Sorry, item "offcanvas-col1" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col2" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col3" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col4" bestaat niet.

Reserveren: +49 2981 9320

Nog meer!

Brabander Sauna & Spa - House of Wellness

Wie echt ontspannen en genieten wil, is bij Brabander Sauna & Spa aan het juiste adres. Of u nu een paar uurtjes of een hele dag gebruik maakt van het saunalandschap, hier vergeet u de hele wereld erbuiten! Bovendien is er een uitgebreide keuze aan massages en cosmeticabehandelingen. Ook als u niet in der Brabander verblijft, bent u van harte welkom in onze Sauna & Spa. Meer weten? Klik dan op het logo!

Brabander Pannenkoekenhuis

Met maar liefst 85 specialiteiten op de kaart van hartig tot zoet is Pannenkoekenhuis der Brabander het meest geschikte restaurant voor ieder gezelschap. Meer weten? Klik dan op het logo hiernaast!

Brabander Skihütte

Na een dag op de pistes genieten van een sfeervol après-skifeest? Dat kan in de Brabander Skihütte, die u direct onderaan de piste vindt. Meer info krijgt u door op het logo te klikken.

4-sterren Partylocation

Het gezelligste feest viert u in de 4-sterren Partylocation van der Brabander. Of het nou gaat om uw 50-jarige bruiloft, of een fanclubreis, maar ook voor wie een geschikte vergaderlocatie zoekt.

Tijdens Koninginnedag en EK- en WK-wedstrijden van Oranje verandert de Partylocation in Holland House Winterberg en is iedere Nederlander hier aan het juiste adres!

Skischool der Brabander

In uw eigen taal de fijne kneepjes van het skien of snowboarden leren? Dat kan bij Skischool der Brabander! Alle informatie over de skischool, de actuele sneeuwstand, geopende liften etc. vindt u op www.skiplezier.nl, maar natuurlijk kunt u ook op het logo hiernaast klikken!

Copyright 2020 Vakantiehotel Der Brabander. All Rights Reserved.
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee analyseren we ons website gebruik om onze website nóg beter te maken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Meer informatie
Sluiten
^
Boek