Brabander Logo

Actuele Stand April 2022

Fantastisch nieuws! Ook in Duitsland zijn wij sinds 03.04, van alle coronamaatregelen af. Wij mogen iedereen weer ontvangen, gevaccineerd of niet én is het mondkapje niet meer verplicht. 

Sauna & Spa: Onze luxe wellness met saunalandschap is dagelijks geopend van 11.00 tot 23.00. Reserveren is aangeraden. Reserveringen via wellness(at)brabander.nl of via 0049 2981 932 335.

Entertainment: 2x per week hebben we gezellige livemuziek (dansen ook weer toegestaan) op donderdag en vrijdag of donderdag en zaterdag en 2 x per week de spannende Quizavonden in de hotelbar. Het restaurant, de wellness met saunalandschap en het 32°C verwarmde zwembad zijn ook gewoon geopend. Ook hebben we elke maandag en vrijdag de fakkeltocht en elke zaterdag en dinsdag de natuurwandeling met gids.

Zijn er vragen, bel ons gerust op 0049 2981 9320. Onze receptie is iedere dag bereikbaar van 08.30 uur tot 21.00 uur.

Graag tot ziens in het mooie en gezellige Winterberg!

Wij zijn niet aansprakelijk voor volledigheid. Wij streven ernaar de meest recente regelgeving mee te delen en het toepasselijke juridische advies correct weer te geven. Wij kunnen geen juridische garantie geven voor onze informatie vanwege de niet altijd duidelijke specificaties. Deze informatie vervangt niet de toepasselijke wet- en regelgeving. Mocht de hier verstrekte informatie twijfelachtig of onjuist zijn, dan is steeds de geldende rechtstoestand van toepassing. 

Neemt u graag een kijkje!

#aangename hotelkamers en
luxe appartementen!

U zult zich niet vervelen!

#activiteiten in en rondom...