Sorry, item "offcanvas-col1" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col2" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col3" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col4" bestaat niet.

Reserveren: +49 2981 9320

midweekwinterberg

Een midweek(+) Winterberg slaagt altijd bij Vakantiehotel der Brabander.

U boekt dit al vanaf 2 nachten (aankomst ma/woe) voor € 129,- p.p. o.b.v. hp & een kleine kamer (van april tot oktober). Hoe ziet de midweek eruit? Dat leest u hieronder.

Bij ieder arrangement inbegrepen:

  • Gratis parkeren
  • Gebruik WiFi in en rond het hotel
  • Gebruik van het unieke in de zomer- én winter goed verwarmd buitenbad met rondom ligstoelen, warmtelampen en prachtig uitzicht op de skispringschans.
  • Gebruik van de (kleine) fitnessruimte
  • Gratis gezelschapsspellen te leen
  • Animatieprogramma (Programma onder voorbehoud)
  • Gratis babyfoonsysteem en babypakket (aankleedkussen, flessenwarmer & luieremmer)
  • Grote korting op het gebruik van het orientaalse saunalandschap
  • Van april tot eind oktober gratis entree bij 45 attracties in en rond Winterberg! Dit jaar geniet u ook in november nog van gratis entree bij vele attracties in en rond Winterberg. 

Maak uw keuze tussen hotelkamers & appartementen:

Uw midweek(+) in Winterberg bij Vakantiehotel der Brabander:

Zondag

 

Kom op zondag (midweek+ of mini midweek+) aan en geniet van een heerlijke extra vakantiedag. Op zondag is het vaak rustiger op de weg. Ook valt u met de neus in de boter! Op zondag wordt er namelijk een heerlijk candlelight diner geserveerd. Aansluitend kunt u geheel vrijblijvend mee doen met onze gezellige quiz in de bar onder het genot van een lekker drankje.

Heerlijk dessert
Maandag

Direct bij aankomst in ons vakantiehotel in Winterberg voelt u zich al thuis. 
Een vriendelijke ontvangst, fijne kamer en heerlijk welkomstdrankje vormen het begin van uw vakantie. ‘s Avonds geniet u van een heerlijk 3-gangendiner met keuze uit maar liefst 5 hoofdgerechten, waarbij ons keukenteam ook op ieder dieet weet in te spelen. 

Omstreeks 20.30 uur nemen we u graag mee voor een fakkeltocht.Tijdens een sfeervolle wandeling van ongeveer een uur vertelt onze Nederlandstalige gids u van alles over het hotel, Winterberg en de omgeving. Komt u daarna nog een afzakkertje in onze gezellige hotelbar drinken?

Der Brabander zwembade met mooi uitzicht
Dinsdag

Een goed begin is het halve werk en dus staat er ’s ochtends een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar. Bovendien bakt onze kok uw eitje of omelet naar wens. Om 10 uur nemen we de liefhebbers mee voor een mooie natuurwandeling van ruim een uur en laten we u de mooiste plekjes van Winterberg zien. 

Deze avond schotelen we u een heerlijk 4-gangendiner voor, waarbij u keuze heeft uit meer dan 5 voorgerechten. We sluiten de dag af met een spannende bingo, waarbij u bijvoorbeeld kans maakt op een volgend verblijf in ons gezellige vakantiehotel. Liever een drankje in de bar of sfeervolle lounge? Ook dat is mogelijk!

Voorbeeld Royalkamer
Voorbeeld kamertype 'Royal'
Woensdag

Zelf de omgeving verkennen? Met de WinterbergCard Plus die u bij het inchecken ontvangt, geniet u van maar liefst 45 gratis uitstapjes. Ook kunt u natuurlijk zwemmen in het verwarmde buitenzwembad.
Het diner serveren we deze avond in buffetvorm, waarbij u keuze uit meer dan 10 hoofdgerechten heeft en het al net zo moeilijk kiezen is uit de vele voor- en nagerechten. Hierna is het tijd voor een gezellige dansavond. Gaat u met de voeten van de vloer of kijkt u liever met een drankje in de hand toe?

Rondvaart boot in het meer de hennesee
Rondvaart over de Hennesee
Donderdag

Na de warme croissantjes kunt u kiezen uit één van de vele gratis uitstapjes in Winterberg en omgeving (april t/m oktober).  

Als u om 18.00 uur het restaurant binnenstapt, treft u daar een gezellige theater-sfeer aan en verrassen we u met onze nieuwe Dinnershow vol zang, muziek, dans, prachtige kostuums en een heerlijk luxe 4-gangendiner (van eind april tot eind oktober en onder voorbehoud betreffende de actuele situatie). We sluiten de dag af met een spannende quizavond in onze hotelbar. Wint u de BrabanderBokaal?

Dinnershow pose van de brabander dinnershow
Der Brabander Dinnershow
Vrijdag

De laatste dag alweer! Nog éénmaal staat het heerlijke ontbijtbuffet voor u klaar. Daarna is het tijd om uw kamersleutel in te leveren en aan de terugreis te beginnen. We hopen dat u terugkijkt op een geweldige midweek in Winterberg die veel te snel voorbij is gegaan en voelt als een zeer compleet verblijf. Eigenlijk weten we dat wel zeker!

Team der Brabander
Team der Brabander begroet u graag in Winterberg!

Nieuwsgierig geworden? Direct de beschikbaarheid bekijken?

Maak hier uw keuze:

Copyright 2020 Vakantiehotel Der Brabander. All Rights Reserved.
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee analyseren we ons website gebruik om onze website nóg beter te maken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Meer informatie
Sluiten
^
Boek