Brabander Logo

Stand 30-07-2021:

Bent u tweemaal gevaccineerd én voor kinderen onder de 6 jaar is er niets aan de hand en kunt u gewoon aankomen.

Vandaag, 30 juli, is bekend gemaakt dat Nederland nog steeds als hoogrisicogebied aangemerkt wordt door de Duitse overheid.

De nieuwe regels gelden alleen voor gasten vanaf 6 jaar die niet volledig gevaccineerd zijn (de laatste inenting moet minimaal 14 dagen geleden zijn), of voor personen die in de afgelopen 6 maanden genezen zijn van corona of langer dan 6 maanden genezen zijn en één eerste inenting gehad hebben. (dit moet beide schriftelijk voorgelegd kunnen worden) Wanneer de volledig vaccinatie bij u niet het geval is moet u van de Duitse overheid eerst 10 dagen in quarantaine, pas na 5 dagen bestaat de mogelijkheid u te testen en wanneer deze negatief is kunt u uit deze quarantaine. Helaas kunnen wij deze quarantaine bij ons in huis niet aanbieden. We verwachten dat dit tot 8 augustus duurt en we hopen dat er vrijdag 6 augustus weer positieve veranderingen zijn.

Bent u dus wel volledig gevaccineerd of genezen verklaard zoals hierboven beschreven én voor kinderen onder de 6 jaar is er niets aan de hand en kunt u gewoon van een vakantie bij ons komen genieten. Duitsland is gewoon ´groen´. Hier is het naast gezellig en goed ook heel veilig en (bijna) alles is gewoon open

Gasten die bij ons geboekt hebben met aankomst tot 7 augustus ontvangen uiterlijk vrijdagavond voor 21.00 uur een bericht van ons. Indien niet het gehele gezelschap volledig gevaccineerd is kunnen zij de reservering verzetten of kosteloos annuleren. Bij veranderingen passen we dit bericht uiteraard direct aan.

Heeft u een reservering staan vanaf 8 augustus; laat u deze gewoon nog even staan. Bij een negatief reisadvies kunt u uw boeking tot 1 dag van te voren kosteloos annuleren en ontvangt u binnen 7 dagen uw aanbetaling terug. Ook dat is de service van Der Brabander.

Vanaf zondag 1 augustus is het voor Nederlandse reizigers naar Duitsland ook verplicht een negatieve test te hebben bij terugkomst in Nederland. U kunt hiervoor heel gemakkelijk een testafspraak voordat u naar huis rijdt maken bij ons eigen testcentrum naast het hotel. Kijk hiervoor op www.testzentrum-winterberg.de. De actuele coronamaatregelen voor een vakantie bij ons leest u op onze pagina met alle corona-informatie . Het is officieel ook verplicht om uzelf en alle medereizigers even aan te melden op www.einreiseanmeldung.de. Hier kunt u tevens uw vaccinatiebewijs uploaden.

U begrijpt dat wij dit alles heel erg vervelend vinden, juist omdat hier in de omgeving en vooral bij ons in het hotel altijd keurig aan de regels gehouden is en wij daarom een fijne & veilig vakantielocatie zijn. We weten maar al te goed hoe graag uw uw vakantie hier had willen doorbrengen en ook wij hadden niets liever gewild. We hopen en gaan ervan uit dat de negatieve cijfers in Nederland snel weer omlaag zullen gaan en dat we snel weer al onze geliefde gasten kunnen ontvangen. 

Om alle onzekerheid voor uw welverdiende vakantie weg te nemen hebben wij onze annuleringsvoorwaarden voor alle boekingen tot 8 november 2021 aangepast, waarbij u nu uw boeking tot 7 dagen voor aankomst nog kosteloos kunt annuleren of wijzigen én bij een negatief reisadvies kunt u tot een dag voor aankomst nog kosteloos annuleren.

We hopen u alsnog te mogen ontvangen en een heerlijke vakantie te mogen bezorgen.
Graag tot ziens in Winterberg! Zijn er vragen? Bel ons gerust! 0049 2981 9320

Familie Meurs & team Der Brabander

Neemt u graag een kijkje!

#aangename hotelkamers en
luxe appartementen!

U zult zich niet vervelen!

#activiteiten in en rondom...