Login
Dinnershow

Der Brabander Dinnershow: Hét hoogtepunt van uw vakantie!

Samen genieten van een heerlijke avond

Der Brabander Dinnershow meisjes in jaren 50 kleding en jurkjes

Iedere donderdag avond (van april tot eind oktober) trakteert ons team u op een prachtige Brabander Dinnershow vol zang, muziek, dans en veelzijdige kostuums, terwijl onze koks u verwennen met een heerlijk 4-gangendiner. Op deze pagina leest u hoe deze unieke avond werkt, wat er op het menu staat en hoe ook ú hierbij kan zijn!

Hoe ziet de Dinnershowavond eruit?

Der Brabander Dinnershow zangeres closeup

Deze mooie jaren 50 Dinnershow bestaat uit 3 showblokken. Tussen deze blokken in serveren we u het smakelijke 4-gangen diner. Dezelfde mensen die u bedienen staan in de showblokken te zingen, te dansen en te acteren.

Als u binnenkomt staat er al een heerlijk voorgerecht op tafel. Nadat u hiervan lekker heeft gesmuld begint het eerste showblok. Vervolgens komen de heren koks de volgende gang serveren. Na weer een showblok is het tijd voor het smaakvolle hoofdgerecht. Als het hoofdgerecht klaar is wordt alweer het laatste showblok opgevoerd, en wordt het dessert uitgeserveerd.

Het Menu

We hebben het 4-gangenmenu met veel zorg samengesteld met gerechten zoals Coppa di Parma met olijventapenade, een stoofpotje, Parelhoen met een saus van eenkhoorntjesbrood en meer. Bij het hoofdgerecht heeft u keuze uit maar liefst 5 hoofdgerechten. Het gehele menu bekijkt u door hieronder op de knop te klikken.

Heeft u allergiën of diëten? Laat het ons weten! Al vele jaren staan we bekend om de goede omgang hiermee, er zijn zelfs vele vaste gasten die speciaal voor een extra onbezorgde vakantie komen.

Bekijk hier het hele Brabander Dinnershow menu:

Het Verhaal

Der Brabander Dinnershow sophie aan het zingen
Sophie

In deze show volgen we Sophie, die werkt in een wasserette. Ze  wil eigenlijk een ander leven met wat meer avontuur, en droomt ervan om ooit een grote ster te worden. Deze kans dient zich aan als ze hoort dat het theater in de stad een naaister nodig heeft. Sophie ziet dit als grote kans om haar uit het dorp weg te gaan, de grote stad in. Maar of dit ook gaat lukken? U ziet het in deze spetterende Brabander Dinnershow!

Wanneer speelt de Brabander Dinnershow?

Der brabander dinnershow dans pose

De Brabander Dinnershow speelt iedere donderdagavond van april tot eind oktober. Ook met de Kerstdagen, Oud & Nieuw en daar tussenin is een Brabander Dinnershow. Tot slot is de show ook met Pasen, Pinksteren & Hemelvaart.

Voor hotelgasten is de Brabander Dinnershow in de volgende arrangementen inbegrepen:

De Midweekarrangementen:

MiniMidweek (woe-do)

Midweek (ma-vrij)

Midweek+ (zo-vrij)

De Weekarrangementen:

Week (aankomst ma-vrij-zo)

Appartementsgasten

Appartement gasten kunnen de Brabander Dinnershow bijboeken. Vooraf reserveren is aan te raden. Tip: kies één van de mee eet arrangementen, hier geniet u van een aantrekkelijke korting en een vaste tafel in ons huisgastenrestaurant.

Bekijk de mee eet arrangementen voor appartementsgasten

© 2019 Hotel Der Brabander
x

Wij adviseren u graag in onze Livechat!

^
Boek
Live Chat
Rondleiding