Login
Laatste nieuws

Altijd op de hoogte blijven? Like ons op Facebook en mis niks!

Klik hier!

Het wintersport seizoen is gestart!

Vanaf zaterdag 15.12 zullen de eerste skiliften gaan draaien in Winterberg! In de loop van de dag/morgen leest u op skiplezier.nl welke pistes er open gaan. Het vooruitzicht is dat ook komende midweek pistes open zullen zijn. Dit is het laatste moment voor de Kerstvakantiedrukte met rustige pistes!]


Verbouwing goed op schema!

Het gaat hard met de verbouwing en we liggen goed op schema! De levende plantenwand is geplaatst, en de nieuwe vloer ligt erin. We kunnen niet wachten om het eindresultaat met u te delen vrijdag 23 november!

 

Vanaf 15 december weer 'Winterberger Winterdorf'!

Vanaf 15 december is er weer een Kerst & Winter markt in Winterberg. Kom en geniet van sfeervolle standjes met leuke hebbedingetjes, lekker eten, gluhwein en meer! Het Winterdorf is er zelfs tot het einde van de Kerstvakantie tot 6 januari.

Vernieuwingen & Verbouwingen

De eerste ronde is klaar en ge-wel-dig geworden!  Verschillende ruimtes rondom de bar zijn aangepakt en van vloer tot plafond helemaal vernieuwd. Vier grote containers met bouwpuin, meer dan 2200 werkuren, heel veel gipsplaten, houten panelen, stalen platen, nieuwe meubels en prachtige decorstukken, super mooie verlichting en 8 nieuwe frame-tv´s zijn voorbij gekomen.
De vroegere lounge is voorzien van nieuwe meubels en een prachtige decorwand met fotos van winter in de jaren 50 in Winterberg. In de oude rookkamer (die sinds december al “uit” dienst was) zijn een groot deel van de wanden verdwenen, is de oude haard vervangen door een moderne doorkijkhaard en d.m.v. een verlengde en verhoogde vloer hoort deze ruimte helemaal bij de bar. De bibliotheek is helemaal vernieuwd en de “oude” bios (die nog maar heel weinig gebruikt werd omdat de meeste kinderen de filmpjes op hun eigen telefoon of tablet hebben) is een heel sfeervolle rustige lounge geworden met een prachtige doorkijkhaard naar de receptie. Besist de moeite waard om te komen kijken.


Het Brabantsweekend was weer een groot succes.

Met een theatershow van Christel de Laat, optredens van de look-a-like van Frans Bauer én Guus Meeuwis, De Brabanten en een workshop worstenbroodjes maken van Bakker van der Steen uit Made! Iedereen hartelijk bedankt voor de gezelligheid! 

Zelf ook genieten van deze heerlijke worstenbroodjes? Kijkt u eens op http://vandersteen.echtebakker.nl!


Nieuwe Dinnershow van start!

Afgelopen weekend was de seizoenspremiere van de nieuwe Dinnershow weer een groot succes. Vanaf nu geniet u iedere donderdag tot en met eind oktober van deze prachtige show! Ook komend weekend tijdens het 'Brabants Weekend', Hemelvaart & Pinksteren! Wie komt 'm kijken?Ook de Mountaincart toegetreden tot de Sauerland Sommer Card.

Met de pas die iedere gast van Der Brabander (*v.a. 2 nachten tussen april en oktober) ontvangt kan men nu

ook een gratis rit maken met de Mountaincart. Dus  met de lift de berg omhoog en op de cart weer naar beneden. Leuk om te beleven!

Deze én 34 andere attrakties worden aangeboden door Der Brabander!


Elektrisch opladen aan de piste

Tesla opladen

Al meer dan 30 jaar kunnen gasten opladen bij ons. Dat geldt nu ook voor elektrische auto's! 


© 2019 Hotel Der Brabander
$(document).ready(function(){ if(document.querySelector('.error')){document.querySelector('.error').scrollIntoView();} });
x

Wij adviseren u graag in onze Livechat!

^
Boek
Live Chat
Rondleiding