Sorry, item "offcanvas-col1" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col2" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col3" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col4" bestaat niet.

Reserveren: +49 2981 9320

Voor Kinderen

Ook voor de kleine gasten biedt Der Brabander zoveel, dat ze de hele dag door genieten.

Pret met Fleur Kleur

In de weekenden en schoolvakanties zorgt Fleur Kleur iedere dag voor een leuk en afwisselend kinderprogramma. Knutselen, koekjes bakken, disco, speurtocht, schminken en nog veel meer… doe jij mee?

 

Kinderland

In Kinderland vind je meerdere Playstations waarop je lekker kunt gamen, maar ook een potje tafelvoetbal zorgt voor veel plezier. En de kleintjes? Die leven zich uit op de speciale peuterpc’s met leuke spelletjes.

 

Voor de jeugd

De Brabander Basement is de ideale vermaakplek voor de jeugd. Samen biljarten, een potje airhockey of darts spelen of gewoon even chillen met nieuwe vakantievrienden. Bovendien zijn alle vakantie-appartementen uitgerust met een Playstation en zijn spelletjes gratis te leen bij de receptie.

 

Buiten spelen

Buiten vind je een speelveldje waarop je je heerlijk kunt uitleven in de voetbalkooi en op het nieuwe springkussen, maar ook zandbak en de grote trampoline zorgt voor veel plezier. En papa en mama? Die genieten vanaf het terras lekker mee!

Voor de allerkleinste…

… beschikt Der Brabander over kinderstoelen, kindersets (bestaande uit luieremmer, flessenwarmer en badje), opgemaakte kinderbedjes en babyfoonsysteem met bereik in en om het hele hotel. En natuurlijk: zorgt de kok dagelijks voor heerlijke kindermenu’s!

Copyright 2020 Vakantiehotel Der Brabander. All Rights Reserved.
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee analyseren we ons website gebruik om onze website nóg beter te maken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Meer informatie
Sluiten
^
Boek