Login
Werken bij Skischool der Brabander

Skileraar worden in Winterberg bij Skischool der Brabander?

Wil jij van je hobby je beroep maken en besef je dat het hier niet alleen om je eigen plezier op de piste gaat, maar ook om dat van onze gasten? Sta jij open voor een interne opleiding tot skileraar of beschik je al over een opleiding op dit gebied? Maak je het mensen naar hun zin tijdens misschien wel hun eerste ski les? Dan is deze baan als skileraar ideaal voor avontuurlijke en sportieve personen. Wil jij deel uitmaken van een enthousiast jong team Nederlandse toppers en ben jij behalve gemotiveerd ook sociaal, eerlijk en flexibel? Solliciteer dan nu en wie weet glij jij straks van de bergen in Winterberg!

 • Ben jij helemaal verslaafd aan wintersport en beheers je het parallelskiën?
 • Sta jij open voor een interne opleiding tot skileraar of beschik je al over een opleiding op dit gebied?
 • Wil jij deel uitmaken van een enthousiast jong team Nederlandse toppers en ben jij behalve gemotiveerd ook sociaal, eerlijk en flexibel?

  Voor seizoen 2018/2019 zoeken we skileraren!

  Wat bieden we?

  • Een professionele opleiding
  • Een goed salaris
  • Slaapplek direct aan de piste
  • Personeelskorting op drankjes en lunchgerechten
  • Eigen skipas (die ook in je vrije tijd te gebruiken is)

Hoe werkt het?

In november hebben we een informatie dag. Hier krijg je informatie over Skischool der Brabander en gaan we natuurlijk ook skiën. Daarna gaan we verder in Winterberg wanneer er sneeuw ligt (normaal tussen 1 & 15 december in een weekend).

Geen opleiding?

Beheers je het parallelskiën? En heb je er altijd al van gedroomd om skileraar te worden? Maar heb je geen opleiding hiervoor?

Dan bieden wij jou toch deze kans! Door middel van een uitgebreide en professionele interne opleiding, brengen we je alle kneepjes van het vak bij.

Is dit jou droombaan voor komende winter?

Solliciteer dan snel!

© 2018 Hotel Der Brabander
x

Wij adviseren u graag in onze Livechat!

^
Boek
Live Chat
Rondleiding