Sorry, item "offcanvas-col1" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col2" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col3" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col4" bestaat niet.

Reserveren: +49 2981 9320

Coronavoucher

Bekijk hier de meest gestelde vragen over de 'vakantie voucher'

Bekijk hier de meest gestelde vragen over de
'Vakantie voucher'

Q: Wat is de waarde van de voucher? En wat als ik een andere reis wil boeken die duurder/goedkoper is?
A: De waarde van de voucher is gelijk aan de door u betaalde aanbetaling. De voucher is tot twee jaar na datum van afgifte geldig. Wordt de reissom van uw nieuwe vakantie duurder, bijvoorbeeld omdat deze in een andere periode valt of langer was dan de vorige geboekte vakantie? Dan betaalt u alleen het verschil bij. Wordt de nieuwe reissom goedkoper, dan verrekenen wij het restbedrag hier ter plaatse met de toeristenbelasting/genuttigde drankjes. 

Q: Hoe lang blijft de voucher geldig?
A: De voucher is twee jaar geldig vanaf het moment van uitgifte. 

Q: Is de voucher persoonsgebonden? Of mag deze ook overgedragen worden? 
A: Onze voucher is niet persoonsgebonden, u mag deze dan ook zeker overdragen aan iemand anders, of inwisselen voor een reeds geboekte vakantie op een ander tijdstip.

Q: Ik heb al een nieuwe boeking gemaakt, kan ik alsnog mijn Vakantie-voucher daarvoor gebruiken? 
A: De Vakantie-voucher kan gebruikt worden bij een nieuwe of al bestaande boeking. Wilt u de voucher gebruiken voor een boeking die u al gemaakt hebt? Neemt u dan contact op met onze receptie, zodat zij deze voor u in uw boeking kunnen verwerken.

Q: Mijn rechtsbijstand verzekering geeft aan dat ik de voucher niet aan hoef te nemen. Graag wil ik dus geld terug voor mijn annulering. 

Indien u de reeds ontvangen voucher niet binnen twee jaar na uitgifte kan óf wil inwisselen, staat het u vrij om alsnog (en dat kan zelfs al na één jaar) restitutie in geld te verzoeken en maken wij binnen een week het bedrag over. Maar uiteraard hopen wij dat u met de voucher op korte termijn een mooie vakantie bij ons gaat boeken.

<< Ga terug

Copyright 2020 Vakantiehotel Der Brabander. All Rights Reserved.
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee analyseren we ons website gebruik om onze website nóg beter te maken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Meer informatie
Sluiten
^
Boek