Login
Brabanderpas aanvragen

Volop voordeel met de BrabanderPas

Speciaal voor onze (vaste) gasten is er de BrabanderPas. Deze biedt u tal van kortingen, waardoor uw voordeel in een snel tempo oploopt.

Zo kunt u de BrabanderPas optimaal benutten in combinatie met deze website. Reserveren wordt u nog gemakkelijker gemaakt en ook nog eens voordeliger: zo hoeft u niet steeds opnieuw uw persoonlijke gegevens in te tikken, want die hebben we al voor u ingevuld op uw persoonlijke pagina! Zodra u inlogt, ziet u bovendien alle voordelige aanbiedingen die exclusief voor vaste gasten zijn. U kunt ze gewoon niet missen. En er is nog meer. Veel meer!

- Op vertoon van uw BrabanderPas ontvangt u bij onze hotelreceptie een leuk presentje, ieder verblijf opnieuw!

- De unieke gastencode is tevens uw toegang tot het gratis draadloze internet in het gehele hotel!

- Wilt u bij aankomst een upgrade naar een grotere kamer?  Dan betaalt u slechts 50% van het prijsverschil (op basis van beschikbaarheid).

- Geselecteerde souvenirs (steeds wisselend aanbod) kunt u kopen voor een sterk verlaagde prijs. En dat geldt ook voor speciale drankjes-van-het-seizoen!

- Na iedere pannenkoek ontvangt u in ons Pannenkoekenhuis een gratis ijsdessert.

- En om uw verblijf in Winterberg (opnieuw) tot een succes te maken krijgt u met uw BrabanderPas een gratis excursiewijzer.

- Ook in onze Wellness profiteert u van voordeel. Zo ontvangt u standaard 50% korting op het watermassage-bed en de brainlight massagestoel.

U begrijpt inmiddels wel, dat deze kaart een absolute aanrader is en u vele voordelen biedt. Bewaar uw kaart dus zorgvuldig bij uw waardepapieren en haal ´m regelmatig tevoorschijn voor een kijkje op onze site. Vergeet ´m vooral niet mee te nemen tijdens uw vakantie naar Winterberg!

Heeft u nog geen BrabanderPas en wilt u er graag gratis een ontvangen?
Vul dan hieronder uw gegevens in en wij sturen u de pas zo snel mogelijk toe.

BrabanderPas aanvragen

Bent u al eerder bij der Brabander te gast geweest?
Heeft u reeds een toekomstige boeking staan?
© 2019 Hotel Der Brabander
x

Wij adviseren u graag in onze Livechat!

^
Boek
Live Chat
Rondleiding