Sorry, item "offcanvas-col1" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col2" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col3" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col4" bestaat niet.

Reserveren: +49 2981 9320

Annuleringsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden Der Brabander

Flexibel en vertrouwd ook in deze tijd, zoals u van ons gewend bent! Zelfs in deze  onzekere periode biedt Der Brabander zekerheid.
Mocht er onverhoopt toch een negatief reisadvies* opduiken, dan verzetten wij altijd uw boeking kosteloos of kunt u deze gratis annuleren. We garanderen u: met een veilig gevoel op vakantie!

Voor alle gemaakte reserveringen kunt u sowieso gebruik maken van onze extra service om uw geboekte vakantie, op basis van beschikbaarheid, altijd naar een eerdere datum te verschuiven.  Dus komt er onverwachts iets tussen zoals een jubileumfeest of een andere belangrijke afspraak, dan komt u toch gewoon eerdere datum. Eén telefoontje en, mits het past, is alles geregeld!

Annuleringsvoorwaarden geldig bij alle aankomsten tot 1 november 2021:

Annulering door de gast als individu:

Zodra een reservering door Der Brabander bevestigd is, wordt deze als definitief beschouwd. Voor annuleringen van overnachtingen en gereserveerde maaltijden gelden vanaf dat moment de volgende voorwaarden:

  • De gast kan tot 1 maand voor aankomstdatum kosteloos annuleren.
  • Indien de gast tussen 14 dagen en 1 maand voor aankomst annuleert, zal een percentage van 60% van de reserveringswaarde in rekening worden gebracht.
  • EXTRA: Tot 10 dagen voor aankomstdag mag u uw boeking wijzigen naar een andere datum of arrangement tot 2 jaar in de toekomst**.
  • Indien de gast tussen 7 dagen en 14 dagen voor aankomst annuleert, zal een percentage van 85% van de reserveringswaarde in rekening worden gebracht.
  • Indien de gast binnen 7 dagen voor aankomst annuleert, zal een percentage van 100% van de reserveringswaarde in rekening worden gebracht.
  • In geval van no show wordt 100% van de reserveringswaarde in rekening gebracht.
  • Bedragen die Der Brabander, op het moment van annuleren, voor door de gast ingestemde gereserveerde afspraken aan derden verschuldigd is, dienen door de gast via Der Brabander aan de desbetreffende derden te worden vergoed.
  • Indien der Brabander na uw annulering alsnog alle kamers en/of appartementen heeft kunnen verhuren, zullen er geen kosten aan u worden doorberekend.


Annulering door Der Brabander:
Indien de aanbetalingstermijn verstreken is zonder dat de betreffende betaling door Der Brabander is ontvangen, heeft Der Brabander het recht de reservering te annuleren. De gast/groep zal hiervan schriftelijk op de hoogte worden gesteld op het voor de reservering doorgegeven post-/emailadres.

Bijzondere afspraken kunnen op verzoek en in overleg met Der Brabander gemaakt worden. Deze dienen schriftelijk bevestigd te worden.


* VOORWAARDEN NEGATIEF REISADVIES

Een negatief reisadvies of reisbeperking betekent dat vanuit het land van herkomst of het land van bestemming een Quarantaine verplichting heerst bij aankomst op de bestemming en/of terugkeer, gecombineerd met een negatief reisadvies van uw overheid. Deze moet op de officiële website van de Nederlandse, Duitse of Belgische overheid worden gecommuniceerd.  

Voor annulering binnen 30 dagen van uw aankomstdatum en voor het geval u zelf in quarantaine zou moeten, raden wij u aan om een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit kan heel simpel via ons. Al 32 jaar werken we samen met Wilma van Roemburg die uw polis onderbrengt bij Allianz. Via onze receptie kunt u deze eenvoudig, binnen 2 weken na reservering aanvragen. Wij sturen u dan graag een polisaanvraag toe.

** VOORWAARDEN RESERVERING WIJZIGEN

Bij een wijziging naar een nieuwe datum geldt de prijs van dat moment (prijs en arrangement wijziging dus mogelijk). Uw aanbetaling verhuist dan mee.
Is een boeking gewijzigd? Daarna gelden niet opnieuw de voorwaarden zoals hierboven staan, daar het niet om een nieuwe boeking gaat maar om een reeds bestaande boeking!
Wanneer u bijvoorbeeld binnen 1 maand voor aankomst uw boeking verschuift naar een nieuwe datum, heeft u daarna niet nogmaals de mogelijkheid om uw boeking tot 1 maand voor de nieuwe datum kosteloos te annuleren.

Als de nieuwe boeking duurder is wordt het prijsverschil aan u doorberekend. Als de nieuwe boeking goedkoper is dan reeds gedane (aan-)betalingen dan ontvangt u de waarde van het prijsverschil in de vorm van een tegoedbon. Deze kan verrekend worden met uitgaven ter plaatse in alle faciliteiten van Der Brabander.

Voor de annuleringsvoorwaarden na 1 november 2021 kunt u hier terecht.

Copyright 2021 Vakantiehotel Der Brabander. All Rights Reserved.
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee analyseren we ons website gebruik om onze website nóg beter te maken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Meer informatie
Sluiten
^
Boek