Sorry, item "offcanvas-col1" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col2" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col3" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col4" bestaat niet.

Reserveren: +49 2981 9320

Brabanderpas

Volop voordeel met de BrabanderPas

Speciaal voor onze (vaste) gasten is er de BrabanderPas. Deze biedt u tal van kortingen, waardoor uw voordeel in een snel tempo oploopt.

 
Zo kunt u de BrabanderPas optimaal benutten in combinatie met deze website. Reserveren wordt u nog gemakkelijker gemaakt en ook nog eens voordeliger: zo hoeft u niet steeds opnieuw uw persoonlijke gegevens in te tikken, want die hebben we al voor u ingevuld op uw persoonlijke pagina! Zodra u inlogt, ziet u bovendien alle voordelige aanbiedingen die exclusief voor vaste gasten zijn. U kunt ze gewoon niet missen. En er is nog meer. Veel meer!

 

- Op vertoon van uw BrabanderPas ontvangt u bij onze hotelreceptie een leuk presentje, ieder verblijf opnieuw!

- De unieke gastencode is tevens uw toegang tot het gratis draadloze internet in het gehele hotel!

- Wilt u bij aankomst een upgrade naar een grotere kamer?  Dan betaalt u slechts 50% van het prijsverschil (op basis van beschikbaarheid).

- Geselecteerde souvenirs (steeds wisselend aanbod) kunt u kopen voor een sterk verlaagde prijs. En dat geldt ook voor speciale drankjes-van-het-seizoen!

- Na iedere pannenkoek ontvangt u in ons Pannenkoekenhuis een gratis ijsdessert.

- En om uw verblijf in Winterberg (opnieuw) tot een succes te maken krijgt u met uw BrabanderPas een gratis excursiewijzer.

- Ook in onze Wellness profiteert u van voordeel. Zo ontvangt u standaard 50% korting op het watermassage-bed en de brainlight massagestoel.

U begrijpt inmiddels wel, dat deze kaart een absolute aanrader is en u vele voordelen biedt. Bewaar uw kaart dus zorgvuldig bij uw waardepapieren en haal ´m regelmatig tevoorschijn voor een kijkje op onze site. Vergeet ´m vooral niet mee te nemen tijdens uw vakantie naar Winterberg!

 

Heeft u nog geen BrabanderPas en wilt u er graag gratis een ontvangen?
Vul dan hieronder uw gegevens in en wij sturen u de pas zo snel mogelijk toe.

 
Copyright 2020 Vakantiehotel Der Brabander. All Rights Reserved.
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee analyseren we ons website gebruik om onze website nóg beter te maken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Meer informatie
Sluiten
^
Boek