Sorry, item "offcanvas-col1" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col2" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col3" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col4" bestaat niet.

Reserveren: +49 2981 9320

Bekijk hier de meest gestelde vragen over de maatregelen in Duitsland
  • Brabander
  • Actueel
  • Bekijk hier de meest gestelde vragen over de maatregelen in Duitsland

Bekijk hier de meest gestelde vragen over de maatregelen in Duitsland

Q: Hoe zit het met de nieuwste Duitse maatregel omtrent (stand 25.10) risicogebieden?
A: Duitsland heeft momenteel heel Nederland en geheel Belgie als risicogebied bestempeld. Gasten mogen naar ons reizen indien er een negatieve coronatest getoond kan worden. Dit betekent voor onze gasten uit deze regio´s dat zij bij ons op vakantie mogen komen mits er een negatieve coronatest gestuurd wordt welke niet ouder dan 48 uur is.

Q: Met hoeveel mensen mag ik in de auto zitten?
A: In Duitsland mag je met 5 personen samenkomen, zelfs als deze uit verschillende huishoudens komen.

Q: Met hoeveel mensen mag ik een kamer delen?
A: In Duitsland mag je inmiddels weer met 5 personen samenkomen, zelfs als deze uit verschillende huishoudens komen.

Q: Moet ik een mondkapje dragen?
A: Zoals in bijna alle landen in Europa is het in Duitsland in sommige gevallen verplicht om een mondkapje te dragen. Dit geldt bijvoorbeeld bij het binnentreden van een winkel/tankstation/restaurant/café. In het hotel hoeft u uw mondkapje alleen te dragen als u zich verplaatst, bijvoorbeeld als u van uw kamer naar uw (ontbijt)tafeltje loopt. Daar aangekomen mag het mondkapje natuurlijk weer af. Kinderen tot 6 jaar hoeven geen mondkapje te dragen. We weten inmiddels uit eigen ervaring dat dit snel went!

Q: Wat is er geopend in Winterberg? Kan ik wel wat doen?
A: In Winterberg is alles weer geopend, en kunnen we uit eigen ervaring zeggen dat iedereen de regels goed in acht neemt! Geopend zijn bijvoorbeeld: Restaurants, cafés & bakkertjes, maar ook de panoramabrug, het kletterwald, de flyline, de kappe expres (toeristentreintje). Vrijwel alle uitstapjes van de Sauerland Sommercard zijn ook gewoon open, genoeg te doen dus!

Copyright 2020 Vakantiehotel Der Brabander. All Rights Reserved.
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee analyseren we ons website gebruik om onze website nóg beter te maken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Meer informatie
Sluiten
^
Boek