Sorry, item "offcanvas-col1" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col2" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col3" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col4" bestaat niet.

Reserveren: +49 2981 9320

Annuleringsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden geldig bij alle aankomsten vanaf 1 november 2021:

Annulering door de gast als individu:

Zodra een reservering door Der Brabander bevestigd is, wordt deze als definitief beschouwd. Voor annuleringen van overnachtingen en gereserveerde maaltijden gelden vanaf dat moment de volgende voorwaarden:

 • De gast kan tot 3 maanden voor aankomstdatum kosteloos annuleren.
 • Indien de gast tot 2 maanden voor aankomst annuleert, zal een percentage van 15% van de reserveringswaarde in rekening worden gebracht.
 • Indien de gast tot 1 maand voor aankomst annuleert, zal een percentage van 35% van de reserveringswaarde in rekening worden gebracht.
 • Indien de gast tot 14 dagen voor aankomst annuleert, zal een percentage van 60% van de reserveringswaarde in rekening worden gebracht.
 • Indien de gast tot 7 dagen voor aankomst annuleert, zal een percentage van 85% van de reserveringswaarde in rekening worden gebracht.
 • Indien de gast binnen 7 dagen voor aankomst annuleert, zal een percentage van 100% van de reserveringswaarde in rekening worden gebracht.
 • In geval van no show wordt 100% van de reserveringswaarde in rekening gebracht.
 • Bedragen die Der Brabander, op het moment van annuleren, voor door de gast ingestemde gereserveerde afspraken aan derden verschuldigd is, dienen door de gast via Der Brabander aan de desbetreffende derden te worden vergoed.
 • Indien der Brabander na uw annulering alsnog alle kamers en/of appartementen heeft kunnen verhuren, zullen er geen kosten aan u worden doorberekend.

Annulering door Der Brabander:
Indien de aanbetalingstermijn verstreken is zonder dat de betreffende betaling door Der Brabander is ontvangen, heeft Der Brabander het recht de reservering te annuleren. De gast/groep zal hiervan schriftelijk op de hoogte worden gesteld op het voor de reservering doorgegeven post-/emailadres.

Bijzondere afspraken kunnen op verzoek en in overleg met Der Brabander gemaakt worden. Deze dienen schriftelijk bevestigd te worden.

Annulering door groepen

Annulering door groepen:          

Reserveringen vanaf 20 personen gelden als een groepsreservering, en behandelen wij daarmee als groep. Hierop zijn de volgende annuleringsvoorwaarden van toepassing:

 • Voor annuleringen van groepen vanaf 20 personen gelden de annuleringsvoorwaarden zoals ze hierboven zijn omschreven voor individuen.
 • Afwijkende afspraken voor groepsreserveringen kunnen op verzoek en in overleg met Der Brabander gemaakt worden. Deze dienen schriftelijk bevestigd te worden.

 

Copyright 2021 Vakantiehotel Der Brabander. All Rights Reserved.
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee analyseren we ons website gebruik om onze website nóg beter te maken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Meer informatie
Sluiten
^
Boek