Sorry, item "offcanvas-col1" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col2" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col3" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col4" bestaat niet.

Reserveren: +49 2981 9320

Laatste nieuws

Altijd op de hoogte blijven? Like ons op Facebook en mis niks!

06.11.2020

Sauna nieuws:

Onze Brabander Sauna & Spa wordt steeds populairder. Niet alleen de massages en behandelingen gaan als een speer, ook het Saunalandschap wordt druk bezocht. Vanwege de vele animo hebben we besloten een 5e warmtebron aan het lijstje toe te voegen. Naast de Himalayasauna (90°C), de rozentempel (60°C), de infraroodsauna (40°C) en de net vernieuwde stoomcabine (50°C) komt er op het buitenterras een Eclips sauna met een oven die d.m.v. stenen een zeer aangename warmte van 95°C afgeeft. Met zijn cilindervorm is de Eclips sauna een echte blikvanger! Vanaf begin december dus nog meer saunaplezier!

 

Verbouwingsnieuws Brabander Basement:

Onze Brabander basement wordt momenteel geheel vernieuwd, zo krijgen we onder andere een ´green screen´waarmee iedereen de leukste foto´s kan maken. ( Maakt u binnenkort de leukste Tik Tok filmpjes? ) Naast de Poolbljart is er ook een flipperkast en een voetbalspel zodat groot en klein zich hier kan vermaken.

We houden u op de hoogte!

23.08.2020

We kijken terug op een geslaagde zomer ondanks hier en daar wat maatregelen hebben onze gasten een heerlijke zomervakantie gehad. De mondkapjes die van de hotelkamer tot aan het restaurant gedragen moeten worden zijn de meeste gasten al na één dag gewend. Het is even wennen maar goed te doen horen we nu elke dag. Gelukkig vinden onze fakkeltocht, wandelingen, muziek bingo- en quiz avonden gewoon plaats en zijn bijna alle attracties en gratis uitstapjes gewoon geopend.

We hebben veel nieuwe gasten mogen ontvangen die normaal naar Frankrijk, Italië of Spanje zouden gaan en ervaren hebben hoe prettig een vakantie dichtbij huis kan zijn! Zeker de hygiëne en daardoor het veilige gevoel waren redenen van de vele positieve reacties, en, zoals vele vertelde bij vertrek ook een reden om zeker terug te komen.

Ook de maanden september en oktober zien er al goed uit op de boekingskalender. Ook komende tijd zullen we, naast onze eigen vaste gasten, gasten ontvangen die anders zuidelijker zouden gaan. Vooral voor de midweken hebben we hier en daar nog mogelijkheden. Wist u dat u al 5 dagen, 4 nachten, inclusief uitgebreid ontbijt, gratis gebruik van wifi, ons unieke buitenbad, 2 uur saunalandschap en entree bij ruim 45 uitstapjes al kunt boeken vanaf slechts € 285,- p.p. ( op basis van een mooie standaardkamer van alle gemakken voorzien).

 Voor meer info klik hier of kijk eens rond op onze site! Voor vragen mag u ons altijd bellen, we zijn elke dag van 8.30 uur tot 21.00 uur voor u bereikbaar.

Graag tot ziens in het mooie Winterberg en altijd gezellige Der Brabander.
Familie Meurs & team Der Brabander.

 

 

Heeft u vragen of wilt u ook een heerlijke vakantie reserveren?
Onze vriendelijke medewerkers van de receptie zijn iedere dag telefonisch
voor u bereikbaar van 8.30 tot 21.00 uur.

We zijn weer open!

Stand: 17.05

Vanaf 18 mei mogen we ook weer Nederlandse gasten ontvangen!
 We kunnen niet wachten om u weer te mogen begroeten in ons mooie Winterberg!

Heerlijk komen slapen, lekker dineren en uitgebreid genieten!
In de eerste tijd zijn er wat beperkingen maar wij gaan er alles aan doen, voor zover de maatregelen dit toelaten, om onze gasten een fijn verblijf te bezorgen.  Vanzelfsprekend staat veiligheid bovenaan en werken we precies volgens de regels. Samen met ons team hebben we hiervoor een speciale opleiding genoten om aan de aangegeven richtlijnen te kunnen voldoen. Bekijk hier alle maatregelen omtrent de huidige situatie.

In het mooie en uitgestrekte Sauerland met zijn natuurrijke omgeving waren de besmettingen vele malen lager dan in Nederland. Juist daarom zijn wij ervan overtuigd dat u uw vakantie bij ons als zeer prettig zal ervaren door het veilige gevoel.

 Nieuwe reservering maken? 
Nu er veel vakantielanden niet “open” zullen gaan verwachten we, naast de vele trouwe gasten ook veel nieuwe gasten. Veel gasten bij Der Brabander hebben een voorkeursdatum of een voorkeur naar een kamer of appartement. Wacht daarom niet te lang, het zou werkelijk jammer zijn als we u teleur moeten stellen.

Mochten de maatregelen, ook in een later tijdstip nog veranderen en uw gemaakte boeking daarom toch niet door kan gaan, geldt vanzelfsprekend onze garantie:
kosteloos annuleren en u raakt nooit uw geld kwijt. Wij sturen u dan automatisch een bericht, vergezeld van een voucher met het bedrag van uw aanbetaling.  In tegenstelling tot de collega´s in de reiswereld is onze voucher geen 6 of 12 maanden geldig maar heeft een geldigheidsduur van twee jaar én is overdraagbaar!

Bekijk hier de meest gestelde vragen over onze 'corona voucher'

Nogmaals; We kunnen niet wachten om u weer een heel fijn verblijf te mogen bezorgen! Heel graag tot ziens in ons mooie Winterberg en altijd gezellige Vakantiehotel Der Brabander!


Familie Meurs & team Der Brabander.

Onze vriendelijke medewerkers van de receptie zijn iedere dag telefonisch voor u bereikbaar van 8.30 tot 21.00 uur.

Copyright 2020 Vakantiehotel Der Brabander. All Rights Reserved.
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee analyseren we ons website gebruik om onze website nóg beter te maken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Meer informatie
Sluiten
^
Boek