt werken regelen wij natuurlijk:

De hele 'papierwinkel' (vergunningen en alle andere zaken)
- 7 dagen per week smakelijk eten in ons teamrestaurant de 'Lucky' 
Woonruimte in 1 van onze nieuwe teamwoningen
- Ziektekostenverzekering (deze wordt door de Brabander betaald)

Ook kun je rekenen op:

- Een werkomgeving waar je met plezier werkt
- Een prettige woon- en leefomgeving waar je met plezier bent
- gratis WiFi
- Personeelskorting in het hotel
- Verschillende 'Brabander' kortingen in de omgeving
- Een prima salaris
- Gratis skiles en verhuur


Over het leven bij Der Brabander

Zoals waarschijnlijk al gelezen hebt, bestaat Team Der Brabander bestaat uit zo´n 30 jonge enthousiaste mensen die allemaal hetzelfde doel hebben: de gasten een onvergetelijke vakantie bezorgen en zelf buitenlandervaring opdoen terwijl je je ondertussen thuis voelt.

Wat betekent het om deel uit te maken van Team der Brabander?

Dat we met zijn allen er dag in dag uit voor zorgen dat gasten een fijne vakantie hebben wist je al. Maar weet je ook wat daarvoor het allerbelangrijkste is?
Een Team van mensen die meer als collega’s zijn, zich thuisvoelen en altijd voor elkaar klaar staan.

Hoe we dat doen:

Bij der Brabander willen we dus dat jij je thuis voelt zodat je dit ook kan uitstralen naar onze gasten. Dat betekent dat we zorgen een prettige werk én leefomgeving. Woonruimte is beschikbaar in 1 van onze nieuwe teamwoningen. Op je vrije dag(en) kan je hier lekker zelf koken, op werkdagen eet je in ons personeelsrestaurant, de Lucky. Hier serveert de keuken iedere avond een gevarieerde warme maaltijd.


Werkuren en salaris

Met het tijdregistratiesysteem wordt iedere gewerkte minuut geregistreerd. Wel zo eerlijk! Bij der Brabander krijg je een contract voor 5 of 6 dagen.  Het kan altijd gebeuren dat je wat langer aan het werk bent dan je rooster aangeeft en het is voor ons ook vanzelfsprekend dat je 5 minuten voor aanvang al op de werkvloer staat om de overdracht met je collega’s te doen. In tegenstelling tot veel bedrijven in Nederland wordt al die extra gewerkte tijd echter netjes geregistreed via je eigen klokchip en krijg je je overuren op rustige momenten terug in de vorm van vrije tijd. 

Hoewel de meeste medewerkers bij der Brabander Nederlands zijn, heb je ook enkele Duitse collega’s. Over een eventuele taalbarriére hoef je je geen zorgen te maken. Daaraan wordt van twee kanten gewerkt.

Wat je verdient is natuurlijk afhankelijk van leeftijd, ervaring en welke functie je bekleed binnen der Brabander en wordt besproken tijdens een persoonlijk gesprek in Winterberg. Prettig is, dat er al veel vaste lasten verrekend zijn met je loon. Je hebt dus geen onkosten meer aan woonruimte, maaltijden, je ziektekostenverzekering, bedrijfskleding en wassen etc. De waarde hiervan wordt je nader uitgelegd bij je salaris. Je maakt gebruik van heel veel extraatjes en krijgt de kans om heel veel bij te leren en jezelf volop te ontwikkelen.

Work hard, play hard

Natuurlijk is het belangrijk dat je ook alles uit je vrije tijd haalt. Daarom krijg je bij ons gratis ski of snowboardles, zodat je op je vrije dag het skigebied kan verkennen. In de zomer is er ook van alles te doen, met bijvoorbeeld het beroemde mountainbikepark op een steenworp afstand. Op 10 minuutjes rijden is er een meer waar je kan wakeboarden en waterskien.

Ook ben je in je vrije tijd altijd welkom in het hotel. Zo genieten we regelmatig samen van een lunch bij het zwembad (waar we als Team ook gebruik van mogen maken) en drinken we 's avonds nog wat met zijn allen. In Winterberg kan je in de weekenden tot in de late uurtjes terecht, iets wat we samen graag doen.

Ben je inmiddels enthousiast geworden om bij ons aan de slag te gaan? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Ook open sollicitaties zijn altijd van harte welkom!


Vacatures die momenteel vrij zijn of op korte termijn vrij komen:

Vacature zelfstandigwerkend kok

Meer bekijken

Vacature bedieningsteam

Meer bekijken

Vacature masseuse/ allround wellness medewerk(st)er

Meer bekijken

© 2019 Hotel Der Brabander
x

Wij adviseren u graag in onze Livechat!

^
Boek
Live Chat
Rondleiding