Login
Laatste nieuws

Last Minute vrijgekomen voor 7 tot 14 augustus:

Het Supercomfortappartement

Uitgerust met comfortabele bedden, nette badkamer, gratis WiFi, flatscreen-tv met Nederlandse zenders, playstation met gratis te lenen spellen en balkon prachtig uitzicht op de springschans. Ook een heerlijke stoomdouche zorgt voor echte onstpanning!

Het appartement is ingericht met een complete keuken inclusief senseo én filterkoffiezet apparaat. Dat betekent niet dat u hoeft te koken, diner en/of ontbijt is uiteraard heel betaalbaar bij te boeken. 

De appartementen bevinden zich onder 1 dak met het hotel, daarom maakt u makkelijk gebruik van de hotelfaciliteiten. Zoals café 'de Babbelbar' met groot zonnenterras, het verwarmde buitenzwembad, het wellnesscentrum met saunalandschap en de huisbioscoop. Ook de kinderen vermaken zich prima, in kinderland, op het nieuwe springkussen. Met Fleur Kleur is het altijd gezellig: koekjes bakken, knutselen, schminken, spelletjes en meer.

Er worden verschillende kostenlose activiteiten georganiseerd zoals een gezellige fakkeltocht, interactieve quizavond en een ochtendwandeling in de natuur. Ook een gezellige feestavond (bij mooi weer op het terras) ontbreekt niet!

Bovendien krijgen gasten van Der Brabander een speciale kaart waarmee ze veel gratis dingen kunnen ondernemen: karten, rondvaart op een stuwmeer, rodelen op de zomerrodelbaan, rit met toeristentreintje, entree tot het wildpark, druipsteengrot, zwemmen in 4 verschillende binnen- en buitenbaden en nog 20 andere uitstapjes. U hoeft zich dus zeker niet te vervelen!

Tot slot rekenen wij bij der Brabander geen boekingskosten. Eindschoonmaak, onbeperkte handoekenwissel, opgemaakte bedden en energie zitten natuurlijk ook allemaal al bij de prijs inbegrepen!

Zo zorgeloos was vakantie in een appartement nog nooit. Dus kom en geniet!

Direct reserveren?

Klik dan hier!


Ook de Mountaincart toegetreden tot de Sauerland Sommer Card.

Met de pas die iedere gast van Der Brabander (*v.a. 2 nachten tussen april en oktober) ontvangt kan men nu

ook een gratis rit maken met de Mountaincart. Dus  met de lift de berg omhoog en op de cart weer naar beneden. Leuk om te beleven!

Deze én 34 andere attrakties worden aangeboden door Der Brabander!


Elektrisch opladen aan de piste

Tesla opladen

Al meer dan 30 jaar kunnen gasten opladen bij ons. Dat geldt nu ook voor elektrische auto's! 


De nieuwe Vakantiebrochure bij 23.000 adressen op de mat!

Yes! Vandaag ligt de nieuwe Vakantiebrochure bij 23.000 adresssen op de mat.

Ook nieuwsgierig geworden?


De nieuwe brochure is klaar!

Na vele uurtjes werk is ie eindelijk klaar: de nieuwe brochure. Binnenkort bij maarliefst 23.000 adressen op de mat. Al nieuwsgierig? Bekijk hem dan hier al online! 


Oude tegoedbon levert midweek op bij Vakantiehotel Der Brabander

De nog met de handgeschreven waardebon

Jaarlijks verdwijnen oude waardebonnen in de prullenbak. Dat deze niet altijd waardeloos zijn, bewijzen de heer en mevrouw Lentjes uit Tilburg. Bij hun 25-jarig huwelijk in 1986 ontvingen zij een tegoedbon voor Vakantiehotel Der Brabander in Winterberg. Ruim 30 jaar later vinden zij de waardebon terug en nodigt de familie Meurs het echtpaar uit voor een heerlijke vakantie. Wie wat bewaart, heeft wat.

“Daar doen we toch niet moeilijk over?”, reageert Rob Meurs, eigenaar van het favoriete en bekende vakantieoord aan de voet van de skipiste van Winterberg. “Het is toch bijzonder dat een tegoedbon zo lang bewaard blijft? En ik ben er ook trots op de heer en mevrouw Lentjes uit te nodigen, die al ruim 55 jaar getrouwd zijn en nog steeds gelukkig zijn samen! We kijken ernaar uit hen te ontvangen en laten hen graag genieten van een midweek bij Der Brabander.”

 

Winterberg zoals vroeger

Vakantiebeleving
De reactie van Rob Meurs typeert de bekende gastvrijheid en persoonlijke aandacht van Vakantiehotel Der Brabander. Rob Meurs begon 31 jaar geleden met zijn vrouw een klein hotel met acht kamers in Winterberg vanuit het idee om gasten een ware vakantiebeleving te bieden. Inmiddels is Der Brabander een begrip onder de Nederlandse toeristen. Het hotel is meerdere keren verbouwd en biedt momenteel ruimte aan ruim 300 gasten. De familie Meurs geeft het hotel elke keer weer een nieuwe impuls om voor te blijven in de gastvrijheid en vakantiebeleving. Gasten kunnen er genieten in hun eigen appartement of hotelkamer en daarnaast gebruikmaken van de vele faciliteiten.

Kwaliteit en vertier staan er centraal. Het hotel bruist werkelijk van de activiteiten. Van kinderanimatie tot de gezellige Babbelbar, een bibliotheek voor volwassenen, een eigen skischool en après-ski en gevarieerde avondprogramma’s. En na het skiën kun je het leven van alledag even achter je laten in de zeer exclusieve wellness of genieten van de schitterende omgeving die de nodige uitstapjes biedt. De medewerkers staan voor persoonlijke aandacht en oog voor de gast. Dat resulteert in een tweede huis voor veel vakantiegasten zowel in de zomer- als in de wintermaanden. “Der Brabander richt zich op mensen die willen genieten en op zoek zijn naar een vakantie, waarin beleving centraal staat”, zegt Rob Meurs. “We willen elke gast een geweldige ervaring bezorgen en doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. En onze toegewijde medewerkers maken het verschil!”


 

 

 

 

 

© 2017 Hotel Der Brabander
x

Wij adviseren u graag in onze Livechat!

^
Boek
Live Chat
Rondleiding