Login
Midweek Winterberg

Een midweek Winterberg slaagt altijd bij Vakantiehotel der Brabander. U boekt dit al vanaf slechts € 239,00 p.p. op basis van halfpension. Hoe ziet zo’n midweek eruit?

Uw midweek in Winterberg bij Vakantiehotel der Brabander:

Bekijk hier onze voordeelarrangementen:

Op maandag

Direct bij aankomst in ons vakantiehotel in Winterberg voelt u zich al thuis. 
Een vriendelijke ontvangst, fijne kamer en heerlijk welkomstdrankje vormen het begin van uw vakantie. ‘s Avonds geniet u van een heerlijk 3-gangendiner met keuze uit maar liefst 5 hoofdgerechten, waarbij ons keukenteam ook op ieder dieet weet in te spelen. 

Omstreeks 20.30 uur nemen we u graag mee voor een fakkeltocht.Tijdens een sfeervolle wandeling van ongeveer een uur vertelt onze Nederlandstalige gids u van alles over het hotel, Winterberg en de omgeving. Komt u daarna nog een afzakkertje in onze gezellige hotelbar drinken?

Dinsdag

Een goed begin is het halve werk en dus staat er ’s ochtends een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar. Bovendien bakt onze kok uw eitje of omelet naar wens. Om 10 uur nemen we de liefhebbers mee voor een mooie natuurwandeling van ruim een uur en laten we u de mooiste plekjes van Winterberg zien. 

Deze avond schotelen we u een heerlijk 4-gangendiner voor, waarbij u keuze heeft uit meer dan 5 voorgerechten. We sluiten de dag af met een spannende bingo, waarbij u bijvoorbeeld kans maakt op een volgend verblijf in ons gezellige vakantiehotel. Liever een drankje in de bar of sfeervolle lounge? Ook dat is mogelijk!

Voorbeeld Royalkamer
Voorbeeld kamertype 'Royal'

Woensdag

 

Zelf de omgeving verkennen? Met de WinterbergCard Plus die u bij het inchecken ontvangt, geniet u van maar liefst 45 gratis uitstapjes. Ook kunt u natuurlijk zwemmen in het verwarmde buitenzwembad.
Het diner serveren we deze avond in buffetvorm, waarbij u keuze uit meer dan 10 hoofdgerechten heeft en het al net zo moeilijk kiezen is uit de vele voor- en nagerechten. Hierna is het tijd voor een gezellige dansavond. Gaat u met de voeten van de vloer of kijkt u liever met een drankje in de hand toe?

 


Rondvaart over de Hennesee
Rondvaart over de Hennesee

Donderdag

Na de warme croissantjes en gebakken eieren van het ontbijtbuffet staat de huifkar voor de deur en kunt u  voor slechts 8 euro p.p. mee op een prachtige route door de omgeving. 

Als u om 18.00 uur het restaurant binnenstapt, treft u daar een gezellige theater-sfeer aan en verrassen we u met onze nieuwe Dinnershow vol zang, muziek, dans, prachtige kostuums en een heerlijk luxe 4-gangendiner (van eind april tot eind oktober). We sluiten de dag af met een spannende quizavond in onze hotelbar. Wint u de BrabanderBokaal?

Dinnershow in der Brabander
De Dinnershow

Vrijdag

De laatste dag alweer! Nog éénmaal staat het heerlijke ontbijtbuffet voor u klaar. Daarna is het tijd om uw kamersleutel in te leveren en aan de terugreis te beginnen. We hopen dat u terugkijkt op een geweldige midweek in Winterberg die veel te snel voorbij is gegaan en voelt als een zeer compleet verblijf. Eigenlijk weten we dat wel zeker!

Team der Brabander
Team der Brabander begroet u graag in Winterberg!

Nieuwsgierig geworden? Direct de beschikbaarheid bekijken?

© 2018 Hotel Der Brabander
$(document).ready(function(){ if(document.querySelector('.error')){document.querySelector('.error').scrollIntoView();} });
x

Wij adviseren u graag in onze Livechat!

^
Boek
Live Chat
Rondleiding