Sorry, item "offcanvas-col1" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col2" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col3" bestaat niet.

Sorry, item "offcanvas-col4" bestaat niet.

Reserveren: +49 2981 9320

Laatste nieuws

Altijd op de hoogte blijven? Like ons op Facebook en mis niks!

We zijn weer open!

Stand: 17.05

Vanaf 18 mei mogen we ook weer Nederlandse gasten ontvangen!
 We kunnen niet wachten om u weer te mogen begroeten in ons mooie Winterberg!

Heerlijk komen slapen, lekker dineren en uitgebreid genieten!
In de eerste tijd zijn er wat beperkingen maar wij gaan er alles aan doen, voor zover de maatregelen dit toelaten, om onze gasten een fijn verblijf te bezorgen.  Vanzelfsprekend staat veiligheid bovenaan en werken we precies volgens de regels. Samen met ons team hebben we hiervoor een speciale opleiding genoten om aan de aangegeven richtlijnen te kunnen voldoen. Bekijk hier alle maatregelen omtrent de huidige situatie.

In het mooie en uitgestrekte Sauerland met zijn natuurrijke omgeving waren de besmettingen vele malen lager dan in Nederland. Juist daarom zijn wij ervan overtuigd dat u uw vakantie bij ons als zeer prettig zal ervaren door het veilige gevoel.

 Nieuwe reservering maken? 
Nu er veel vakantielanden niet “open” zullen gaan verwachten we, naast de vele trouwe gasten ook veel nieuwe gasten. Veel gasten bij Der Brabander hebben een voorkeursdatum of een voorkeur naar een kamer of appartement. Wacht daarom niet te lang, het zou werkelijk jammer zijn als we u teleur moeten stellen.

Mochten de maatregelen, ook in een later tijdstip nog veranderen en uw gemaakte boeking daarom toch niet door kan gaan, geldt vanzelfsprekend onze garantie:
kosteloos annuleren en u raakt nooit uw geld kwijt. Wij sturen u dan automatisch een bericht, vergezeld van een voucher met het bedrag van uw aanbetaling.  In tegenstelling tot de collega´s in de reiswereld is onze voucher geen 6 of 12 maanden geldig maar heeft een geldigheidsduur van twee jaar én is overdraagbaar!

Bekijk hier de meest gestelde vragen over onze 'corona voucher'

Nogmaals; We kunnen niet wachten om u weer een heel fijn verblijf te mogen bezorgen! Heel graag tot ziens in ons mooie Winterberg en altijd gezellige Vakantiehotel Der Brabander!


Familie Meurs & team Der Brabander.

Onze vriendelijke medewerkers van de receptie zijn iedere dag telefonisch voor u bereikbaar van 8.30 tot 21.00 uur.

Copyright 2020 Vakantiehotel Der Brabander. All Rights Reserved.
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee analyseren we ons website gebruik om onze website nóg beter te maken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Meer informatie
Sluiten
^
Boek