Login
Laatste nieuws

Altijd op de hoogte blijven? Like ons op Facebook en mis niks!

Klik hier!


Vernieuwingen & Verbouwingen

Vanaf morgen (2 april) zijn wij tot en met 12 april gesloten in verband met onze vernieuwingen en verbouwingen. Ook dit jaar doen we ons uiterste best om het nóg mooier te maken en daarom  wordt onze Babbelbar uitgebreid, de lounge en bibliotheek volledig in een nieuw jasje gestoken.

Vanaf 13 april zijn we weer geopend voor een gezellig weekendje Winterberg.  Als specialiteit hebben we in de Skihütte de “Limburger Büben” die een gezellig muzikaal weekend met optredens van ´Die Limburger Buben & Friends´ verzorgen!

Na dit weekend zijn we van zondag, 15 tot vrijdag, 20 april wéér gesloten omdat we dan met het hele team op bedrijfsuitje naar Berlijn gaan. Hierna staan we fris & fruitig voor u klaar om er weer een super mooie, gezellige en fijne zomer van te maken!

Zoals u van ons gewend bent zijn wij wél telefonisch te bereiken via 0049 2981 9320 dagelijks van 08.30 tot 21.00 uur.

Graag tot ziens in het leukste en meest populaire Vakantiehotel van Winterberg,

Familie Meurs & Team Der Brabander
Zoekt u het actuele weerbericht & sneeuwvoorspellingen?


Skigebied weer open!

Het skigebied is weer geopend! Op het moment van schrijven zijn er 21 liften open. De rest zal snel volgen, zeker nu de Kerstvakantie voor de deur staat. Alle informatie over wintersport in Winterberg vindt u op www.skiplezier.nl. Hier kunt u ook skiles reserveren, en ski- en snowboard materiaal huren. Dit is in de drukkere periodes zeker aan te raden!

Nog even weg voor de Kerstvakantie? Bekijk dan onze lastminutes!


Eerste sneeuw valt alweer!

De winter begint weer, de eerste sneeuw valt alweer. We hopen natuurlijk op een fantastisch winterseizoen, met genoeg sneeuw voor iedereen! Hou https://www.skiliftkarussell.de in de gaten voor de laatste info over de skiliften.


Skischool der Brabander zoekt skileraren/leraressen!

Wil jij van je hobby je beroep maken en besef je dat het hier niet alleen om je eigen plezier op de piste gaat, maar ook om dat van onze gasten? Sta jij open voor een interne opleiding tot skileraar of beschik je al over een opleiding op dit gebied? Maak je het mensen naar hun zin tijdens misschien wel hun eerste ski les? Dan is deze baan als skileraar ideaal voor avontuurlijke en sportieve personen. Wil jij deel uitmaken van een enthousiast jong team Nederlandse toppers en ben jij behalve gemotiveerd ook sociaal, eerlijk en flexibel? Solliciteer dan nu en wie weet glij jij straks van de bergen in Winterberg!

  • Ben jij helemaal verslaafd aan wintersport en beheers je het parallelskiën?
  • Sta jij open voor een interne opleiding tot skileraar of beschik je al over een opleiding op dit gebied?
  • Wil jij deel uitmaken van een enthousiast jong team Nederlandse toppers en ben jij behalve gemotiveerd ook sociaal, eerlijk en flexibel?

    Voor seizoen 2017/2018 zoeken we skileraren (ook voor de weekenden en vakantie's!

 


Ook de Mountaincart toegetreden tot de Sauerland Sommer Card.

Met de pas die iedere gast van Der Brabander (*v.a. 2 nachten tussen april en oktober) ontvangt kan men nu

ook een gratis rit maken met de Mountaincart. Dus  met de lift de berg omhoog en op de cart weer naar beneden. Leuk om te beleven!

Deze én 34 andere attrakties worden aangeboden door Der Brabander!


Elektrisch opladen aan de piste

Tesla opladen

Al meer dan 30 jaar kunnen gasten opladen bij ons. Dat geldt nu ook voor elektrische auto's! 


De nieuwe Vakantiebrochure bij 23.000 adressen op de mat!

Yes! Vandaag ligt de nieuwe Vakantiebrochure bij 23.000 adresssen op de mat.

Ook nieuwsgierig geworden?


De nieuwe brochure is klaar!

Na vele uurtjes werk is ie eindelijk klaar: de nieuwe brochure. Binnenkort bij maarliefst 23.000 adressen op de mat. Al nieuwsgierig? Bekijk hem dan hier al online! 


Oude tegoedbon levert midweek op bij Vakantiehotel Der Brabander

De nog met de handgeschreven waardebon

Jaarlijks verdwijnen oude waardebonnen in de prullenbak. Dat deze niet altijd waardeloos zijn, bewijzen de heer en mevrouw Lentjes uit Tilburg. Bij hun 25-jarig huwelijk in 1986 ontvingen zij een tegoedbon voor Vakantiehotel Der Brabander in Winterberg. Ruim 30 jaar later vinden zij de waardebon terug en nodigt de familie Meurs het echtpaar uit voor een heerlijke vakantie. Wie wat bewaart, heeft wat.

“Daar doen we toch niet moeilijk over?”, reageert Rob Meurs, eigenaar van het favoriete en bekende vakantieoord aan de voet van de skipiste van Winterberg. “Het is toch bijzonder dat een tegoedbon zo lang bewaard blijft? En ik ben er ook trots op de heer en mevrouw Lentjes uit te nodigen, die al ruim 55 jaar getrouwd zijn en nog steeds gelukkig zijn samen! We kijken ernaar uit hen te ontvangen en laten hen graag genieten van een midweek bij Der Brabander.”

 

Winterberg zoals vroeger

Vakantiebeleving
De reactie van Rob Meurs typeert de bekende gastvrijheid en persoonlijke aandacht van Vakantiehotel Der Brabander. Rob Meurs begon 31 jaar geleden met zijn vrouw een klein hotel met acht kamers in Winterberg vanuit het idee om gasten een ware vakantiebeleving te bieden. Inmiddels is Der Brabander een begrip onder de Nederlandse toeristen. Het hotel is meerdere keren verbouwd en biedt momenteel ruimte aan ruim 300 gasten. De familie Meurs geeft het hotel elke keer weer een nieuwe impuls om voor te blijven in de gastvrijheid en vakantiebeleving. Gasten kunnen er genieten in hun eigen appartement of hotelkamer en daarnaast gebruikmaken van de vele faciliteiten.

Kwaliteit en vertier staan er centraal. Het hotel bruist werkelijk van de activiteiten. Van kinderanimatie tot de gezellige Babbelbar, een bibliotheek voor volwassenen, een eigen skischool en après-ski en gevarieerde avondprogramma’s. En na het skiën kun je het leven van alledag even achter je laten in de zeer exclusieve wellness of genieten van de schitterende omgeving die de nodige uitstapjes biedt. De medewerkers staan voor persoonlijke aandacht en oog voor de gast. Dat resulteert in een tweede huis voor veel vakantiegasten zowel in de zomer- als in de wintermaanden. “Der Brabander richt zich op mensen die willen genieten en op zoek zijn naar een vakantie, waarin beleving centraal staat”, zegt Rob Meurs. “We willen elke gast een geweldige ervaring bezorgen en doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. En onze toegewijde medewerkers maken het verschil!”


 

 

 

 

 

© 2018 Hotel Der Brabander
x

Wij adviseren u graag in onze Livechat!

^
Boek
Live Chat
Rondleiding